86

До 98

преди 2 години

По тази логика при проникването на вируса в организма, неговата РНК може да промени ДНК- то на заразения. И какво? Може би утре ще се събудим хибриди, вампири или ***?? Стига с тези глупости. Каква би могла да бъде ползата от променена човешка ДНК? Мисля, че хората масово полудяха. И вземете най- сетне прочетете. Богатите се лекуват с индивидуални РНК терапии в последните 10г вече. Технологията не е нова!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Това не е ваксина, а експериментален продукт. Ваксина се прави за минимум 10 години по научните стандарти. Няма нищо общо с науката. Това е псевдо наука. Тези, които наричат това ваксина и се бодат с него, са същите, които ядат млечен продукт от палмово масло и нишесте и го наричат сирене. Ако им дадат цианкалий и им кажат, че това е много готина ваксина, те ще се боцнат.

84

Анонимен

преди 2 години

Откритие на университета Джон Хопкинс е идентифицирало високоефективна човешка обратна транскриптаза, която може да записва РНК последователности в ДНК. Това означава, че РНК-ваксината може да промени човешкото ДНК. Това ли е целта?

83

Анонимен

преди 2 години

Какви данни искаш да има, *** булка? Тея ваксини ги слагат от няколко месеца. Ваксините които казваш че съществували от дълго време, са изпитвани с ГОДИНИ, а не няколко месеца.

82

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, ковида ще ви изтреби - за съжаление.

81

Анонимен

преди 2 години

Ходи се боцни и този сарказъм ще се утрои

80

Анонимен

преди 2 години

Забелязах, че антиваксърите тук са по-умни от учените и лекарите. Вече уволних личния си лекар. Ще питам тук, ако ме хване ковида.

79

Шаши

преди 2 години

От ваксинирана кокошка, акъл не искаме

78

Анонимен

преди 2 години

Вируса доведе до това масово за се ваксинират. Започва масови задължителни ваксинации . Июамме и повод . Има вирус и от него се мре.Целта е масова ваксинация уж зарадинвируса.

77

Анонимен

преди 2 години

От цялата статия едно е ясно: Никой не знае какви ще са последствията от ковид ваксините , защото са в тестов период. Ще видим ваксинораноте бременни какви проблеми може да имат с децата.

76

Анонимен

преди 2 години

Рнк вирус е не е днк вирус . Пък по едни хриле и по едни криле не са ни излишни. При това натоварено движение и градски транспорт..Може и да поработят генетиците върху размера и броя на половите органи.Особено на тези с висок статут в обществото.Работодателските организации може пък да финансират генетични допълнения , като работници бармани и сервитьорки с по шест ръце.

75

До 80

преди 2 години

И как ще се предаде на следващите поколения променена ДНК, ако на сегашните е непроменена? Ти мислиш ли като дращиш из нета?

74

До 84

преди 2 години

Направих си извода, че като в много случаи в науката може да е така, но може и да не е. Едно е сигурно, ако науката беше толкова напред, че да променя днк, нямаше да има болести като рак или инсулт.

73

Интересно

преди 2 години

Защо точно тия дето крякат срещу ваксините най-много въздишат по соца. Тогава ни бодяха през седмица с какво ли не, без да ни питат.

72

Анонимен

преди 2 години

Ето линка на публикуваното изследване на университета Томас Джеферсън, в което се казва, че е установен ензим в човешките клетки, който може да записва РНК последователности в ДНК. Изводите всеки да прави за себе си. https://jefferson.edu/about/news-and-events/2021/6/discovery-shows-human-cells-can-write-rna-sequences-to-dna.html

71

Глупости

преди 2 години

И алкохолът действа на имунната система. Някой да е спрял да пие .

70

Анонимен

преди 2 години

В ерата на интернет се върнахме в средновековието. Правописът също е на ниво килийно училище.

69

Анонимен

преди 2 години

Права е др. Олга АнтоноваВаксината няма да промени ДНКто на сегашните ваксинирани , НО на следващите поколения...

68

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли има рекомбинантна ваксина която е ГМО и може да промени ДНК,ако е вярно тогава вече ако се набодем нашето ДНК няма да е вече природно а ще стане патент на този който я е променил

67

Христо

преди 2 години

Години трябва да минат преди да се докаже каквото и да е .Ноемално е пропагандата да успокоява "стадото:.едва ли някой е очаквал друго.