41

Васко

преди 2 години

ДБ са идеален кандидат за карупционно правителство.

40

Анонимен

преди 2 години

"Почетният лидер Ахмед Доган..." Почетният? Почит от кого?

39

Искрен

преди 2 години

До АнонименХр. Иванов подскача срещу дпс, ама без дпс правителство няма да има. Тъй че да си сяда на ***, защото и на децата е ясно, че дпс и дб са на една хранилка в американското посолство. Караниците са за пред овцете дето блеят...

38

Христо

преди 2 години

Иванов, и ти не си по-малко корумпиран. Правилно ти каза човека да не избиваш комплекси.

37

ХА ХА ХА

преди 2 години

ВСЕКИ , КЛЕВЕТИ ВСЕКИ ....НЯМА ВИНОВЕН ..!!!! ХА ХА ХА ШОУТО НА СЛАВЧО ЗАПОЧВА ....ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НЕЩА КОИТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ И ВИДИ И ЗА *** СЪЩО !!!! ХА ХА ХА !

36

м,да

преди 2 години

Доган вкара обръчите в България! За съд е!

35

Тракиец

преди 2 години

До коментар #29.Много точно казано,браво.

34

Тракиец

преди 2 години

Ристе всички знаем че сте прегърнати с дпс.Тези игри като Росенец вече не минават.Язапей друга песен,че тази се изтърка.

33

Африкански

преди 2 години

Лет дъ цирк бегин :) С водач този на снимката :)

32

Анонимен

преди 2 години

Новия парламент е като стария, само че нов!!

31

Анонимен

преди 2 години

Корупцията я ражда олигархията, колкото по-голяма корупция, толкова по-богати и недосегаема олигархия. За това се купуват медии и хора на високи постове. България се управлява от олигархията.

30

Христо и Прокопи

преди 2 години

Христо Иванов е замислил нов, много по-коварен план за превземане на крепостта Росенец. Този път атаката ще бъде под вода. За целта са привлечени специално обучени в Русия делфини с прикачени лазери на главите им. Задачата на животинките е да прережат подводните заграждения около крепостта след което Христо и дружината му дишайки през тръстикови сламки ще проникнат вътре. Оттам нататък е лесно.

29

до Калеко

преди 2 години

Корупцията се ражда от безпросветния избор на българския народ. Наистина Има Такъв Народ. За нещастие той е некачествен и се възпроизвежда с изборите, които прави, като за извинение си измисля разни легенди (бойкикеви) и самозалъгвания. Всеки път прави едно и също, а очаква нещо различно. Няма как да стане.

28

Анонимен

преди 2 години

Лошо е да си гербав в наши дни...До вчера преяждаш, от утре гладуваш...

27

Анонимен

преди 2 години

Хитър е Христо- седи във властта по 1-2 години и после излиза уж не бил съгласен и се рециклира в чисто нов, че и противник на тия, с които е бил! Сега пуска европейските уйдурми и се мазни на едни посолства, ама най- нагло, но надали някой ще му повярва. Баш като бате дето слушкаше- сега Христо е новия послушник- проджендер и еколог и готов като папагал всичко да повтаря...

26

Много интересно

преди 2 години

как т.нар. "нови" партии ще вземат подкрепа от ДПС или БСП, след като непрекъснато ги плю.ят.....

25

Анонимен

преди 2 години

Иванчева дет я хванаха с подкуп от коя партия беше че забравих ??? А Марешки като получи разрешение да строи в морската градина срещу подкрепа на вота на недоверие не е ли корупция ??? Или то е даване. Не е корупция :)

24

гост

преди 2 години

Първи ден!!! Какво се свърши в първия ден - НИЩО. Упреци и обвинения, работа никаква. Господи опази българия от несадърници.

23

Таня

преди 2 години

Я стига ДБ- Костов който разбира СДС,Христо Иванов-Маджо,Сашо Дончев,Прокопиев.Бутикови,Градска Десница?!Я стига бе парвенюта ,я кеф разкарай те бе снобари.

22

Анонимен

преди 2 години

туркопитеците подскачат а като опарени от истината.