20

Уууу

преди 2 години

Токова е просто: предлагал им е участие в негови филми срещу секс, ти решаваш, и така, "красивите, талантливи, непорочни и честни" американки са се съгласявали, и след 20-30 години като са изпапали взетите от филмите милиони и като не стават нито за секс, нито за филми, започват да реват. Типична американска демокрация.

19

Асан

преди 2 години

Щом не са викали изнасилване нема !/Шведски закон/ :)))

18

Асан

преди 2 години

Преди 30 години биле изнасилени, ама чак сега се сетили .... к.урви збогом :)))

17

Анонимен

преди 2 години

Много скоро мъжете няма да посмеят даже да погледнат към жени.

16

Totenkopf

преди 2 години

Вместо да си е викал елитни куртизанки все пак е милиардер той се занимава с актриси, ами човек си пати от собствения си акъл, пускали са му и в един момент се е самозабравил и те така..

15

Жоро

преди 2 години

Този си е лягал с деца ва 13,14 години,какви актриси сънувате?

14

Жоро

преди 2 години

Малко му е.

13

Поредният Юдею-Семит

преди 2 години

който има рождено право като БогоИзбран да се забавлява с Шикси!

12

АнонимеН

преди 2 години

ТЕ САМИ СИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ СА СИ ЛЯГАЛИ С НЕГО ЩОТО СА ИСКАЛИ ДА ИМ ДАДЕ НЯКОЯ РОЛЯ, НО ТЪЙ КАТО НЕ ПОЛУЧИЛИ СЕ ПОЧУВСТВАЛИ ИЗНАСИЛЕНИ! КОЕТО СИ Е ИСТИНА! ЩОМ НЕ СИ Е ПЛАТИЛ ТОВА СИ Е ИЗНАСИЛВАНЕ!

11

Анонимен

преди 2 години

Щом като законите на САЩ повеляват, нека да лежи. Но, защо не започнат и дела срещу въпросните дами? Все пак е имало кастинг за тези роли, най-вероятно провалени животи на наивни момичета, които са инвестирали в образование и актьорски курсове, и накрая нищо. Защо не се осъдят въпросните дами да върнат парите, които са заработили като актриси от момента на преспиване с красавеца на снимката отгоре?

10

НИЕ

преди 2 години

Ама много са ми интересни тези жени, преди да станат известни позволяват всичко, после като забогатеят и са известни - ама той ме опипва. Ами като си толкова честна няма да даваш и в началото. Хайде хайде

9

Анонимен

преди 2 години

За 9 години пет жени. През тези години още ми ставаше, та ги люпех като слънчоглед! Не мога да ви ги изброя даже!

8

Асан

преди 2 години

Добре си е живял цял живот с млади мадами :)))

7

Анонимен

преди 2 години

посегателство над пет жени в периода 2004-2013 година.===========ДРЪЖ МЕ ДА НЕ ПАДНА:ЗА СЛАГАТЕЛСТВО НА ПЕТ "ЖЕНИ" СЪДЯТ ....ЧЕ ЩО МУ СЕ ПУСКАТ????

6

Перниканец

преди 2 години

Ех, Харви...За едното бучене, толкова ядове. Ама като си стиснат - за $100...а си милионер, не е като нас да заделяш от залъка за уйви

5

аз

преди 2 години

Такае, когато медиите започнат да съдят и доживотната присъда е вариант. Интересно ми е само - тия "дами" които са изградили кариерата си бърху кревата на Уаинстийн защо се сещат за това десетилетия по-късно. И още нещо - някой щеше ли да ги забележи ако не бяха минали през този креват?

4

Анонимен

преди 2 години

А тукакато убиеш дете на пешеходна по твоя вина,нагло и просташки излизаш под гаранция за 5 бона.Толкова струва живота на едно дете в Бг днес,официално за Република България. Жалка нация от психопати и бабаити на всички постове!

3

Анонимен

преди 2 години

Кога си лягаха за слава нямаше проблем, сега олеле майко, той ни насили.

2

afafa

преди 2 години

Продуцент, а не режисьор. Много сте неграмотни.

1

Зори

преди 2 години

Най - вулгарното законодателство и уж Морал.