31

Още трябва.

преди 2 години

Никаква загуба.

30

Анонимен

преди 2 години

Никой не ги и брои в Индия. Хвърлят ги в реката директно.

29

Анонимен

преди 2 години

420 000 при 1,4 милиарда население е нищо. Те ако имаха нашите 2.65 промила, трябваше да имат 3,7 милиона умрели.

28

до 27

преди 2 години

Това искам да кажа и аз - антиваксерската истерия ще засегне основно възрастните хора. Вече е ясно, че измират основно хора над 60 години. По-младите го изкарват "само" с усложнения. Ама такива сме си ние - да мрът дъртитe.

27

Анонимен

преди 2 години

В Израел 58,1% са ваксинирани с две дози, което означава, че най-много 55% от ваксинираните имат защита срещу вируса, а по-вероятно е да са само 46,5%.

26

Анонимен

преди 2 години

В България 4,4% от приключват Ковид-19 със смърт, а 95,6% се водят оздравяли. Това обаче не е много информативно, защото зависи от възрастта на заразените. Например от хората над 80 години умира един на всеки 5 заразени.

25

Анонимен

преди 2 години

Ако имат 2/3 антитела и само толкова смъртни случаи истерията около опасния делта индийски щам е излишна.

24

Анонимен

преди 2 години

Току-що прочетох, че в Израел само 5-6% от заразените през последните 30 дни са ваксинирани!

23

До 15

преди 2 години

Да, това са също последствие от пандемията. Гинекология, кардиолог, ортопедия, всичко беше преструктурирано в ковид отделения. Да насмогнат да помогнат на задушаващите се. Благодарение на антиваксърите, на есен пак ще е така . Благодарете им няколко пъти.

22

Анонимен

преди 2 години

Не искам да звуча цинично, но на фона на общия брой индийци, тея цифри нищо не са. Дори ако приравним към смъртноста в България, ние много повече сме измирали по време на пиковете. Подозирам че доста повече умират от задавяне с храна, ухапване от влечуги и насекоми, да не говорим за нещастни случаи.

21

ДА

преди 2 години

До Анонимен-А жертвте от вчерашнят потоп в Момбай защо го пропуснахте?---Не са ги пропуснали,включени са в цифрата на умрелите от Ковид!

20

Анонимен

преди 2 години

Новината е вярна но леко заблуждава. https://worldometers.info/coronavirus/country/india/#updates тук (долу в източниците) се вижда че на 20 Юли има почи 4000 смъртни но 489 редовни и 3509 от минали дати. Не са умряли за едно денонощие и няма скок във графиките, просто леко са завишили бройките за миналите дни.

19

Анонимен

преди 2 години

Бълха ги ухапала там тея патканиии С милиони да мрът на месец... няма да усетят

18

минувач

преди 2 години

Съпоставено с броя на населението там, което е около 1,4 милиарда, това е все едно да четем новина: "България регистрира рекорден брой жертви за денонощие - 20 души." Отдавна сме им счупили рекордите десетократно. И да се напъван не могат да ни настигнат. Да са живи и здрави Тиквата и щаба

17

Гробар

преди 2 години

До Анонимен 15 Защото в Израел се грижат за болните, а тука ги доубиват. Всеки е видял отношението към пациента, като към гУведо. Отделно страшно много хора нуждаещи се от операции ги оставиха без планови такива, съвсем умишлено. Познавам и две жени които заради т.н. пандемия вместо да им махнат кисти, поради липса на планови операции, сега ще им махат матките. Примери много, осъдени няма.

16

нЕкой

преди 2 години

Съвсем скоро слабограмотните антивакси ще го опитат и тук

15

Анонимен

преди 2 години

в Израел измират 0.7% от заразените,в България - 4.2%

14

Гробар

преди 2 години

До славянин Ми, че ти не знаеш ли? То и в нашите болници почти всички лежащи с Кромид са ваксинираните. Един познат лежа преди месец и каза, че който попитал от "съквартирантите" всички били с ваксина. Само, че това колко от болните в момента са ваксинирани не е обект на статистиките. Що ли?

13

Ковид к.ре.тен до 9

преди 2 години

Не може да бъде това,отчаян съм!Защо си набих две игли,а след седмица ще слагам 3та.Най-добрата ваксина е сложената,ще се бода всяка седмица ако трябва,вярвам в науката!

12

Анонимен

преди 2 години

А жертвте от вчерашнят потоп в Момбай защо го пропуснахте?