187

Анонимен

преди 2 години

Направят ли ги задължителни повечето хора ще се дигнат на бунт, защото това ако стане масово и тези които отказват ще бъдат принудени да стоят по домовете си, а аз не вярвам че всички ще се съобразяват с това. Лично мнение за ваксинациите имам че са по опасни от вируса, баща ми, аз и деда ми го изкарахме без проблеми за няколко дена, новините преувеличават за страничните ефекти по цял свят, в подробности няма да навлизам.

186

Анонимен

преди 2 години

Макрон май ще яде хапа ! Франчулята не са от най-мирните !

185

Абе

преди 2 години

Стига с тези цитати от Библията. В моята защо ги няма? Някакви дописани Интернет-библии ли четете?

184

Анонимен

преди 2 години

Ако ще пътя да ми се ограничи от входа до пейката и пак няма да се ваксинирам ! По добре жив, отколкото насила евтанзиниан за сметка на печалбата на някой си !

183

Анонимен

преди 2 години

Нека Европа първо въведе изравняване на заплатите и стандарта и тогава да се разпорежда нататък

182

щ

преди 2 години

До Xaxa Не си разбрал добре какво съм обяснил, който е умен не се ваксинира.Разбрал.

181

Анонимен

преди 2 години

Човек би се изумил колко хора се отказват от здравето и свободата си, но също така и колко други за пари убиват и всяват целия този КОНТРОЛ!

180

Анонимен

преди 2 години

Когато нацистите дойдоха за комунистите,аз мълчах;не бях комунист.Когато затвориха социалдемократите,аз мълчах;не бях социалдемократ.Когато дойдоха за профсъюзите,аз мълчах;не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите,аз мълчах;не бях евреин.Когато дойдоха за мен вече не бяха останали хора, които да ме защитят.

179

Куки

преди 2 години

Веднага щом приключат тестовете върху глу-пендери ще се ваксинирам

178

Значи

преди 2 години

Аз съм за ваксините, но не приемам да е задължителна ваксина, която не е преминала всички клинични изпитания. И забележете, принуждават те, но когато те ваксинират, подписваш, че отговорността си е твоя.

177

Анонимен

преди 2 години

Ето я целта - всички ваксинирани и всеки с QR код, който се сканира навсякъде - ресторанти, транспорт, магазини, граници и тн. Винаги се знае къде си и какво правиш. В името на здравето разбира се!

176

БРЦК

преди 2 години

Сега разбрахме за наш близък почина от запушване на вени след една игла на астра зенека . Мъж роден 1956г. Бог да го прости. Не се дупчете с грифенов оксид това са ваксите.

175

Анонимен

преди 2 години

Измислената пандемия и ваксините са само началото на новия световен ред. Следва премахването на личните автомобили, нова бежанска вълна от така наречените климатични бежанци, синтетичното месо, имплантирането на биомониториращи, проследяващи и контролиращи системи на основата на графени, лишаването на хората от всякаква частна собственост, а от там и от последната възможност за независимост. И за съжаление това не са конспиративни теории, а нашето бъдеще. Помислете искате ли да живеете така.

174

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен202 !!!!! Ами вече си работим от село антиковидваксърите, ама и тук взеха да се появяват щампирани опитни мишки хипохондрици! Все им се чудя на акъла как ще оцелеят при четвърта вълна, след като бърза помощ идва за около 30мин, а много набодени по цял свят пак се разболяват! Та боднатите преди да бягат на село да проверят за колко време иде линейката! Страничните ефекти от бъркоча са неясни!

173

Анонимен

преди 2 години

сокерес?

172

Анонимен

преди 2 години

Да идва есента и зимата, за да прогледнат ваксинираните, че ваксините не работят. Не ми се четат през ден манипулиращи статии как само ако всички се ваксинират няма да има ковид. Спутник, Синовак и още някои вече се оказаха тотално неефективни. ред е на останалите бълвочи. Западна Европа си въобразява, че сега няма смъртност, защото се ваксинирали, а реално много по-логично е да няма заради това, че по принцип през тази част от годината няма проблем с подобни вируси. Ще видим.

171

Анонимна

преди 2 години

Доктор съм , но опитват да ви клатят. Страхливите и слабите ще дадат фира. Който е силен ще устои .

170

хах

преди 2 години

Ако ти си критерий за цивилизованост, тежко ни и горко.

169

Анонимен

преди 2 години

Кат не щете мира, на ви секира. Антивакърите да бегат на село да не се бутат сред нормалните и цивилизовани хора.

168

Анонимен

преди 2 години

Лекар съм, изгубих доста колеги, ваксинирах се! Основно роми и хора с ниско IQ ги е страх от ваксинация. Задължаването не е опция, всеки сам има право да решава.