65

Ученият

преди 2 години

Това е съвсем друг вирус от същото семейство , затова го лови теста , а ваксината не му действа .

64

Щирлиц

преди 2 години

Най-ефтиният и ефективен начин за борба със всякакви измислени вируси,е да бъдат ваксинирани първо вирусолозите,и то със коктейл от всички ваксини.После пак може да се изкажат по въпроса.

63

До тоя епидемолог

преди 2 години

У вас може и да е. У нас няма вирус и епидемия/пандемия. Тъй че - преорганизирайте се. У вас е проблема, не е у нас. У нас си е рахат дет се вика. Вълни има само и единствено ако се метна в басейна ми в двора. У вас вашите вълни си ги оправяйте както искате. Не ми дреме.

62

Анонимен

преди 2 години

1984

61

Анонимен

преди 2 години

Сън не ги лови антиваксърите, заради тия пусти ваксини. Ще се поболеят от страх да не станат задължителни.

60

Анонимен

преди 2 години

До Петя! Аз съм си платила количествения тест за антитела и имам, но не се признава! Та тестивете трябва да станат легитимни за преболедували с налично антитела, защото те са доживот!

59

Анонимен

преди 2 години

До 52 !!! Само ме разбирам наглостта на ваксинираните? Подписали съе декларация че сте опитни мишки и искате с парите на данъкоплатците да ви лекуват! Няма как да стане! Да не сте разписвали декларации! Трябва всички разболяли се след ваксина да се спасяват както могат!

58

Асан

преди 2 години

НЕМА ВИРУСЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

57

Анонимен

преди 2 години

Долни лъжи! Хората иззззммиитрат от други болести!Искат да ви чипират и да ви управляват с 5G мрежата!!!Каза ми го един много умен човек! Той има комшия-депутат!

56

Анонимен

преди 2 години

къде е точно тая вълна вземам сърфа и съм там.

55

До Петя

преди 2 години

Какво значи "направете тестовете безплатни"? Безплатно означава някой който плаща данъци (например аз) да го плати. Защо трябва аз да плащам с моите данъци тестовете на разни тролюве като теб? А после и лечението ще искаш искаш да ти платя. Ти да си тролваш по цял ден за жълти копейки, а здравето ти да е на моята издръжка.

54

Анонимен

преди 2 години

Стига сте писали глупости папеши!

53

Факт

преди 2 години

Вече девет дни имаме всеки ден повишаване на броя на новите случаи на седемдневна основа. От 54 нови случаи средно на ден през периода 7-13 юли 2021, до 88 средно на ден за 15-21 юли 2021. Повишението е с 63% за девет дни с тенденция за ускоряване на темпа на увеличение.

52

До Петя

преди 2 години

Съгласен съм че изобщо не трябва да са задължителни ваксините. Който иска си слага ваксина и при заболяване се лекува безплатно. Който не иска му се приспада от здравните застраховки стойността на ваксината и при заразяване си поема сам лечението.

51

Петя

преди 2 години

Ваксините били най-евтиното решение - ами така ви е изгодно. Направете тестовете за антитела и клетъчен имунитет безплатни и тогава ще се разбере кой наистина има нужда от ваксина. Ама не ви е изгодно, а покрай пандемията лабораториите се нагушиха с пари.

50

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Случаите в сравнение с вчера намаляват. На някои хора явно твърде силно им се иска нещо, което го няма.

49

Анонимен

преди 2 години

Ква защита бе чук такъв, тия ваксини са пълна боза, оставете ни на мира вече..

48

Анонимен

преди 2 години

Де късмет тоя път цялото човечество да фърли топа! Време е да бъдем премахнати, за да има шанс друг вид да се развие до разум, с надеждата да не се случи да изобретят парите и да се провалят морално като нас.

47

Анонимен

преди 2 години

За да си светя часовника, кога да очаквам пета вълна?

46

Анонимен

преди 2 години

За една седмица в САЩ според VIERS има повече умрели от ваксина вместо Ковид19! Няма грип и няма как да скрият последствията!