155

Анонимен

преди 2 години

Най ме кефи че Светата троица Русенскио Македонец. Скатажията с падналата ограда и оня с аптеките Неволята отидоха на кино. Много пъти писах че ако продължават да подкрепят бибитко на следващи избори ще гледат парламата отвън. Бях писал че тези които бяха гласували за тях ги псуват на *** леля вуйна и на всички от домакинството им. Но от броене на пачки нямаха време да четата сайтове. Е. Сега ще имат време да четат ама е късно.

154

Еква коалция?!

преди 2 години

Шкембето и Винкела не влязоха -3%Костя Копейкин- 2%-колкото за субсидийката.Волен Гюлето -0,46%-и за субсидийката му не стигнаха...

153

Анонимен

преди 2 години

Да , партиите на подмяната взеха властта, нов парламент със стари куви. Единствен ИТН са нови , но са толкова зле , че сами незнаят какво правят. Предлагат правителство и веднага го оттеглят, големи професионали , даже на своето немогат да отстояват. Тъжна работа

152

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИЗЛЪГАНИ

151

Анонимен

преди 2 години

*** 30 години го "променят". Колкото по-променен става, по-голям *** остава.

150

Анонимен

преди 2 години

По добро от традиционните партии няма!На тези ще им сърбаме попарата!

149

Дядо Георги

преди 2 години

Жалко г-жо професор. Много близко виждате.

148

Анонимен

преди 2 години

Падението е пълно!Ще ни променят чалгарите!До къде я докарахме?

147

RockN'Metal

преди 2 години

И започна ерата на чалгарите вече официално...

146

Анонимен

преди 2 години

Старите се оядоха и напускат, новите дойдоха гладни, но обещаха да елиминират корупцията, пълен смях.

145

Анонимен

преди 2 години

До УфффТи не видя ли че се объркакой е президента и как се казва, възрастта си казва думата :))) Те затова партиите се бъзикаха с Радев "Първанов, Първанов" :))

144

Сатир

преди 2 години

Г-жо да Ви припомня Марк Твен - "Приказките за смърта ми са силно преувеличени". Един въпрос - как си представяте хора от сорта на всякакви претенциозни съкращения, с идея как да откраднат бързо от събраното, да създадат живота нов!!! На техния фон даже Нинова изглежда положително.

143

Анонимен

преди 2 години

мъка! няма вече патерици за ин валида Борисов!

142

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте ако на телефонното екранче на очилатата бабушка Заечкокотенкая не й изпратят картинка с морковчета с допроводен надпис "Морковите подобряват зрението. Заек никога не е ходил на очен лекар"

141

Анонимен

преди 2 години

bg narod suveren zdravata energia e izvan ns. 70 procenta bg ne sa glasuvali. ako tesi 70 procenta neglasuvali bg vi podprat otvan... na kaima ste stavate... ;-)))

140

БАН-от Ръководството

преди 2 години

След задълбочени изследвания, анализи и изчисления, нашите учени доказаха че всеки трети Гербер е толкова тъпоненормален колкото предните два. Изследването се разширява над ИТНенормалник и Пикоченамехур Спри си Дебелото черво

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен България отдавна няма президент, има преЦедент - избран от разветката Решетников и танцуващ по свирката на олигарха Черепов.... Срам!!!!

138

Уффф

преди 2 години

Забележително откриване от костенурката зайкова, която обърка химна на България? Достоен председател на България в лицето на секретарката на ДПС, с любим политик ЛютФи Местан? Достойно представяне на Бойкикев, който зове да пренебрегнем род, език, история и култура и да ги харижем на северомакедонеца заедно с полета в космоса? Умерен език от страна на депутатите, особено от страна на Африканския пигмей? Тая да не се казва Спецова, такива ги дърдори, разтяга и преобръща, че ми се гади!!!

137

Анонимен

преди 2 години

ВМРО нали си получава парички, това че подходиха агресивно към макетата, което си е за сметка на макетата, щото на българина не му пука за Северна Македония :))) Като не се мисли за българин, да си живурка със сърбите, кво ни занимават с глупостите си :))

136

Гроби Таласомо

преди 2 години

ОП: ВМРОНФСБАТАКА, никога не са били националисти и неслучайно се нарекоха "патриоти"!;))) Дори "родолюбци" не се нарекоха. Националисти в управлението на България, досега не е имало! Ако имаше, щехте ли да сте в това положение, електорат? Ами, не!