36

Мдаа

преди 2 години

А в БГ 70% са неинжектирани. Бройките пак толкова.

35

Анонимен

преди 2 години

Смешки, като се набодат ще направят извод че ваксините не работят и пак ще са затворени!

34

do 35

преди 2 години

70% над 18 годишна възраст. Което естестено не е 70% от цялото население. Те сега продължават и към малките деца...

33

Анонимен

преди 2 години

63,2% ваксинирани с две дози. От тях поне при 3,16% ваксината не сработва. Отделно, че трябва да имат 14 дни след втората доза, за да сработи ваксината. Излиза, че сега в Кипър под половината от населението е защитено чрез ваксината. В нета пише, че към 21 юли 2021 ваксинираните с две дози са само 49,6%, а не 63,2%. Кое ли е вярното?

32

Анонимен

преди 2 години

МИЩО ИМА ПА КОВИД??????

31

Анонимен

преди 2 години

След 10 год 70% Кипър ще се стопи

30

До Бay

преди 2 години

Аха, как си представяш ако 70% са ваксинирани останалите 30% да могат да създадат проблем и да пълнят болниците? От кого са се заразили също? Нали не пускат без тест или без ваксина? Освен това е логично, че ако ваксините работят, колкото повече се ваксинират хората, толкова по-малък ще е шансът някой да се зарази, а да, забравих вашите ваксини не пазят от заразяване. Като цяло от нищо не пазят, просто ей така ви ги бият за самочувствие. Честито!

29

Анонимен

преди 2 години

До Бay И ти вярваш ли на това което ти поднасят???Да не очакват да напишат истината,а тя е поне 50/50

28

Анонимен

преди 2 години

До И тук да го напиша.. Освен това нарушават закона за подписване на декларация с невярно съдържание.Защото то напрактика е невярно-никой не знае какви са реакциите след ваксините и какво съдържат!

27

И тук да го напиша..

преди 2 години

Изтеглих си т.нар. информирано съгласие от любопитство. Имам въпрос към ваксърите. Подписали сте, че сте запознати с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Смърт влиза ли в графа нежелани реакции? Кажете ми, щом сте запознати и щом сте се подписали, че сте запознати, какви са тези реакции и кой по-точно ви е запознал с тях? Не мога да повярвам какви неща подписвате, честно. В графа "нежелани лекарствени реакции" може да влиза абсолютно всичко, но щом сте наясно

26

Анонимен

преди 2 години

Междудругото в началото като почнаха тия вакс кампании твърдяха, че е невъзможно да стигнат 70% до есента. Даже смятаха, че ще отнеме 2-3 години. Интересно как изведнъж на повечето места в Европа вече имат почти 70% ваксинирани? Някой сеща ли се? Да не е поредната измишльотина на властита, за да създадат атмосфера, че всички са се ваксинирали, трябва и ти?

25

Анонимен

преди 2 години

Честито! Като станат 100% ваксинирани да очакваме и 100% заразени. Хората се държат като безумци. Няма логика в държави с толкова много ваксинирани, ако ваксините наистина работят, да имаме най-големият ръст на заразените. Айде да си помислят пак и да си направят този път правилните изводи, ако изобщо са им останали такива способности.

24

Сериозен

преди 2 години

До Задължителен Браво на теб. Решил си ваксинирал си се. Никой не ти е виновен. Дано оцелееш.

23

HAHA

преди 2 години

И имат средно за седмината 1000 случая на ден, а ние имаме 100. Нешо да кажат ковид зомбитата?

22

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми беееее

21

Анонимен

преди 2 години

До от Израел нищо не на чака,само такива туупанари като тебе си мислят че ще ни стане нещо

20

от Израел

преди 2 години

Само чакайте да видите какво ви очаква като разболели се.

19

Анонимен

преди 2 години

не на ковид ваксините

18

от жегите е

преди 2 години

В Кипър уикенда е имало антивакса въстание. Набили са полицията,превзели са местна телевизия и са запалили колите на тв на паркинга.

17

Анонимен

преди 2 години

Поредният вакса фейк нюз!