35

Експресионизъм

преди 2 години

Лодкаря на Шорош кара с руска гемия в Охридското езеро агенти на УДБА . Слави протяжно вие ердилези на албански и върти зелен чорап над главата си.Дебелянчо мамин - златен наднича плахо зад широкия гръб на Лодкаря.

34

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах Първанов ли ще връчи мандата или радеф?И защо мутрите си смениха името?

33

Калеко Алеко

преди 2 години

... и сега се намираме в ерата на Кремълската хунта и фигурантите на Черепа, както и техните Адвокати, а това след закона магнитски няма как да продължи дълго ... подобно на един февруарски метеж, който ни докара Ерата на Олгарски, след която ерата на ГЕРБ и националистите се завърна на бял кон и сегашната ера на Славунчо, бойкикев и Сестрите галеви няма да продължи дълго, защото е зачената под вдигнатия юмрук на нашенският Мадуро, а мадуровците могат да виреят само в Латинска Америка ... !!!

32

Анонимен

преди 2 години

Някои ги кефи Слави да ги оправя. Само да не ги оправи Карадайъ, че не знам колко ще ги изкефи.

31

Анонимен

преди 2 години

След 1 година, най-много, срам, гафове и провали, на червените чалгари, идва ерата на ГЕРБ-СДС. Тази коалиция бе на изборите, на 4 април, както и на 11 юли 2021. На 11 юли, се нареди само на стотни, след ИТН и то след година сатанизирани, и манипулации на вота, от страна на червената хунта.

30

ААамед Доганоглу

преди 2 години

Аз казах ли ви че аз раздавам порциите...ИБГНИ-ДБ-ИТН...да ми почистят барбекюто...за КОЧ Байряма...

29

До 26

преди 2 години

Аз гласувах за Герб! Не съм рунгел или пр! Роден съм и живея в голям град, не в селско гето! И съм учил граматика и етика, за разлика от теб! Пикая нормално, с добри показатели! Черния му дроб и бъбреци са в добро състояние! Изобщо не ми дреме че Бойко бил опозиция! Защото съм си организирал бизнеса и от 27 години без значение кой управлява се справям добре! Обаче такива като теб имат проблем: нарича се простащи....на и мързел! Успех!

28

1

преди 2 години

До Анонимен-23 ганьооо,не си прави пиар,със смъртта на военните,от къде си сигурен,дали мустафата херо не помогна на единия самоубит,който охранявал базата в Чешнегирово,нали знаеш няма човек,няма виновни за Чешнегирово,а твоя рекламен агент на "БИЛЛА"САМО СИ ПЪЛНЕШЕ ТЪРБУХА,С ПАСПОРТИ И ЕВТИНИ ВОЕННИ ОБЕКТИ.

27

Новото

преди 2 години

Правителство ще има съдбата на Орешарски.

26

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията и свободата се завръщат в България. Страха и диктатурата си отиват.

25

До 26

преди 2 години

Тепърва ще има да дишаш газовете на "Гербелунгерите"

24

Анонимен

преди 2 години

Кой каквото иска да говори герп са си мутренска шайка вилняла 12 год. Завещанието йм е България последна по всички показатели, опростачаване на населението и отглеждането на роми, крадене от всяко възможно нещо, бутафорни проекти, всичко за сметка на нас нормалните хора. Тия дето ги избират е ясно, или са намазани на филията или са зависими или обикновени мазохисти. Неграмотници, еднокнижници, хора без образование няма как да управляват.

23

Анонимен

преди 2 години

Вижте акъла на проф. Ана Кръстева и си направете заключението на какви хора се присъждат у нас професорски титли!------------------============--------------На хора умни и знаещи, а не на некви гербери за заслуги към краденето.

22

Пред фактите

преди 2 години

Мълчал и Господ! Първото с което ще ни занимават е някаква комисия за Росенец по искане на този психар от *** и ревизия на управлението на Бойко и за подслушванията по искане на пчеличката Мая! Изкл важни неща за хората! Това ще им вдигне доходи, ще подобри здравната система, ще намали бюрокрацията и изобщо живота ни изведнъж ще стане прекрасен! Аз се чудя, докога ще се плащат заплати на хора, които вместо да оправят хаоса в държавата, ще избиват комплексите си и ще хранят егото си??

21

хаха

преди 2 години

Гербелунгелите кръв пикат горките. Толкова са заблудени и заслепени от баце-слънце, че не искат и не могат да приемат факта, че с герб е свършено. Герб са на бунището! А след като чекмеджан бъде подведен под отговорност и евентуално съден и осъден, с ОПГерб е свършено. Защото това е една лидерска партия, партия ЕООД, която след вожда си е история.

20

Анонимен

преди 2 години

Но ГЕРБ-СДС е само на стотни от първата ИТН. При ниска избирателна активност, манипулации и репресии на комунистите от БСП/ДС,Радев.

19

Ще има

преди 2 години

Правителство с гласовете на ДПС.Като минеизвестно време ДПС ще се отметне и ДБ, ИТН, и Мутрите ще отидат в небитието.Тогава Боко ще се върне на бял кон. Не, че няма кусури ГЕРБ, "но ела зло, че без теб по-зло"

18

На есен с песен...

преди 2 години

НА нови избори...ха-ха...Не се заблуждавайте този ТУРЛУ гювеч да излъчи кабинет...Е ле па той да бъде подкрепен от ДуПиСе...АНАДЪМНО????

17

Анонимен

преди 2 години

Работа в интерес на колонизаторите.

16

До 16

преди 2 години

Прочети докрлада ***.