13

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос...А и това на снимката второто им дете ли е? :)

12

Анонимен

преди 2 години

Този Хари се чуди как да изкара някой долар, тя Меган се опита да пише детски книги , но критиците не ги одобриха. Но на Хари мемоарът ще се продава като топъл хляб, та нали хората търсят зрелища, вероятно ще получат.

11

Анонимен

преди 2 години

Тая Меган не се умори да плете само интриги. Тая идея е 100% нейна и какво да се пише, казва, Хари само се е съгласил да е от негово име. Тя ден и нощ в мозъка и е какви идиотщини да измисли за да го скарва все повече с брат му, баща и роднини. Тя с никой се няма от рода си , 100% е отмъщение защото са и казали, че сина и др. деца никога няма да бъдат принцове. Злобно , завистливо, отмъстително и неосъществено като артистка.Спала с дузина и се женила без да подбира за да пробие, но е некадърна.

10

Щерю

преди 2 години

Умните хора пишат мемоари като станат на 150-200 години - пък тоя още и 40 няма...

9

Анонимен

преди 2 години

Стахуват се какви истини ли ще каже? Или какви лъжи ще надроби? Аз не знам. Но журналистите знаят и ще ни обяснят, нали?

8

Въпрос

преди 2 години

"Специално принц Чарлз и принц Уилям са разтревожени какво ще разкрие Хари." ??..... Ще "разкрие" или ще нагоди по мярката на жена си и издателите? А и това на снимката второто им дете ли е?

7

джъст -А- мен

преди 2 години

И'ам тягостното чувство, че тоя неистово копнее да се присъедини към покойната си великолепна майка-мъченица - Лейди ДАЯНА /R.I.P./, щото с това си негово реално PR-действие и стремеж към повечко слава и деньги, направо собственоръчно си копае ГРОБа, тъй като нема н/н туй да мине ей тъй м/у другото, т.е. БЕЗНАКАЗАНО... Наистина ще има жестоки последици, убеждьон съм.

6

Анонимен

преди 2 години

Всички се страхуваме от книгата на Хари. Ще даде материал за статии по темата за месеци напред.

5

Анонимен

преди 2 години

Тази новина ми образува газове ще Ви съдя в ЕСПЧ.

4

Асан

преди 2 години

Френската революция и гилотината

3

Анонимен

преди 2 години

*** треперят от страх. И МИ6 също какво щял да избълва неблагодарният ЧехлЮн.

2

Анонимен

преди 2 години

виждам поне 50 милиона от книгата, интереса от сега е огромен, само 30милиона от британия и европа заедно и 20 от останалата част на света, тва е минималнота което ще изкара Харито, дрътия уру.нгел чарлз и гадняра брат уйлям ше се насе.рат ... така им се пада

1

Грубо Човече

преди 2 години

И всички бъдещи читатели се страхуват. То пък никой с мозъчна активност няма да прочете и буква, така че моя грешка. Пардон. А този мишок под мулатския чехъл е въпрос на време да се върне на колене молейки обратно да му върнат златната лъжица в устата. Този тип хора не могат да оцелеят в реалния живот без роднинските богатства, които ще бъдат неговата патерица до гроб.