52

Марио

преди 2 години

Факт, но ДБ не са решението за по-добро бъдеще за България.

51

Галя

преди 2 години

И сега Иванов иска да се присъедини към корупционната схема...

50

Алекс

преди 2 години

И да не си мислите, че точно ДБ ще са решението на проблема с корупцията?

49

Анонимен

преди 2 години

Защо ли, Христо Иванов си говори с Маджо по телефона?

48

До Спокойният

преди 2 години

Бъркаш основното - в случая с ДБ големият проблем са ДБ като цяло, защото това е на практика Иван Костов и неговото ДСБ, а Христо Бойкикев го използват за параван, за да не се вижда кой всъщност стои зад ДБ. Големият проблем на България сега в Бойко Борисов и ГЕРБ-СДС. ГЕРБ си заминава по пътя на НДСВ. Уж СДС си замина в историята, но ето го пак. ДСБ като едно второ СДС уж също замина в историята, но намериха начин пак да се появат в друга кожа. Сега има една реставрация на сините (СДС/ДСБ), ко

47

Спокойният

преди 2 години

Най големият проблем на ДБ се казва Христо Бойкикев!! Запомнете добре това име !! След една година заминават в историята като РБ ,ИТН , ДБ, Испр.мутр.,идесетки такива нещастни партийни клоаки!

46

алиали

преди 2 години

и точно пинокио ли ще ни извади от кризата бе???

45

Анонимен

преди 2 години

Защо никой журналист или някой друг не вижда какво става сега в България - връщане на Сините на власт под една или друга форма. Сините това са СДС,за който е по-млад и не знае. От СДС се отлюспи една силно корумпирана група покрай Иван Костов и си направиха ДСБ, което се скри зад името Демократична България, за да се върне на власт и се самонарекоха партия на протеста. Други от Сините отидоха в други партии като НДСВ, ГЕРБ и други и сега прескачат към ИТН. Сега избраха бивша от ОДС за зам.шеф на

44

Тракиец

преди 2 години

Ристе,ами вие вкарахте България в криза за да почнете за н-ти път да я оправяте.Господ гледа и предателите винаги си плащат.

43

Анонимен

преди 2 години

Ами проблем е, ама Пирогов спасявал животи. Нищо, че под предлог коронавирус убиха сума народ. Хората умряха без лечение. От коронавирус.

42

Да се готвим

преди 2 години

за нова Тройна коалиция - където корупцията си е най-добре.

41

Фактите говорят

преди 2 години

ДБ е също на Доган. Номерът с лодката беше инсцениран да вдигне турските и левите редици

40

Анонимен

преди 2 години

Явно хората дето твърдят, че корупция има на всякъде и е нормално да я има, не са напускали България. Живял съм в чужбина и такова чудо като в България няма никъде, тука даже е легална и хората са свикнали. Тук олигархията иска така да бъде защото имат най-много пари и с тях могат да купят всичко и всеки, а парите си отиват при тях от държавния бюджет чрез държавни поръчки без никакви усилия, освен да платят на когото трябва. Щом така ви харесва да живеете, живуркайте си и бъдете бедни.

39

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските тр...ве с все по смешни комвнтари.Парите ще свършат скоро. Няма да се плашите.

38

ДайБГ

преди 2 години

Добре е да си проверите и районните кметове за корупция. Не може само да се вика по другите - трябва и собствената къщичка да си проверявате. На Овча Купел кмета доста се ояде откакто седна на мекото кресло...

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 "Ааа, верно, бехме я забравили корупцията, да, требе да бориме корупцията." Пробвай пак с бананите. :))))

36

Анонимен

преди 2 години

Кои беха тия.Отрочета на крадеца Костов и слуги на Сорош.Дори да пръднат не смеят без разрешение на американското посолство.От тях полза имат само търтеите от жълтите павета в София.Парадоксалното е,че се имат за върли антикомунисти,а живеят баш по комунистически на държавната хранилка.Типове без един ден трудов стаж,които освен да висят по площадите и да врякат,друго не могат.С тия на власт ни чака джендърство,зелени далавери и свръх енергийна бедност.И се молете да няма конфликт с Русия,че...

35

Друг Помнещ

преди 2 години

При управлението на ГЕРБ голяма част от сивата икономика изсветля. Сега отново ще се гмурне в сивото. Честито.

34

Сибин

преди 2 години

България я вкараха в криза този субект, триото и кривата щанга ведно с паветните умни млади красавци и при яката поддръжка на Президент Радев и олигарсите, изцягали да живеят в чужбина.

33

До 30

преди 2 години

Да бе, знаем.Той е гнусен...а най красивия и приятен човек е мутрата от банкя.Той е пичч, нали? Невероятен човек. Начетен, образован, с езици...с изказ..риторика...абе...гордост.