117

Анонимен

преди 2 години

кой ги брои измрелите българи. ковида ни мори като мухи, но на юнаците не им дреме.

116

DO VESELIN

преди 2 години

ДА НЕ МИСЛИМ ЗА ЕВРЕИТЕ, ТАМ Е БОЖА РАБОТА. КАК ЩЕ ГИ НАКАЗВА ТОЙ ГОСПОД БОГ СИ ЗНАЕ!!! НИЕ ДА гледаме да оправим нашата кошарка БГ И ДА СПАСИМ ТОЗИ ПЪТ ДЕЦАТА СИ И ОСТАНАЛИТЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВИ БЪЛГАРИ, ТАКА КАКТО СМЕ СПАСИЛИ НАВРЕМЕТО ЕВРЕИТЕ СИ! С НАМИ БОГ!

115

Анонимен

преди 2 години

До 122:Какво те очудва?Щом като хирург оглави НОЩ и се напъваще да вещае трупове по улиците,защо специалист по онкогенни вируси да не се изказва така?Кое в "тая държава" си е на мястото,щом една ***** управлява Говорилнята Парламент,а един пожарникар управлява стадото цели 11 години ? Поведението на Стадото е за очудване,а останалото е следствие от всичко това?Стадото,Стадото е първопричината за всичко!!!

114

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ваксинирани, толкова повече мутации,всеки респираторен вирус си има механизъм по който се превръща в онко,те си го знаят,епидемия от онкозаболявания...

113

СС

преди 2 години

Следва гама вирус , омикрон и т.н !!! Хората умират от десетки болести ,менте храна ,безработица и мизерия !!!

112

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

И тия са дошли на лов за българки. Евреите ще си го отнесат тоя път зловещо.

111

Анонимен

преди 2 години

Че то наркоманите ако се подава ваксината аптеките сами ще си я сложат без да е нужно да има медицински персонал за това.

110

Анастасия Каменова

преди 2 години

Откога специалисти по онкогенни вируси станаха специалисти по респираторни (корона) вируси?

109

Анонимен

преди 2 години

Тая да и вземат титлата веднага! Ковид измамата продължава!

108

правилно

преди 2 години

Една ракия никога не стига.

107

Анонимен

преди 2 години

Всеки си има глава с, която да мисли или не мисли. Изобщо не ми пука за младите. И без това не са стават за нищо в голямата си част. Кой каквото сам си направи...друг не може да му го направи.

106

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

До117 - няма "платени антиваксъри", няма кой да плаща. Има платени пропагандни агенти на бизнеса за милиарди - експерименталните неработещи псевдоваксини. И от другата страна, истината сама изплува. Колко зловредни, убийствени и безполезни са "ваксините". Единствено гладко полирани микро-мозъци все още не са разбрали, толкова очевидно и ясно е вече.

105

Анонимен

преди 2 години

Проф. Александрова очевидно е жена, която много се грижи за здравето си. На такъв специалист мога да се доверя напълно.

104

Анонимен

преди 2 години

Тоя славянин е отровен фанатизиран хейтър. Платен антиваксър. игнорирай!

103

Анонимен

преди 2 години

Във всяка една държава, колкото са повече ваксинираните, по -малко са смъртните случаи. Статистика!

102

Анонимен

преди 2 години

В Израел са ваксинирани 61%. Ортодоксалните евреи и арабски неграмотни отказват. Но нищо. Да ги поизчисти ковида таман. .

101

Анонимен

преди 2 години

И като ваксинират всички? Като в Израел пак с намордници навсякъде и нови и нови вълни заразени? По някакъв начин показа ли се, че има полза от ваксините освен за бележка да те пускат евентуално да щъкаш? Заразяване и боледуване си остават като да си неваксиниран така или иначе.

100

Събитие 201

преди 2 години

По важното е,че ако ние допуснем това престъпление веднъж да ни набодат масово принудително,те утре пак ще го направят и тогава може и да ни увредят.Аз вярвам на Мангъров всичко което каза е вярно и така става.Има други начини за намаляване на хората -ограничение на раждаемостта,но това че сме много пак е лъжа.Гледайте голяма картина-трябва да се покажем като народи за да ги спрем тези болни мозъци зад океана и техните слуги в ЕС

99

Анонимен

преди 2 години

измрелите болни от ковид в България - 4.2%в Израел - 0.7%на 6 умрели от ковид българи - 1 умрял от ковид евреин.

98

r3v0lv3r

преди 2 години

Който дава плюсове на славянина няма какво да изказва мнения. Тоя индивид всеки път пуска невярни данни, защото се харесват на зомбираните антита. Поне проверете данните, те са публични, преди да почнете да праскате минуси и плюсове.