10

до 6

преди 2 години

Като ти гледам правописа, и ми е ясно какъв енергоиСточник си направил. Само да вметна, че всеки втори има такъв. Аз пък съм независим и от бензин, защото зареждам електричката от собствен енергоиЗточник. А ти се радвай там на слънчевите батерийки за 1000лв. или на генератора от селската баричка.

9

Ямболски цървул

преди 2 години

Пред предстоящата БРУТАЛНА инфлация трябва или да си много богат,или силно неинтелигентен, за да теглиш заем за такива неща.

8

Anon

преди 2 години

Всеки който взима кредит за Бяла или черна техника по- добре да си преосмисли приоритетите. Дс си беден е лошо. Да си беден и *** е трагично.

7

Ямболски цървул

преди 2 години

Лъжа! Или много неинтелигентни хора!

6

Анонимен

преди 2 години

Взимайте кредити и си купувайте дрънкулки. Аз пък инвестирах в собствен енергоисточник и съм независим от енергото и парното. Тази инвестиция ще остане за децата внуците и правнуците. Както вървят нещата оня дет говори на миеко ще ви направи тока по 1 лв за киловат. Не че сега е евтин тока с този преенос превоз с което плащата двоен размер на това което сте консумирали. За дрънкулки винаги има време. По важното е да си осигурите независимоста от монополистите.

5

Анонимен

преди 2 години

Новата власт така ще ви подреди, че ще забравите всичко друго освен хляб и сол ...

4

Анонимен

преди 2 години

Любима моя картинка. Люлинска фризьорка с има-няма 2000лв. месечен доход се разхожда с мобилен телефон колкото нейна заплата... Падам. Разбирам човек с нормална заплата да си вземе премиум телефон, ама...

3

Анонимен

преди 2 години

До House M.D.TeleVision

2

House M.D.

преди 2 години

Какво означава символът TV?

1

Анонимен

преди 2 години

Ползвам Нокия с копчета за 100лв а телевизор втора ръка за 200лв. Пари за глупости нямам. Заеми не вземам.