29

Ашколсун

преди 2 години

Брейвик е борец срещу зараждащият се комунизъм в неговата държава. При това положение всички средства са позволени. Дали Брейвик е терорист е доста спорно, когато се знае, че червендалестите тикви са престъпници или ще станат такива, разбивайки държавата. За пример, вижте ситуацията в България.

28

От 46 коментара

преди 2 години

не е останал нито един! Това е нов връх в историята на вашия сайт!

27

Анонимен

преди 2 години

Комсомолците са като ***. Навсякъде по света и независимо от боята. И практиката е показала, че има само един начин да се борим с тази напаст.

26

Анонимен

преди 2 години

до 39 Животът е приливи и отливи.На изкуственото отливна вьлна на тато даваш пример.А приливната после. Размера е двойна

25

Хаха

преди 2 години

До ТемидКат си излежи максималните годинки - чао. Там доживотна нема.

24

Хемус

преди 2 години

Капитан Андерш Брайвик преди паметния ден е полял вечерта с хубаво червено вино и ***!

23

Анонимен

преди 2 години

Този ненормалник трябва да се разфасова и всичко що може да се дари за органи. Това е ненужно зло.

22

Анонимен

преди 2 години

Някой чел ли е защитната реч на Брайвик пред съда

21

Либерал

преди 2 години

Брейвик е убиец на деца. Луд и зъл човек. Психопат.

20

Зоро

преди 2 години

Я вземете да напишете точно срещу какво се бори Брайвик! Правителството им решава да приема всякакви мигранти и най-вече черни. Управляващата партия там са си чисти комунисти и на Ютьоя се провежда национален сбор на техния комсомол. Така че там са се събрали млади комунистчета които искат един ден да ги *** черни арапи и Брайвик като всеки нормален човек не е съгласен с тази политика. Аз ако бях на мястото на Брайвик и тази Лиза щях да я пратя в комунистическия рай при Ленин, Пол Пот и Че!

19

Анонимен

преди 2 години

А защо не дават интервюта а него?Може пък повече хора да му разберем гледната точка и да по-прочистим България от ромеещи се индуиски субекти.

18

През 2011 все още

преди 2 години

не бяхме наясно, че дяволът е яхнал магарето и вършее из Европа. Брайвик обаче е бил пророк. Жалко, че не е имал съмишленими, които да му помагат. След 11 години започнахме да проумяваме колко е бил прав. Дано да не е късно за всички нас!

17

m

преди 2 години

Великан

16

Либерал

преди 2 години

Неонaцизма броди из Европа и САЩ. Брейвъроподобните са опасни за цивилизацията, за прогреса и за околните. Какво постигна този лунатик, освен да причини мъка на близките на жертвите?

15

Брйвик-2

преди 2 години

15, притеснението от настъпването на либерастията...и вижте какво стана. Точно за това го е направил, за да покаже на света какво ни очаква. И се оказа прав човекът, в момента е цирк оркестриран от една гнусна клика, да наложи дегенерастия, толерастия и либерастия с цел извращаване на нормалното общество. За съжаление успяват...за сега. Но други брайвиковци със сигурност израстват в момента. Нормалните хора трябва да се противопоставим на тая уродлива либерастична адженда, да спасим децата си.

14

пецата

преди 2 години

защо не кажат че на този лагер са били бъдещите лидери които евреите си ги отглеждат от малки за да заробват цели държави, Брейвик е не повече от герой за днешните времена за народа си , опитал се е да го освободи от финансовото робство в което се намират съгражданите му, същото е било в Германия , хиперинфлация и евреите са изкупили всичко за жълти пфенинги после идва прословутия немски бачкер, не че им се работи на хората просто са заробени,а Хитлер е един вид спасител за народа си

13

Анонимен

преди 2 години

13, извинявам се, приемам поправката. Сега ме караш да съжалявам още повече че има оцелели либерастични ***. Брайвик се оказва по-голям герой отколкото го смятах преди.

12

Emirulmuminin

преди 2 години

Брайвик е един импотентен комплексар, чиято любов в гимназията е женена за мюсюлманин. Да отидеш с торба автоматични оръжия на детски лагер е върха на страха. Както и недоразвития индивид, който влезе да убие няколко дядовци на намаза в крайсчърч. Такива като са толкова радетели за християнството да отидат да се бият с талибаните. Пущуните ще ги убият и разчленят за секунди. Ако ги хванат живи, ще им направят и по-лоши неща.

11

Анонимен

преди 2 години

10, не комунистически, неолиберални

10

Анонимен

преди 2 години

Брайвик е трябвало да вземе още някой да му помага - тогава шансовете да се скриеш щяха да са не 50% а 5%