39

Анонимен

преди 2 години

До АзТОВА Е ЦЕЛТА БРАТО, И ТЕЯ ВАКСИНИ ВСЕ> ЗАПРИЛИЧВАТ НА "БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА" ОТ ОТКРОВЕНИЕТО НА СВ.ЙОАН 13ГЛАВА!!! ЧЕТЕТЕ МОЛЯ И МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ!!!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АМИН!

38

Марио

преди 2 години

Ми спрете да ги разпространявате бе продажници !!! Не затвор, а направо сте за трепане, ***!!!

37

Анонимен

преди 2 години

България саботира борбата с вируса и пандемията. Това е истината. И не от друго , а от глупост и от дезинформация. За справка -мангър и подобни.

36

Анонимен

преди 2 години

Че то тъй изкараха вируса с богати т.е. адекватни ресурси и се отваря понеже възможностите му са много,разнообразни за преобразуване чак необясними,а бедните клетки свикнали помежду себе си и една след друга от години се затварят в локдауни в опит да забавят развитието с разпространението на вируса за определено време с изследване по веригата дали ще могат да открият и съставят ресурси за превъзмогване,преждевременно да използват,своевременно да го неутрализират по концентрация след разпознаване

35

whatever

преди 2 години

Бля-бля-бля, вечните клишета, бля-бля-бля...

34

Анонимен

преди 2 години

Аутопсия има направени достатъчно в света. Видя се, че има възпаление на всички кръвоносни съдове на всички органи и системи. Троми навсякъде. И в мозък, и бъбреци, сърце, черва, бял дроб....

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 Не,ще приключи когато на някой му падне пердето и отрепе няколко от тези...Я Гейтс,я Гебрейесус,я някоя друга долна твар...

32

COVID Лотария

преди 2 години

Национална COVID Лотария Ви предлага невероятна възможност!Побързайте и направете ваксинация сега!Шансът невероятни награди е на ваша страна.Пациентите със най-много ваксини участват за голямата награда - Комплект - Търкалка за гръб+пемза.Побързайте количествата на ваксините и наградите са ограничени!

31

Аз

преди 2 години

Ако ваксините работят, защо не ги използват патолозите и да правят аутопсии на заболелите, за да се опознае по-добре вирусът. Нали това беше опорката, че щели да се разболеят докторите. Прикриват се характеристиките на вируса, за да остане в мъгла. Вече му се приписаха всички възможни симптоми: от сърбящ крак, до пичи въшки.

30

ха ха

преди 2 години

Тоя нищо не ознава. Летен грип в България няма и няма и да има.Пък ако има ще искараме лесно имунитет!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28!! Мм да повече умрели за една седмица в САЩ от ваксини вместо от Ковид! Статистиката на VIERs e отлична!Няма грип трудно ги крият като Ковид!

28

Директор Генерал

преди 2 години

Този хирург на операция ли е?Защо е с маска ?

27

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са отлични и статистиката го доказва. За антиваксърите е неприятно, но те и без това си затварят очите за истината.

26

подозрителен

преди 2 години

Този никога не казва нещо,имащо смисъл.Не се справял светът с пандемията...Аз пъс смятам,че светът се справя въпреки СЗО и въпреки политиците-диктатори,които намериха хубав инструмент,за да засилят властта си и да е упражняват безконтролно.С какви очи приказва този за ваксини ,които не са изпитани и са едни експериментални препарати,които не се знае в бъдеще как ще се отразят на здравето на хората?

25

Анонимен

преди 2 години

Пандемията ще приключи, когато к.радливите световни лидери и администратори като тоя ц.вул от СЗО се наядат. Или си намерят друга дойна крава.

24

Анонимен

преди 2 години

Този дори не е лекар, а ще ни кара да се бодем! Това не е нормално! Какво има в инжекциите?

23

Лекар

преди 2 години

Ама все едни "експерти "сте тук! За Повечето вирусни инфекции няма специфично лекарство. Лекуват се симптомите, докато собствения имунитет пребори болестта или умре. Ваксините са единствения ни шанс.

22

Муцуно абисинска,

преди 2 години

що не вземеш да се покриеш, докато е време?Ако вземаш кинти да насаждаш страх по света, барем част от тях дай на гладуващата си Етиопия.

21

Анонимен

преди 2 години

Голяма глупост каза. Няма лекарство против морбили, нито варицела, нито против хиляди други вирусии, дори хрема. Естествено ,че ваксината предшества лекарството.

20

Анонимен

преди 2 години

По време на пандемия от НОВА болест ПЪРВО се изследва вируса и се създава ЛЕКАРСТВО. Ваксините никога не предшестват лекарството - много по-бързо и по-наложително е да излекуваш вече болните, отколкото да разработваш ваксина срещу непознато действие. Да не говорим, че ще има с какво да се лекуват и бъдещите болни. Ваксината се прави СЛЕД ОВЛАДЯВАНЕТО на лечение. Но сега не е така правят се "ваксини", а дали имат дългосрочни нежелания действия явно няма значение. Защо ли?