56

До до 26

преди 2 години

Хубаво е да си патриот, но като сме на минимум 7500 години я кажи кой е бил цар 4532 г пр.н.е. ? Нали е доказано и всичко се знаело?

55

До Умен българин

преди 2 години

Мда, много си умен щом пишеш 'повечко' 'по-вечко' хахахаха

54

Анонимен

преди 2 години

До Брюксел 5G!!! За това се говореше години преди да пуснат системата, ама що ли никой не взе лекарите и други специалисти под внимание!

53

Брюксел 5G

преди 2 години

От Брюксел: 5G има канцерогенен ефект при животните - Евродепутати и учени дискутираха резултатите от изследвания - technews.bg/article-134071.html

52

Анонимен

преди 2 години

До Умен българин!!! Ще синпомисля за ваксина само когато държавата, производителя и лекаря, които ми я боде поемат отговорност за ваксината!

51

Умен българин

преди 2 години

Само в Ганьоландия умньовците са по-вечко и не се ваксинират. Нашите ман..гали също. Колко хубаво ще е и едните , и другите да.... сещате се какво, нали?

50

Анонимен

преди 2 години

Когато Европа се превърне в човешка пустиня, вакуумът ще бъде запълнен от неваксинираните арабски и африкански племена. Честито! И какво ще правим тогава с такива съседи?

49

Анонимен

преди 2 години

Доброволно евтаназирани или мутирали безброй варианти на лабораторно забъркания бульон.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 Ваксинираните вече не умират от ковид а от придружаващите им заболяяания. Затова сега пълнят досиетата на хората с всичките им заболявания.

47

Анонимен

преди 2 години

Появиха се нови щамове дето не ги лови великолепните ваксини. Ами сега?

46

Мене

преди 2 години

Щото са по-прости от нас ... За това и ходим да им слугуваме за някое друго евро пак щото са по-прости !!!

45

Анонимен

преди 2 години

Ако искат и 1800 милиона да се ваксинират, това не значи, че ваксините са безопасни. Означава само, че са стахливи и не използват мозъка си, за да мислят. Ваксината е за да предпазва от инфекция. Не е средство за изнудване, отнемане на права, за сплашване или натиск. Ваксинацията не може да се извършва заради получаване на привилегии или защото искаш да отидеш в отпуск.

44

Анонимен

преди 2 години

Е да бяхте писали, че и над 20000 са умрели от ваксината според EudraVigilance-European. А със странични ефекти са над 500000.

43

Анонимен

преди 2 години

Не ке да се ваксинирам!

42

ВСЕ тая !

преди 2 години

Вариянт (К) или ( Ц ) ще ги хваща и те от сттрах ще се дупчат постоянно , докато нещо вътре в тях мутира и ги увреди .

41

Анонимен

преди 2 години

Ами те изводите вече се набиват от самосебе си и ще ти избодат очите, освен ако не си от ковид-зомбираните. А именно: в държавите с най-висок процент на ваксинирани има най-голям ръст на новозаразени, а при отличниците по ваксиниране пък направо е взрив с новите делта-мелта и прочие щамове. Още малко време трябва, да се проследи дали там ще е същият като преди ваксинацията процент тежки и смъртни случаи, или ще е значително по-нисък (което би оправдало донякъде напъните за масова ваксинация).

40

Анонимен

преди 2 години

"На първо място сред държавите от ЕС по дял на жителите, които са напълно ваксинирани срещу КОВИД-19, е Малта с 83,6 процента, предаде БТА"............................... Същата тази Малта, която има 100 % ръст на заразените (данни на worldometer) за последната седмица ли? Тази Малта, която заради взрива на заразени затвори изцяло границите си за неваксинирани и така погреба отрасъла, който ги храни? А 83 % вече набодени. Големи шампиони по ваксиниране, да им завидиш направо...

39

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са вредни. Скъсяват живота и намалят мозъчния капацитет. Затова са измислени.Преди ваксините хората са живеели средно 90-100 години и не са боледували от нищо. Освен това са били доста по умни от сега. От както почва масовото ваксиниране продължителността на живота спада и хората стават все по болни и глупави. Последните 20 години е вече е страшно. Всеки е болен от нещо. А вижте младите какви олигоффренни са.

38

Привет

преди 2 години

Ваксината за детски паралич е била тествана 10 години ли? Скрий се, КЛОУН!

37

Анонимен

преди 2 години

Ами пак си умират като пилци, особено сега като ги бсрне делтата все едно си без препарат, т.е ваксина.