75

РЕВ в Хаоса

преди 2 години

Къде са Борисов и Цуца Караянчева?

74

Анонимен

преди 2 години

На герберчетата сега проблема йм е, че 10% от хората избирали реално. Ми за вас да не са били някога повече бе, каква политическа легитимност има герп, да не говорим че са избирани 90% от роми. Казаха ви го по собствените медии оня ден. Само махалите гласуват за герп, ФАКТ неуспорим.

73

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че чекмеджан има много пара - осем милиарда не са малко. Пък и що народ се облажи около него. Все пак алчността му ще го погуби - не е свикнал да изважда....

72

Анонимен

преди 2 години

На Манолова формацията се казва"Пази се БГ.Ние идваме".

71

Отпреде-отзаде

преди 2 години

"ДПС действат отзад" - каза един премиер лаладжия преди. И е прав. Много бързо обърнаха гръб на ГЕРБ и сега са се насочили към новия лидер. За това не давам пълното си доверие на ИТН, въпреки че гласувах за тях. Не знам дали няма да ги изработят с 200.

70

Анонимен

преди 2 години

На опаковка Виагра има снимка на Манолова и надпис -Изправи се ! Ние идваме !

69

Анонимен

преди 2 години

Анна Кръстева беше с Герб по едно време и даже Бойко я бешв уредил с някакъв пост.След това тихичко избяга при другите.Какво да правиш,съдба на соц кадър от Аонсу.Цял живот в лъжа!

68

Анонимен

преди 2 години

герп загубиха изборите и поеха есествения си път към канала, само ми е интересно още от къде толкова герберунгелска тролска сгган. Явно чекмеджан е грабил като за последно, за да йм плаща стотинките на тия клети души дето тролят. А децата йм като ги питат кво работят, мълчат гузно и гледат нассрани.

67

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже, че с ДПС в коалиция новите партии са в нова диктатура и задкулисие?

66

Чегърк

преди 2 години

Трябва да изкореним корупцията в България. Не давайте рушвети. Това е тежко престъпление срещу държавата.

65

Анонимен

преди 2 години

Какви националисти. Тези бяха най-големите далавера.356джии и купувачи на гласове - скачени съдове с ДПС. Заедно с тях и толупа разпределяха порциите, а Воленчо направо продаваше постове на Дебелян. Дано хората са разбрали, що за стока са, и никога повече не се подлъгват по тези шашма.джии.

64

Анонимен

преди 2 години

100% от тук нататък ще е по-добре. Сърши се с тъмната ера на диктатура задкулисиие и управление на мафията.

63

Анонимен

преди 2 години

Разликите са толкова малки, че никой никого не е бил, при тази избирателна активност 7-8% от хората да решават кой е победител е неуместно. Правилното заглавие е - България достигна 0-та откъм политика и управленски потенциал, предните управляващи не се справиха добре, сред новите управляващи няма изгледи да се промени това. Българина е отвратен от престъпниците които се нартискат да го "крадат" опа управляват.

62

Сорос

преди 2 години

Винаги печеля.Кой губи?!

61

Още избори

преди 2 години

Дайте да направим още 1-2 ката избори, барем фалират купувачите на вот. Някои "Роми" тия избори изреваха, че няма да гласуват, щото никой не им е платил. Ха-ха-ха

60

Анонимен

преди 2 години

И започва ерата на коалицията ИТН+ДПС

59

Анонимен

преди 2 години

Бойко Б.остава в историята като човека най-много мачкал комунистите на избори.Патриотите са предатели.Затова народа наказа юдите!

58

Анонимен

преди 2 години

МИТЕВ, МИТЕВ... ти като че ли не знаеш намагнетизирания Пеевски от коя партия е! А вече има и доказателства, че Черепа е финансирал протестите от миналото лято... за зеления чорап да не говорим, че е Решетников продукт

57

Гледна точка

преди 2 години

Уф, чак пък фундаментална промяна, коренно нов парламент и тем подобни глу.пости не виждам. И тази се оляла в мислите си. Кое му е чак толкова промененото като старите партии имат мнозинство?

56

Дотук беше ГЕРБавата

преди 2 години

ера, ДС сложи новите ченгета.