246

Анонимен

преди 2 години

Хора! Няма проблем!Всички, които са против ваксините да заявят това (не анонимно) и да се откажат от това, да ги лекуват от нещото, което не съществува! Вместо да се пенят и подпикават тук. После да се споминават с убеждението, че са послушали ИНЕТа.Тъкмо ще има малко икономии в Здравната каса.Вярвайте - никой няма да се противопостави! Както сега и никой не ви кара да се ваксинирате!Идеята е по собствено желание да се споминат всички ***. Нещо като самоубийство на посредствеността!

245

Без ваксина

преди 2 години

Страшно е когато уплашени хора изискват и дават съвети. Страшно е....

244

Анонимен

преди 2 години

Аз съм против ваксините

243

Без ваксина

преди 2 години

Всички июат ПРАВА, а аз имам ПРАВА лопата

242

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинират по скъпия за обществото начин с кислород и системи, а някои няма да оцелеят

241

Хипократ

преди 2 години

Задължителната ваксинация не е медицина,а ветеринария ! Само животното го ваксинират без да го питат , а ние сме хора . Има харта за правата на Човека !

240

Анонимен

преди 2 години

Комунистите искат да ви убият с тези ваксини. Кажете не. Ние не сме номера в статистиката ние сме хора. Имаме право на избор. Долу комунистическите масовки.

239

човек

преди 2 години

Уффф... сложна работа. Не случайно има експерти по медицинско право. Значи, и доброволните ваксини, срещу грип например, са изпитани и макар да е спорно колко са ефикасни, няма да умрете от тях. Най-много да ви хване грип. Новите ваксини срещу коронавируса обаче са в III фаза на клинични изпитания и затова подписвате информирано съгласие. Айше и Мюмюн обаче гаранция че не са си ваксинирали децата срещу морбили, ама ги пускат в градския транспорт, макар тази ваксина да е задължителна!

238

Анонимен

преди 2 години

не се ваксинирайте, само да не хвърлите букетчето в накоя болница, болни от ковид.

237

Койчо

преди 2 години

Ваксата... НЕ била задължителна...Абре оФФце непоръбени... Макрон иска да го намакрони на франсетата/от 1ви Август/... Марио Драги /Дракулата/ се кани да го надракули на аззурите... Малаките... И там им го... Вовата....и ТАМ готвят "незабравима зима" на братушките...Само в Бантустана "нямало" задълж бодене на стадото.... според дежурните грантови *** на смяна...Не определим ли нашата ЧЕРВЕНА линия СЕГА..., значи ДРУГИ ще го наоравят за НАС...,

236

?!

преди 2 години

НИКОЙ, НИКОГО не е накарал задължително да се ваксинира, ама те тръгнали да протестират, че и плакати с "Унищожете ваксините!" развяват...Много овце в тази държава! Нужно ли е този вирус да ви се случи (или на ваш близък), че да се светнете колко сериозна е ситуацията?!

235

Траурна Агенция

преди 2 години

Като гледам колко хора са против ваксините се радвам, че съм в бизнеса с крематориум.

234

6458

преди 2 години

При очевадна липса на епидемия-ЗАЩО да се в аксинираме.

233

Анонимен

преди 2 години

КВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЕДИН ПЕЙГЪЗИ МУЗОВСКИ, ЕДИН И Д И ОТ - ДА ГЛАСУВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ЗА ЦАР, ПЪДАР, ЧАЛГАР, И ДА НЕ СПАЗВА МЕРКИТЕ И ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРА И С МАРИХУАНА ДА СЕ ДРУСА, ЕЙ ТОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ДА Е НОНСТОП КЪРКАН, ЗАТОВА МРЕЕЕЕЕТЕЕЕЕЕ МРЪСНННННИ УРУДИИИИИИ СЪСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ С МАЛОООУМИЕТО И МЪРЗЕЛА СИИИ

232

Анонимен

преди 2 години

Слагам си слънцезащитния крем, но се страхувам да не изгоря заради онези,дето отказват да го слагат...

231

Не на ваксините

преди 2 години

Много ковид *** коментират. А бе ваксайте се, свещи има за всички ви.

230

Анонимен

преди 2 години

делтата ще избите още много антиваксъри.

229

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията не е задължителна! Този протест е неадекватен. Колкото до лозунга "Унищожете ваксините!" както антиваксарите имат права така и другите. Хайде, пораснете малко!

228

Анонимен

преди 2 години

Не Ваксиниране, а Вдигане на Доходите , това е Имунитета за всички Болести - пълна потребителска кошница !

227

Анонимен

преди 2 години

От кога пък в България ваксинацията срещу ковид е задължителна, че и протести да има?!