21

Анонимен

преди 2 години

Сричащият депутат от Симитли влиза в НС, колко ли е платил баща му?

20

Българско Лято

преди 2 години

Малко по малко нещата се нареждат. Задача номер 1 отстраняване на ГЕРБ и Бойко Борисов е изпълнена. Остава Гешев и Спец прокуратурата да паднат и победата ще е пълна. Малко остана, но парламента има воля да свърши и това.

19

Асан

преди 2 години

19 - Браво Тиквата ли ти даде 8 милиарда :)))

18

Помнещ

преди 2 години

Какво видях аз днес!-:) Помня по време на протестите,и аз бях там.Мутрата каза,спечелете изборите и управлявайте"! Еми случи се,с неговите камъни по него!-:) И Герберската Ризова по БТВ беше неузнаваема тази вечер! Дончев,мек,та не го познах! Струи ново начало мисля! Правителство ще има! ГЕРБ си тръгна ЗА ВИНАГИ!Скри се Мутрата,скри се Плевнелиев! Глав прокурора,седнал на Големият стол в държавата,не разбрахме жив ли е?-:) Гузно е момчето с червената вратовръзка!-:) Ще си тръгне! Ще му помогнат!

17

Работохолик

преди 2 години

Нямах време да следя подробностите защото бях зает да работя и плащам данъци за издръжката на скачащите по площадите миналото лято полезни ***. ИмаТакъвПростак и ДПС разбраха ли се за състава на правителството или още делят порциите?

16

Асан

преди 2 години

8 - Браво ама малко фъфли :)))

15

Анонимен

преди 2 години

Остана само и Васил Божков да си върнем и всичко ще си дойде на мястото. България ще просперира отново.

14

ПОСЛАНИЯТА СА

преди 2 години

ДА КРАДЕМ ТАЗИ ГОДИНА ПОВЕЧЕ

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10Държавата е на мафията :)) Нема Коза Ностра, нема Камора, нема Ндрангета, това е групировката :)

12

Надблюдател

преди 2 години

И какви се оказаха "посланията", да угодим на Черепа, на Белградския крадец, на Розовобузестият приватизатор..., като успеем да отстраним ...Гешев! А дано, ама надали! В наближаваща здравна, социална, икономическа, политическа криза, нашите "избраници" основно гледат да угодят на своите меценати, като цел номер едно била ...Гешев! Перверзията е пълна, но и това не бива да ни впечатлява, щом успяха да си пробутат Чалгата да управлява!

11

Анонимен

преди 2 години

България ще се управлява от правителство на чалгари и ДПС.

10

Анонимен

преди 2 години

Не искаме клетви, а да си гласуват Минимална Народна Работна Заплата, която да Не им позволява да бъдат със Розови Очила !

9

Анонимен

преди 2 години

До Станислав ИвановТи ся, какви месеци те гонят, промениха си мнението за дни :))) Подготвям "австронавти", предимно макета, готвя ги за Марс.... хахахахаха :))

8

БРАВО

преди 2 години

Много се радвам че Ива Митева е Шеф на Парламента .Много .Представете си Деси Атансова , Искра Фидосова , Караянчева , Цецка Цачева , Лиляна Павлова , и сега новото от Севернозападна България изгонено от ИТН за качане в колата на политик и полягане на задната седалка .Ива е редом до Миков - Класа .

7

Беновска пипа

преди 2 години

Най-знаковото послание е на новите надежди - Изправи се! Ние идваме! Интересно, ако адресата не се изправи, какво ще му се случи?

6

Папарака

преди 2 години

до сега при всички правителства които сме имали след 1989 г., първото заседание е винаги при затворени врати и без журналисти.първото заседание е най-важното за целия мандат,защото на него се самоопределят депутатските заплати.то е винаги при затворени врати и без достъп на масмедии,защото ако се дава на живо,или дори на запис,повече никой нормален не би гласувал докато е жив.

5

Истукан

преди 2 години

За какво се заклеват изобщо. Да пукнат като излъжат народа.

4

Станислав Иванов

преди 2 години

Друга песен пя преди Тошко. Как изведнъж нямате сериозни различия с останалите формации (партиите на статуквото)? Как за 2-3 месеца се променихте толкова бързо? Същото политическо говорене, същите приказки, същите глупости. Нямате никаква разлика по между си всичките които сте вътре в момента.

3

Анонимен

преди 2 години

Мика сбърка името на президента, другото е, че беха стреснати уж, просто никой нема мнозинство :)) След пращането на астронавти на Луната, всичко вече изглежда възможно :))))

2

Истукан

преди 2 години

Ще бъде най-смешния парламент в историята. Шоуто на чалгарите ще гледаме. Те нямат намерение да пипат заплати и пенсии 4 години. Правете си сметката с колко ще скочат цените.