32

ББ

преди 2 години

мафията и власт имащите в източна европа си стрелят...безнаказано...арсенали...бедните...не могат да имат и да пазят домовете си...вашето е лудост...има черни пазари...превръщате хора опитващи да пазят дома си...в престъпници!!!...кога Справедлив.............?

31

ББ

преди 2 години

ЕС е дискримиционен...правоохранителните не могат да ми гарантират живота и неприкосвеността на имуществото и дома ми...това е истината...регламентирано и законово разрешение да можем сами да пазим животите на децата ни...домовете си...

30

Анонимен

преди 2 години

До Сат ННяма такова нещо.Тук убийство при самоотбрана важи само ако си използвал оръжие по неефективно от на нападателят.Сиреч ако той има пистолет,а ти го убиеш с нож.Нещо такова беше.Забрави да мине,ако те нападне някой с нож и ти го застреляш.

29

Базукасразрешително

преди 2 години

Гранатометите и ръчните ракетни установки, огнестрелно оръжие ли се водят? Един преател, бежанец от Афганистан се интересува.

28

Сат Н

преди 2 години

В Чехия са разрешили самоотбраната с оръжиеа в Бг-я НЕ ! ЗАЩО ? -----/////------ И в България е раьрешено, стига оръжието да е законно к да го ползваш при самоотбрана.

27

Сат Н

преди 2 години

До SS......Когато имаш оръжие това че някой е като триклирен гардероб, няма никакво значение ! Просто е по едра мишена. Това ,че някой е майстор по бойни изкуства--също -----//////----- А има ли значение ако и трикрилния гардероб има пистолет и го вафи по-бързо? Щото той също има право на самоотбрана?

26

Ива

преди 2 години

Трябва да се въведе и в България - друг начин няма да се гарантират свободи, живот и имущество!

25

Значииии...

преди 2 години

Хиро Мустафа вече е наясно с истинската същност на своята страна САЩ що се отнася до бившите и' и настоящи врагове - Световен терорист.Напуснете страната госпожо посланик, събитията които следват са дело на вашата страна и макар вие да не се гордеете с тях вероятно вие имате избор можете да си тръгнете - ние нямаме този лукс!

24

Асан

преди 2 години

Стават и за атака :)))

23

Ще помоля:

преди 2 години

Американският посланник с име от Кадилаци и Динозаври да напусне страната. Хоро Мустафа - това истинското ви име ли е или е поредната подигравка с пребит до смърт враг. Ние имаме да се разберем в тази страна и да си поговорим!Без ваше участие!

22

До SS

преди 2 години

Ще ти се страната да се управлява от бившите "комунисти" нали? Аз така те разбирам, защото на практика и на теория всички от би трябвало да са мъртви, поне такива са били плановете на ЦРУ. И твърдението е 75 процента вярно. Не са предвидили няколко неща - тези извън страната, тези в страната, които са били преследвани 20 години.Сега ТРЯС ПОКАЕШ ЗА ПРОМИТИЯ СИ МОЗЪК, ЗАЩОТО НИЩО ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ТУК НЕ Е ДЕЛО НА ЖИТЕЛИТЕ НА ТАЯ СТРАНА! Нито бившите нито настоящите!

21

SS

преди 2 години

Когато имаш оръжие това че някой е като триклирен гардероб, няма никакво значение ! Просто е по едра мишена. Това ,че някой е майстор по бойни изкуства--също.Ноо в посткомунистическа България управлявана още от бивши комунисти и техните деца и внуци ,народа трябва да бъде държан в страх и несигурност за да бъде скубан по лесно ! ТОВА Е ИСТИНАТА !

20

Вирусът поразява

преди 2 години

Централната нервна система на неваксинираните, което налага използването на законни оръжия за самоотбрана, не само у дома, но и в транспорта. Срещу наглите безмасъчни неваксинирани.Аз съм правоверен ваксинатор и съм готов да убивам антиваксъри където и когато ги срещна. Умора нямам.

19

SS

преди 2 години

От автомобилни катастрофи загиват повече хора отколкото от оръжия.Естественно никой не може (а и не трябва ) да гарантира ,че няма да станат злоупотреби.Но кой гарантира ,че човек като вземе книжка ще спазва правилата за движение ?В Чехия са разрешили самоотбраната с оръжиеа в Бг-я НЕ ! ЗАЩО ? Значи излиза ,че животът на един чех ,струва повече от живота на един българин? Или че чеха е по бял човек и затова се ползва с повече права !Да не говорим за Американеца !

18

Анонимен

преди 2 години

И тук трябва, но пък ще останат малко гласопродавателите за някои партии...

17

Чичо

преди 2 години

В България-кога?

16

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа сега ще види фашистите от Чехия, Унгария и Полша какво правеха на Съветския съюз. Свобода искали. Искат диктатура и оръжие.

15

Анонимен

преди 2 години

А пък в Бразилия и мексико като е абсолютно забранено на цивилни да притежават огнестрелно оръжие, хич няма убийства и престъпност!

14

Хахаха

преди 2 години

Поредното доказателство, че националнити конституции са над Договорите за ЕС и вторично право.ЛГБТИ ще катастрофират тотално с напъните да натрапват антихуманна идеология чрез правото на ЕС.Германия първа ги отстреля, като подложи на конституционен контрол решение на СЕС относно количествените улеснения на ЕЦБ.

13

sd

преди 2 години

и какво?? ще стане като в ненавистните ви САЩ - масови стрелби и десетки загинали невинни всеки ден. Понеже Чехия е малка - вфеднъж в годината само ще има трагедия