27

Анонимен

преди 2 години

ВСС е на тест за лоялност................... Кой ще си ритне службата и подаде оставката чрез подкрепа за Гешев?.............. Гласуваш за Гешев, получаваш уволнение и обвинение................... Гешев ще бъде предаден като Христос от учениците му от Тайния висш съвет. Юдите ще го предадат, за да се спасят, срещу 30 кюлчета злато.

26

дълго

преди 2 години

ЩЕ СЕ Г,РЧАТ

25

и на тия

преди 2 години

им духа на работното място-какво още мислят

24

анонимен

преди 2 години

Нещо не е ясно!? Обвиняват Гешев, че ДПС го предложило, после, че Борисов му нареждал!? Вони от всякъде! Най-нормалният извод, който се налага, че акцията на Гешев в президентството по едно и също време с военна прокуратура е работа на ДПС и Радев зазапочване на протести и сваляне на правителството на ГЕРБ!

23

Анонимен

преди 2 години

Шрек ще стои до последно, защото му е дадено милиционерско поръчение, а и в главата няма сиво вещество, така че кукловодите ще го използват и накрая ще си избършат задните части с него. Това обаче не решава въпроса с мястото на прокуратурата и организацията й. Крайно време е този цирей вече да се пукне и да се приключи с този сталинистки остатък

22

Ставропуло

преди 2 години

И аз искам оня, стария, червен главен прокурор дето са му меки китките! Всички го обичаме защото един обвинен не даде на съд!

21

Анонимен

преди 2 години

Хайде Гешев с Борисов под ръка и към затвора, стига сте крали, този път и господ няма да Ви помогне.

20

vlady

преди 2 години

Гешев е юрист-милиционер, завършил висшето милиционерско в Симеоново и няма необходимата юридическа подготовка за прокурор камо ли главен. Напълването на правосъдието с юрист-милиционери е една от причините то да не работи, трябват подготвени юристи завършили нормално право.

19

Анонимен

преди 2 години

Гешев мачкай мафията...ние сме с теб....ако те свалят от поста ще има големи протести в твоя защита.

18

Анонимен

преди 2 години

До Майора познаваш ли законите или просто си говориш глупости? За всеки вид криминално престъпление единствено прокуратурата, т.е. Гешев, може да разследва. Съответно там няма шанс за пипане, щото всичко ще изчезне с "липса на доказателства". текстовете, по които се иска отстраняване, са свързани с систематично уронване на имиджа на прокуратурата и съдебната система най-вече. за тях точно медийни публикации и реакцията на хората са доказателство.

17

Българско Лято

преди 2 години

Гешев трябва да си отиде, а след него и спец. Прокуратурата. Само това остана да се свърши за да заработи нормално държавата.

16

Бонго Бонго

преди 2 години

Оставката е за Стоилов и Радев!! Рошко, Кацата тия вън!!!

15

Бонго Бонго

преди 2 години

Гошо, на мен ли ще разправяш, че са измислици срещу Божков. Цяла София и ако не България знае кой е черепа и той даже се гордее с това, че е престъпник. Защо лъжеш?Знае се за 4 убийства, а за колко не се знае, него ли подкрепяш?Твой е избора, но Гешев е човека, който застана срещу тия. Кой го е правил??

14

Анонимен

преди 2 години

Гешев е позор,Оставка и затвор!

13

анонимен

преди 2 години

А Рашков като обвини ББ в канибализъм, това нормално ли е?! Даде ли доказателства за това или го чу на женския пазар?

12

Гошо...Тъпото

преди 2 години

А Божков колко...обвинения има съшити с...жълти конци от Гешефтурата.Последният който работи по някакви...правила и норми е Каскета.Квото му нареди кукловода - Банкянския...отшелник,това прави.Голям смях е тази нашенска...прокуратура,обсебена от мутрагеньото Тиквун.

11

Майора

преди 2 години

Срам и позор за имотния крал Рашков , който се обляга на приказки и извадки от вестници и списания! Но какво да се прави на него е обещан посланически пост така че да не търси"под воа теле"! Нито едно от неговите гръмки разкрития не се доказа!

10

Бонго Бонго

преди 2 години

Ч.А.Л.М.А. е думата

9

Бонго Бонго

преди 2 години

Гласувалите за Славе си сложиха доброволно ***.

8

Бонго Бонго

преди 2 години

А ти и Ник нямаш. Ника и името ти не са важни, важното е, че стоиш на страната на безкруполността, корупцията, рекета, убийствата, изнасилванията на тези хора и това приемаш за нормално. А турските псувни, които ползваш от ДПС ще ти ръкопляскат, че си станал половин фес.