41

Анонимен

преди 2 години

На протестите освен хората на Божков имаше и безплатни хора от простолюдието :)

40

гражданин

преди 2 години

До Българско лято. Хе-хе, ти добре ли си? Милиони викаш? Колко - 10-20, а не бяха ли милиарди? Тц, тц, кой ви ражда такива олигоффрени бе?

39

само да вметна

преди 2 години

до 38 Събуди се бе човек! -:((( В тези глупости,вярваха само "избирателите" на ГЕРБ! Аз бях на протестите почти всяка вечер! НИКОЙ! АМА НИКОЙ НЕ МИ Е ПРЕДЛАГАЛ ПАРИ,ДА ДЪРЖА ЗА БОЖКОВ!!!-:((( Що за елементарни хора сте бре???-:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

38

Българско Лято

преди 2 години

Малко остана да си върнем държавата. Оставката на Каскета и закриването на специализирания съд и прокуратура.

37

Анонимен

преди 2 години

Чалгара се отрече от мажоритарните избори, днес пък се гушна със господарите си от БСП. Бе чалгарска работа!

36

Бай Пешо

преди 2 години

Не бива да се прави правителство или да се вземат важни решения без подкрепата на герб.

35

Някой

преди 2 години

Ти майтапиш ли се? Милиони бяха само парите ,които изля Черепът на агитките да предизвикат безредиците! Живях точно на двеста метра от Орлов мост! 10-15палатки на Орлов мост, и 8 палатки пред Университета! Трима души даже отидоха и разбишкаха катуна,и те мячеха че полицията ги пазела!

34

отдавна казано

преди 2 години

На каквото си поДСтелиш, на такова ще легнеш.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17Божков беше казал за Пеевски, че са отгладали чудовище :)) Направи си сам сметката, защо аджеба Черепа говори така :)))) Всички иначе се пишат нови в бардака :) Карадайъ ми беше най-смешен, почна на развален български, после набра инерция и немаше лапсуси :)) То да заплашваш българина, при положение че имаш пари и власт, не знам :))))

32

Българско Лято

преди 2 години

А мутрата диктатор, миналата година не вярваше, че милионите Българи излезли на протест цяло лято ще му вземат главата. Трябваше тогава още да се предаде, а не да изпраща жадармерия да малтретират и убиват протестиращите. Сега това ще му се върне тъпкано. Може и в затвора да влезе заради извращенията над протестиращите миналото лято!!

31

морски

преди 2 години

Хората на Очите са крайно изнервени.Техните послания са опасни и фатални.

30

Доган командва бе!

преди 2 години

До пияница мистик-пианчо герборанчо

29

Помнещ

преди 2 години

До 26 Ще те светна нещо! За Черепа,който е от мутренските времена събратя с Борисов . По време на Групировките след 1989 гНито ще чуем повече за него,нито ще се прибере в България!-:) Тези 2 Мата,ви спретнаха голям цирк! Благодаря на българите,че не подкрепиха Божков и Борисов! Това си беше тяхна лична " война"! Въвлякоха в нея точно младите българи! Нас който ги помним.Нямаше как да подведат!-:)))Да ги оставим вече тия 2 мата! Дишай спокойно българино! Въздуха е свеж вече!-:))))

28

Беден

преди 2 години

Посланията си личат отдалеч...Вижте какво правят, а не какво ни говорят! При външни температури от 30 градуса всички са с ризи и костюми. Сега познайте кой плаща температурата от 22 градуса в залата? А, ти, неразумни...пак ходи да гласуваш. И си мисли,че те мислят за теб и за температурата от 40 градуса, на която работиш и учиш.

27

ДС-ти ноември

преди 2 години

Ясно е нашето поДСлание.

26

пияница мистик

преди 2 години

Докато трае тази нефелна смешка, каквото е това Народно Събрание ще пия с кеф по цял ден, ще дърпам яко от картите и ще се надявам от все сърце тока да стане петорно по-висок, яденето тройно, а топлофикация ако може десеторно да качи цената и с кеф, докато си пия "Белуга"-та да чета чугунизираните безмозъчници как пишат колко е яко, че ГЕРБ и Бойко вече ги няма.....Ахахахахахахаха :)))

25

Анонимен

преди 2 години

ДПС и БСП са основите на Българската политика. Единствените партии постояно представени в Българския парламент от 30 години (а БСП от 75 дори). Тези две партии колко други са видели да идват и да си тръгват..То небяха СДС, НДСВ, РЗС, АТАКА и много други... Но БСП и ДПС остават завинаги..

24

До 22

преди 2 години

И Черепът ли мисли така?

23

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ си замина но ДПС остана. Намериха си нов партньор в лицето на Учиндолското Чудо.

22

Отговор

преди 2 години

До 21 Лъжеш като Асан! Не бяха ли 8 трилиона, или нещо се бъркам?