33

Mъдрец

преди 2 години

Сестра Галева, всички знаем , че сте уличница и магистралка, няма нужда да го заявявате! Вашата партийка трябваше да учреди новото име като : "Излегни се. Заминаваме си". времето ви окончателно изтече,сестро! Никой вече няма да си губи времето по улици и площади ,зада ви угажда на простотиите. Така че, чао,сестро! Наесен ще кудкудякаш извън парламента.

32

Цървул

преди 2 години

Ами то още едно избори, и наистина ще останете на улицата! Както и да си сменяте Името, 3.9. % са ви в кърпа вързани...

31

Мутри вън!

преди 2 години

Тази гнусна каша беше забъркана с благословията на Радев, а винаги готови другари и другарки се отзоваха на минутата! И какво стана? Мутрите от президентството и улицата влязоха в парламента!

30

ПЕНКО

преди 2 години

МАЯ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПИШЕ И ПО ДРУГ НАЧИН : " МАЙ -А ".... И ЗАВЪРТАМЕ РАЗПЕРЕНА ШЕПА -МНОГОЗНАЧИТЕЛНО !!!!!!!!!!

29

Ангелов

преди 2 години

Под мутри вън имат предвид че работодателите им са в дубаи Белград и Южна Африка а сега с това ние идваме се надяват да се върнат милите ама надали

28

БГ демокрация

преди 2 години

Подмяната лъсна - ДПС командва т.нар протестни партии. А те включват много стари муцуни: Атанасов и Хр. Иванов, Манолова, Дончева, Василев (изборът на ИТН). Първите люспи на ГЕРБ се присъединиха към ИТН!

27

Мая Манолова

преди 2 години

Аз предложих Делян Славчев Пеевски за шеф на ДАНС.

26

Беновска пипа

преди 2 години

Подмяната е факт! Мая и Татяна били промяната! Щели да възстановяват работата на комисията ... дано поискат комисията да разследва и Татяна Дончева за Закона Ванко 1 и Мая Манолова за аферите й с Пеевски и братя Галеви. Най-после ще си сменят името на партията, което беше изписано с грешен смисъл. Съобщаваха ни, че навън има мутри, а не призоваваха мутрите да са вън. Сега мутрите вече са вътре и беше редно да си сменят името.

25

ПЕНКО

преди 2 години

ДОСТА СТАРА Е И ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗТЪРКАНА , ЗА ДА Е " У Л И Ч Н И Ц А " !?!?

24

Наглост безкрай!

преди 2 години

Тази ... е депутат на БСП от 2005-2015г. Тя е вносител на Поправката Ванко 1, 2006 г за намаляване наказанията за склоняване към проституция! С подкрепата на Борисов стана омбудсман и сама се отказа за да става кмет. Тя била на улицата!!!

23

Тракиец

преди 2 години

Майче,ами тя подмяната е факт.Дпс станаха хората които ви подкрепят.Сега те ще управлява вие сте само фигуранти заедно с дългия.

22

Анонимен

преди 2 години

"Мая Манолова единствено работи за обикновения човек" - Андрей Райчев

21

Майче

преди 2 години

Майче, вече си у парламента.... За какво ще излизаш на улицата? За да протестираш против себе си ли? :)

20

Офф

преди 2 години

То на Улицата и е мястото на тая кокошка. :)

19

SarsCov2

преди 2 години

Манолова, целият народ сме вън на есен, но не с вас или другите *** от парламента. Щом ние не живеем нормално и в пълен хаус в разпадащо се общество, това означава,че държава няма и щом искате хаус и джунгла ще си го получите. Вашата майка ***. Няма да спасите кожите и имотите си, крадлива ***!

18

Анонимен

преди 2 години

Тия са поредните антибг слуги на ЕС и НАТО. Преисчисляване на пенсии но къде са заплатите и само си дигат техните.

17

Анонимен

преди 2 години

Тся е нс чесния политик, грижи се за всички български граждани да няма мутри и корупция и междувременно за братя галеви и Божков

16

Анонимен

преди 2 години

Моля ви бъдете милостиви към тази необикновенна женица ,защото тя е много ,,загрижена"за нас обикновените.Къде ще си намери работа с 10 000 лв.заплата с нейното никакво образование освен с лъжи и интриги.Освен това тя иска и комисии,комисии ,а там се плаща допълнително.Е затова е такава боркиня ,,за нас"

15

Калеко Алеко

преди 2 години

"...При първи знак на подмяна отново сме по улиците..."Подмяната другарко Галева, а направиха такива като теб, те с пациентските си организации, хаджигенчовците и Ян барбикяновците бяха в основата на метежът на радевата Хунта ... Тези които при 40% избирателна активност едвам прескочиха летвата за влизане в Парламента, няма как да бъдат гласът на народа ... !!!

14

Петко

преди 2 години

Съвсем сериозно: Трябва всички кандидат депутати задължително да преминават през тест да душевно здраве, защото повечето, начело с мая общинската к"рва, изглежда са със сериозни медицински диагнози и тежки психични болести. За лъжи, кражби, измами и т.н. дума не съм казал.....