39

Има сигурно 7 синода

преди 2 години

В Гърция има доста регистрирани православни синода. Кой от всичките е направил този призив?Защото аз пък знам за някои от синодите, че са на точно обратната позиция, да не се слагат ваксини.

38

Анонимен

преди 2 години

Това са откровени антихристи!Не ходете в Гърция и Русия-те не са православни държави. Скоро Господ ще ги накаже за отстъплението!

37

Анонимен

преди 2 години

За колко ли сребърника се продадоха? Слуги на рогатия, не знаете ли че от този свят нищо не се изнася. Гол идваш и гол си заминаваш.

36

Om Ram

преди 2 години

Странно, как така не съдържат ембрионални клетки, след като Астра Зенека изрично са го упоменали в листовката на ваксината. И това изобщо не е прецедент, а нещо което се практикува много отдавна, от 60-70 години на миналия век, при добре познатите белтъчни ваксини. Предвид това, че една от десетте Божии заповеди е "Не лъжи!", очевидно подобно становище няма как да произлиза от християнска църквата, още повече - от православна църква, а цели единствено компрометирането й.

35

Влади

преди 2 години

Гръцката и руската призовават към ваксинация. Нашата е още при бай Тошо - нищо не решава и не прави, все едно , че нямаме църква. Поне ченгетата-митрополити да бяха чули руските си шефове и да бяха призовали към ваксинация " мъдрия" български народ. Ама надали , щяха да пеят на глухи.

34

Истината

преди 2 години

Единственно православната религия разрешава алкохола.

33

Анонимен

преди 2 години

Сатанисти никаква църкава не са.

32

Анонимен

преди 2 години

До БПЦ. За тези от вас, които се опитвате да светотатствате като съучавствате в насилието и фашизма скрит под лозунга "наука" и които натискате вярващите да се ваксинират. Голям грях ще си сложите пред Бога. Казвам ви пак - ГОЛЯМ грях ще си сложите пред Бога. Такова нещо не се оправдава сетне с "аз не знаех", нито пък се прощава. Който не знае, да МЪЛЧИ. А църква, която проповядва ваксини е много, мноого далеч от Бог.

31

Анонимен

преди 2 години

Тая църква има ли още последовател там?

30

Ха-ха!

преди 2 години

Добре, че съм образован безбожник и съм неподвластен на религиознопопската и правителствената ваксърска пропаганда.

29

Анонимен

преди 2 години

Да не е обьркано заглавието - да става вапрос за грьцката сатаниска цьрква

28

никос

преди 2 години

сатанославната църква агитира за препарати с 80 знайни и незнайни съставки за бъркоча. А чиповете са нано - с размера на голяма прашинка... но те направо операционна система твърдят, че ви инсталитат и ви хакват имунната система безвъзвратно. аз имам само една имунна система и не смятам да си я хаквам в името на общественото здраве. дефектните и слабите винаги са на ред за отвъдното. и нашият ред ще дойде. няма да приемем да ни тикат насила бъркочите.

27

АнонимеН

преди 2 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРЪЦКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА!

26

Нямам против

преди 2 години

Да се набучат и акъл да не ми дават. Без друго тия са последните, на които ще повярвам. Еле сега пък хич.

25

Анонимен

преди 2 години

Те фарисеите често се подвизават в църквата. Примерът е гръцката. Грехота е да се нарича православна, като служи на сатаната.

24

Анонимен

преди 2 години

Древните гърци са дали на света Трагедията и Комедията, при днешните им наследници се е изродило до обикновена трагикомедия...

23

.

преди 2 години

Лука 18:8 Казвам ви, че ще им отдаде правото скоро. Обаче, когато дойде Човешкият Син ще намери ли вяра на земята?

22

Антон

преди 2 години

Продадоха се на Дввола!

21

До 264

преди 2 години

В момената не управлява ...слушайте си и т.н.

20

До 24

преди 2 години

И каза това не искайте от Мен