53

Бай Кольо

преди 2 години

Манолова,не се представяй като някаква независима протестърка,защото както всички знаят протестите бяха финансирани и организирани от Божков,както сам той призна.Защо не ревизираш комунистическите олигарси от годините преди ГЕРБ?Те извършиха най-грандиозният грабеж в историята на страната.Само че тиси член на БСП и те са ти другарчета,така че не ти иснася да ги ревизираш.

52

Куха Лейка

преди 2 години

Ако Черепа не Ви плати, няма да дойдете. Никой от Вас няма да извади собствени пари за да плати на протестиращите. Без пари няма и протести.

51

Грешки на ББ

преди 2 години

ББ направи стратегически грешки с подкрепата на Мая за омбудсман и на Радев за президент!

50

Жалко за народа

преди 2 години

"Ние идваме!" звучи като липса на присъствие, което в конкретния случай е точно така. Дългите имена на политически конфигурации говори за недомисленост и импо.тентност.

49

ММ

преди 2 години

До 48 мераклия Отговарям ти: Ако искаш само да ти помогна да си изхвърлиш течността - 20 лв.; ако искаш същото да го направим без дрехи - вече е 50 лв., с твое право да ми мачкаш гърдите. Ако искаш да си изхвърлиш течността в мене - 100 лв. Ако искаш да остана да спя при тебе - 200 лв. за 1 нощ.

48

Анонимен

преди 2 години

Адвокатите на мутрите се маскираха като махнаха думата "мутри" от заглавието си !

47

Анонимен

преди 2 години

Изпразни се БеГей. Ние идваме - съкратено ***

46

Бонго Бонго

преди 2 години

И като излезеш на улиците, ще проституираш ли? Незаконно е

45

Анонимен

преди 2 години

Ние сме си на улицата, а уличниците влязоха да за са бранят мутрите !

44

мераклия

преди 2 години

до мая общата - трудната ( щото трудно отказва ) : а каква ви е тарифата ?

43

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова да каже какво ще направи за България, защото до тука - само празни приказки на истеричен тон.

42

Анонимен

преди 2 години

То се видя, че ИТН имат съвсем други идеи. Токсична България на Христо Иванов - съвсем своя посока. Мая Манолова и другарките й така и никой не разбра какво искат, освен пари и внимание.

41

Анонимен

преди 2 години

Подмяна на какво? Рушенето на "модела Борисов"? Това нищо не означава конкретно, защото не с го дефинирали. Тези думи са избрани нарочно, защото всеки влага свой смисъл в тях и си мисли, че ще получи, каквото иска. Партията на Манолова е измислена - без истинска цел, без истински цели и без реални възможности да създаде нещо. И защото очаква,.че ще се провали, се застрахова предварително.

40

Пян_Гъ

преди 2 години

"При първи знак на подмяна отново сме по улиците" - Да, ако има кой да плаща. Ще има ли преводи от Дубай/Белград? И с/у кого ще протестирате тогава? С/у другите партии, финансирани от кръговете, които финансираха и вас? Я стига, г-жа Костинбродска. Я по-сериозно, защото следващ път в НС за вас може да няма.

39

Анонимен

преди 2 години

Ако нещата не вървят и тя ще е виновна, защото активно участва в целия този ци.рк. В една нормална държава такива като Мая Манолова ще бъдат осмени публично за всичките си провали, а тук - щяла да протестира. И протестите й са платени и нагли - 10 човека се въргалят по улиците и фоайетата и получават хиляди през НПОта и програми.

38

Анонимен

преди 2 години

До анонимБаджанаците от ссемейство Галеви

37

аноним

преди 2 години

ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТАЗИ ДА ХОДИ ДА СЕ ПРЕГЛЕДА !!!!

36

Брат Галев

преди 2 години

Ха! От тая ,дет я е.а , акъл да вземам? Че то и кучетата се "качват" върху уличните к.ч.ки където им падне.

35

Пази, Боже!

преди 2 години

Гнусна парцалеса, която лае като бясна *** за келепир, далавера, власт! С каки очи, с какво право тази вътриопашка има претенции?!? С това, че се държи неадекватно, с това че маже филията от всяка власт, с арогантност, лъжи и нескончаеми претенцииииии?!? Другите в задругата ѝ не ги знам, но им нямам грам доверие

34

Анонимен

преди 2 години

Ало др.Гладнева ти наистина си вярваш и как може да има толкова наивни да и вярват на тази к....слива