30

Народен човек

преди 2 години

Тия,пишещи " минуси" на Д-р Хаус що не се афишират и аргументират защо го правят??

29

мишоците от бсп

преди 2 години

фигуранта се изплаши да не почнат протести пред дондуков щото ще дойдат и други хора и почват реални действия срещу режима

28

Д-р Хаус

преди 2 години

Чекмеджето и неговите слуги- министри орязаха не" пътеките" . Орязаха заплатите на РЕДОВИТЕ лекари в държавните болници!! Сега основните им заплати са 1060 лева!!!! За тия мизерни пари,чистачка в банка или администрация няма да докосне метлата и парцала дори!! Т е. разделиха лекарите на такива " на първа линия и такива на N -та !! На такива със заплата 50-60 хиляди лева и такива със 1060 лева!! Девизът " Разделяй и владей" в действие!! Схващаш ли бе тикво???

27

Анонимен

преди 2 години

Интересно е кой е виновен, лекаря който прави схемата или системата която позволява безпроблемно изграждане на такива схеми? Стана като вица за младото ченге което не взимало подкуп.

26

Анонимен

преди 2 години

Колко човешки живота спасиха точно от ковида? Я стига глупости.

25

Д-р Хаус

преди 2 години

До #44 Споко!! Отиваш в " Пирогов"!! Заявяваш,че си прекарал " корона" ,искаш да те пишат ЦИРОТИК / може и бъбречна недостатъчност!/ ,подписваш и си отиваш вкъщи да се " лекуваш" с аспирин и аналгин!! Балтов гушва пътеката,ти гушваш болнични и след това ТЕЛК! Схващаш ли бе тикво??

24

отговор от Р.Худ

преди 2 години

До гербавият *** под номер 36:Че кой ако не вие сте мафията с "бели престилки",за която започна да се говори още в началото на тази фалшивадемокрация. Свикнахте в България да изнудвате пациентите за пари, когато са в нужда и да крадете с "пълни шепи" от държавната хазна !Но вече тренда се обръща и повечето от вас занапред ще харчатпредимно от заработките си през годините и месечните си заплати !И това кранче на благоденствието, скоро ще пресъхне ,защото в животаняма нищо . . . ВЕЧНО

23

Лекарите

преди 2 години

Тия недоразумения трябва да се отстранят. Но тогава кой ще ни лекува?!

22

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта и Чалгаря винаги се крият под цветовете на дъгата

21

Анонимен

преди 2 години

Аре стига глупости никой никога не е обвинявал лекарите и сестрите в Пирогов . Уволнен е Балтов защото няма как шефа на болницата да не знае за нарушенията които са се извършвали при неговото управление.

20

лекар

преди 2 години

Камен данов и този *** има претенции...боже прибери си вересиите.Щом има такива хора да представят Пирогов тогава болницата наистина загива

19

Анонимен

преди 2 години

Защо на 4 очи? До кога ще се прикриват? Ние, натода искаме да знаем защо се източват народни пари. Това са мой пари, плащам по 560лв всеки месец от заплатата си и държа да знам какво се случва. Стига с тези прикрити игрички.Пирогов кога ще върне тези 1 млн лева за фиктивно лечение което са източили?

18

GAD

преди 2 години

С тези печатаните плакати от Севда , ке ви поверваме ;)

17

прост вАпрос ?

преди 2 години

Защо лекарите не излязоха на протест , заради орязаните здравни пътеки ? Явно им е харесал този хаос , нали най-много риба се лови в мътни води .Сега се сетили , че са ПРИНУДЕНИ от новите закони на ГЕРБ в здравеопазването , където ТРЯБВА ДА НАРУШИШ ЗАКОНА ЗА ДА СПАСИШ ПАЦИЕНТ , ПО ФАЛШИВА ПЪТЕКА !!!!!Законите ли трябва да се спазват , според Кацаров , или да ги ЗАОБИКАЛЯМЕ ОТНОВО ???

16

лъжеца

преди 2 години

Помирение е задължителна оставка на Кацо Бъчваров

15

Робин Худ

преди 2 години

Ще излезе така че и срещу Кацаров имат някакви компромати,които ще го свалят "на колене" пред Мафията.Явно с избори нищо няма да излезе, докато не излезем масовопо улиците и ги . . . отнесем !?

14

СССР

преди 2 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА СССР И КОМУНИСТИ И ДЕМОКРАТИ И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИИ,ИНТЕРЕСУВА МЕ БОКО ТИКВАТА И ХУНТАТА МУ ДА НЕ СЕ ИЗМЪКНАТ ПРИ ЧЕРЕПИЛО ,А ДА БЪДАТ ВКАРАНИ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

13

пременил се илия

преди 2 години

Щом са "близо до споразумение" един уж министър на промяната и "мутри вън", значи че МУТРИТЕ СИ ОСТАВАТ ВЪТРЕ! АКО МИЛИОНЕРИ ДИРЕКТОРИ НА ВСЯКАКВИ ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ И ИНСТИТУЦИИ НЕ ЛЕЖАТ ЕФЕКТИВНО ЗНАЧИ ИМА ПОДМЯНА!! С ИЗНУДВАЧИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ, С КРАДЦИ СЪВСЕМ!

12

?

преди 2 години

А литъл Тошко ко рече по въпроса?

11

Анонимен

преди 2 години

Тоест източването на касата ще продължи постарому?