83

Илюминат

преди 2 години

В Белене има непокътнат канал на мафията, като един от небезизвестните е Бисер Георгиев(ГЪСКАТА). Известен бракониер, военнослужещ със солидни връзки в ИАРА, Гранична Полиция и Поделение 28880.

82

Анонимен

преди 2 години

fake news.

81

Анонимен

преди 2 години

nekoia massajiska mu ima merak...

80

Койчо

преди 2 години

А бе какво искате от човека.Уволниха го и оставиха без пари.Сега за да храни семейството трябва да гърми прасета а свинската мас ще я даде на боко тиквата да маже филии защото и той е безработен

79

Анонимен

преди 2 години

До Баш ловджия На комунистическия електорат и оригиналниченето ви е абсолютен брак. :))))

78

Анонимен

преди 2 години

До Суджук Като подкрепяш ДС скоро никакво месо няма да ядеш. :))))))

77

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън по медии. Ловците са пуснати отдавна. Лова на диво прасе е разрешен, най вероятно не е взел бележка от горското, но това е административно нарушение. А основанието за задържане никой не споменава, и най вероятно е, бившия шеф да съди полицая за превишаване на пълномощията.Горното нарушение може да се установи с протокол и задържането е по скоро произвол. Но бивш шеф на ДАНС много по добре знае, какво и как да предприеме.

76

До 81

преди 2 години

Ами...и да са следели тоя гербаджийски кадър...защо ходи да бракониерства?Или...казваш...лоша полиция...използва такива лоши средства да следи някой...и да го арестува, при нарушение?Рашков е лош...също и Кацаров...че уволнява за нарушения в Пирогов.

75

Суджук

преди 2 години

Е свърши добричкия суджук,сега Боко мина на диво.това му се яде на човека.ние ще ядем 40 годишно месо внос.

74

Анонимен

преди 2 години

Диво прасе отбран отстрел в целогодишно разрешен. Може да се направи справка в нета.

73

Анонимен

преди 2 години

Че е извършено нарушение е факт, факт е обаче че МВР шефове и преди и СЕГА действащи не ги е спирало да ловуват абсолютно никакви ловни календари!!! Цялата история е добре същита и е резултат от доста дълго СЛЕДЕНЕ за навиците на въпросния бивш шеф на ДАНС! Плюс някой вътрешен за неговия кръг човек е преминал в Рамковия лагер, като споменах ченгето от ДС Рашков, та мисли ли някой че той не ловува когато му кефне...? Въпроса е че няма кой да го изпее където трябва, но това е положението в Бг- то

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 Кой доказа незаконността на ловния излет? По-*** въпрос можеше ли да зададеш? Извън ловния сезон се прибират с прасе в багажника. Дали е законно и какво иска за доказване? Експертиза дали не са им грешни календарите и да показват с месеци разлика в датата?

71

Доналд Тръмп

преди 2 години

На Паламара е същото !

70

Анонимен

преди 2 години

Кофти ли е да не е вече Тиквата султан? А бяхте свикнали иначе...

69

Анонимен

преди 2 години

Нагли гербави куки! Нагли, нагли, нагли, нагли, нагли...

68

Анонимен

преди 2 години

Пак медийни внушения от ченгеджиско манипулативни тип.Кой доказа не законността на ловния излет. За сметка на това веднага се появиха свързаности на "домакина" на ловния излет с когото трябва за да има активното мероприятие тежест.Но това показва, че Рашков директно командва шефове по места за такива наработки, Естественно, изпълнителите са освободени от обичайни дейности по борба с престъпността. А заплатата идва от данъците ни. Е това ако не е мафия, не знам кое е.

67

Анонимен

преди 2 години

До Нидялко Още малко ще имаш възможност да се правиш на оригинален. После вече няма да можеш. :)))))

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 Успех с бъдещето в тоталитарния режим, който ви готвят. :))))) Още малко ще ви дадат да попишете, и след това ще има "внезапни спирания на Интернета" и "ограничаване на достъпа". :))))

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 "за разлика от Бойко Рашков например." Рашков, който е уволнявал за използване на незаконни СРСта, е кадър на ДС и има 19 имота. Той е некорумпиран и некомпрометиран? Жал ми е за вас и то не защото си мисля, че сте неграмотни, а защото ЗНАМ, че доброволно участвате в това. Последиците от него още не са ви ясно, но ще ги разберете. Само трябва да знаете, че помагате на ДС, зад която стои КГБ. :)))))

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 Е, пипнаха го. И го хванаха в крачка, докато бракониерства, т.е. извършва престъпление. Това е важното. Не опитвайте да защитавате престъпник, хванат на местопрестъплението, с опорки кой и как го бил хванал. Важното е защо изобщо е престъпил закона лично той. Другите, като ги хванат или пуснат умишлено, тогава ще се коментира.