36

Анонимен

преди 2 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

35

Анонимен

преди 2 години

За кариеси ще проверяват ли?

34

Анонимен

преди 2 години

Мусолини и Хитлер харесват това..... Най-накрая фашизмът и нацизмът ще възтържествуват.

33

Гост

преди 2 години

Още нищо не са постигнали! Докато съда не обяви зеления сертификат за противоконституционен нищо не е решено! Имам сериозно съмнение че ще обяват сертификата за необходим! Важното е да се бодат хора и експеримента да продължава!

32

Анонимен

преди 2 години

хахахахха можело значи.

31

Анонимен

преди 2 години

Хора, ние сме единствените, които можем да да спрем безумците, които си мислят, че притежават душите и телата ни. Само трябва да сме смели и единни. Тогава сатанинските из чадия ще отстъпят и ще си върнем живота.

30

Анонимен

преди 2 години

Абе Чоби, това ако го въведат у нас само изтрещялите лелки ще имат право на ресторант, а да и бабките. Ти как си представяш бизнеса да оцелее? Фалитите ще са толкова, че революцията ще е най-благоприятния изход за нашинките чобани.

29

Мен за теб

преди 2 години

Аааааа??? Можело ,ааа? Като настъпят хората и се вдигнат почват да се крият и смекчавали били..още още ! Народа там стотици хиляди излязоха и дори полицията им участваше в шествието ,за което заслужават голям респект! Браво на франсетата и полицията им! Ама тука нашите палкаджиѝ дано имат съвестта и достойнството да са от народа !

28

Анонимен

преди 2 години

До чоби чипс:ние си знаем,че свобода няма,има усещане за свобода,което се манипулира.Все пак отдавна ни ръсят от горе,включително и теб,или ти имаш вълшебния английски чадър на мери попинз и не те мокри?

27

Анонимен

преди 2 години

Чутура:бъди свободен,лети!Преди това се набоди.

26

Чоби

преди 2 години

Свободолюбвици, мили, знете ли какво значи задължителна ваксинация, м? Да те издирят, принудително да те задържат със сила и да те боцнат. Ако много буйстваш ще ти дадат няколко милиграма карфентанил, като в лудницата. Никой не ви принуждава да ходите по ресторанти и да ползвате обществен транспорт. Хайде у лево, антивакс чутури!

25

Анонимен

преди 2 години

Ако не Сталин или Хитлер, някакъв овчар-ветеринар все ще се изнамери,индоктриниран с нужното.Макрон е говоряща глава.Лошото е че за толкова малко години и хляба и ножа и илача им ги оставихме в мръсните ръчички.Правнуците на преживелите войните сега ще понасяме това.Цикличност,но не астрологична,а фашистко сатанинска.Свят за пожертване и жънене.

24

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм !!! Нали България беше единствената страна от ЕС, която има повече неваксинирани от ваксинираните ?!

23

Анонимен

преди 2 години

На протестите са предимно тъмнокожи и араби. Те много си падат по всякакви протести за каквото и да е било, стига да се ошушкат няколко магазина за дрехи и маратонки. Бели Французи почти няма на протеста.

22

Стар виц

преди 2 години

Най--силната държава по футбол във Африка била Франция-- а макарончо на баба се занимава със паспортчета .Туй момче какви църни спагетки има да иде !

21

Анонимен

преди 2 години

Ще клекнат пред натиска на бизнеса и протестите ами, къде ще отидат? И нашите тука ще клекнат ако намерят куража да предлагат такива мерки.

20

Анонимен

преди 2 години

Значи ореваха света, че Орбан се опитва да защити децта от педофили и го наричат диктатор. Това във Франция какво е? Не ме интересува, колко е "зарижен" Макрон за хората няма право да г кара на сила да се инжектират с не докрай изпитани препарати и то на чужди частни компании.

19

Анонимен

преди 2 години

САЩ и ЕС, ако имаха принципи Франция отиваха директно в графата диктатура.

18

тиомо

преди 2 години

Интресно = плащаш си данъци но ти отказват обществени услуги. Дали не е абсолютно не конституционно?

17

Анонимен

преди 2 години

До 16 Поредния срелец от филмите на Марвел. Балганския супермен - Гaньoмeн. Естествено, че чакам Сталлин, само някой като него може да се справи с хазарската мафия и инжектираните им роби.