19

У

преди 2 години

Вижте на някоя карта къде е това място-зад Диарбекир до границите с Ирак и Сирия. Аз съм ходил "само" до Искендерун и там лятно време 40-45гр е обичаен ден, обаче е в морски залив, а нататък е полу-пустиня. Не е нищо необичайно. Ще чакаме сериал, както е прогнозирал Гошо-Т..сюжетът е стандартен, но има важен географски елемент-името на град Джизре.

18

JJIvanov warnings

преди 2 години

На снимката терор срещу планетата с нарочно произведени и инсталирани" анти земни,анти климатични оръжия вкл дигитално холограмни видео пресканиращи "..Има остри сигнали за тероро с дигитлано холограмни тежко терористични техники облъчващи атомни централи вкл във Франция.ПОявили са се жежки горещи аномалии в ядрено гориво подават тревога от Франция природата.У нас е засечен черен 5 G teror срещу ядрено гориво.Да се обезопасят централите вкл регионите около тях вкл от смартфони с 5 G Black de

17

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ще бъде...отразено в някой нов...босфорски сериал.От тоз район ще дойде...незнайна хубавица в Истамбул,като чистачка на канцелариите в голям...холдинг.Сина на...шефа,завършил в Кембридж и дошъл за малко тук,ще я забележи,защото тя ще го залее с...кафе.Шефа ще я...изгони при второто...заливане,но сина ще я...върне,като замине за далечното...горещо място Джизре в Анадола.Така ще...пламне любовта.Ще я направи...асистентка за компенсация,защото е...архитект и освен това знае 3(три) езика и Т.Н.

16

Анонимен

преди 2 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА?

15

Анонимен

преди 2 години

Турция е велика нация а турците са велик народ

14

Анонимен

преди 2 години

До климатологБил съм на 45 преди време, но повярвай ми, даже и под палмите не искаш да си на 55! Колкото до възможна прилика за онова с жабата и завиращата вода в казана на печката, не го вярвай, балбукат те.

13

климатолог

преди 2 години

Над 41 Целзий вече на човек му е все тая дали са 45 или 55. Свиква се. На сянка под палмите.

12

Гларус небесен

преди 2 години

Поздрав за софиянците избрали Анталия и Мармарис. Готино е на 50 градуса. Ние глупаците мръзнем на 30 гр. В Слънчака. Разправят че в басейните само сутрин се влиза щото от обяд можеш яйца да вариш в тях. ЯКО!

11

Анонимен

преди 2 години

От климатичните (сезонни) промени ще да е!

10

Фес

преди 2 години

До Въпрос. Затова си проспал цели 500 години ***

9

До 7

преди 2 години

Ти не ме разбра! Казах, че няма смисъл да се притесняваш още! Посочих кога точно трябва да почнеш да се притесняваш! Отделно живей си както досега и нищо не прави и променяй, те нещата ше се наредят от самосебе си! :) По един или друг начин!

8

House M.D.

преди 2 години

"...0,1 градуса под засечената вчера стойност." Откога температурите се засичат, а не се измерват? И въобще, какво ни интересува всичко това нас, нормалните хора?

7

До 3

преди 2 години

И да се притесняваме, какво предлагаш? Да прегърнем зелената сделка, да утроим цената на горивата и тока и да мръзнем зимата? И това ще оправи нещата?

6

Растата

преди 2 години

До 2, Одрин е в Западната част на Турция, а тук въпрос за Източна. Нещо географията ти е слаба май.

5

Зарар йок

преди 2 години

и 60 да стигне няма да е никаква загуба.

4

Анонимен

преди 2 години

Бааааа ше вземе пясъка там на стъкло да стане бре!Руснаците пак включиха климатичното оръжие....

3

.!.

преди 2 години

Значи колкото и да не ни се вярва глобално затопляне има! Климатични промени има и те стават сега в момента! Но не искам да се притеснявате от тука нататък ще измерваме все по-високи и по-високи температурни рекорди! Но място за притеснение няма! Може да почнете. леко, да се притеснявате когато почнад да ви бомбардират или да дойдат с автомати да ви изкарат от вкъщи! Ето тогава може да почнете леко да се притеснявате сега няма смисъл поне за 99% от хората по света!!!

2

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос----- Ами като ходите за евтина стока в Одрин да знаете времето какво е ...

1

Въпрос

преди 2 години

Нас нормалните хора какво ни интересува това?