47

Анонимен

преди 2 години

Вируса заразява нон стоп всички без значение дали са боледували или ваксинирани. Явно е такъв тип. Важното е да няма тежко възпаление и боледуване или смърт.

46

Анонимен

преди 2 години

Защо още никой не е видял този вирус?При повечето вируси ако човек премине има антитела за доста години,те намаляват,но инфото остава в едни други клетки и ако повторно вируса се пита да зарази човек тези клетки го надушват и се активират защото го познават без значение колко щама има и го убиват.Ваксините с изключение на старите са безумие и съд и прокуратура трябва да спрат този геноцид в БГ като медии,медици,и всички съучастници в това престъпление - доживотен затвор.

45

Анонимен

преди 2 години

В Гърция тестове са по 100хил на ден не както в чалгариа по 10-12..За август и септември островите имат 80-90 проч заетост от туристи.Октомври ако времето помогне няма и тоз месец да е лош

44

Реалността

преди 2 години

Не трябва ли временнода се спре ходенето до Гърция.

43

ха ха

преди 2 години

това са все туристи без симптоми!

42

Реалист

преди 2 години

Процентът на положителните тестове, не е толкова важен, колкото си мислят някои не особено умни. Тестовете не се правят на случаен принцип, така че информацията за процента на положителните тестове трябва да се преценява много внимателно и в повечето случаи единствената информация от този процент е дали броя на тестовете е достатъчен или не е. Сега е достатъчен.

41

Анонимен

преди 2 години

Странно! В worldometers има други данно за Гърция. За вчера са 3109, а не 3565, както пише тук В понеделник са 2965 нови случая, а не 1834. Кое е вярното? Аз не бих заложил а такъв скок за един ден - от 1834 в понеделник на 3565 във вторник. В Гърция напълно ваксинираните са 43,3% от населението, т.е. много са далеч от груповия имунитет, но пак са три пъти по-добре от България.

40

гръцки гларус

преди 2 години

е тва не плаши българина с домати и сланинка на плажа .

39

Анонимен

преди 2 години

Защо триете информация за ваксините от VIERS статистика?

38

Киро

преди 2 години

Затваряйте Гърция и гонете всички австралопитеци дошли от България.

37

Анонимен

преди 2 години

Според последните данни от ваксинираните са се разболяли 0,15% в Швеция. 72% от възрастното население над 18 години са получилите поне 1 доза засега. И това ако не е успех!!!! Да не съм чул, че ваксинираните се разболяват.

36

до 37 от славянин

преди 2 години

Ами който както се уреди, тиквичке, ти като нямаш акъл, няма да имаш и пари! От всички постове изкарвам пари, а ти какво изкарваш!?

35

иоио

преди 2 години

един и същ *** - зомбиСлавянин антиковидваксър налазил всички новини за коронавирус и трупа ли трупа постове - зън, зън, зън стинките за всеки пост летят. за съжаление и сам не разбира че пихтията му наречена мозък не ражда нищо съществено а само недоказани опорки. Сложи Модерна, чипосай се и може и да ти влезе нещо в кухата безтегловна *** наречена глава

34

славянин

преди 2 години

''Гърция регистрира черен рекорд с над 3500 заразени за ден. Туристите напускат остров Миконос, където до понеделник са въведени извънредни мерки, предаде БНР. Под прицел на здравното министерство са и други острови, където е отчетен висок брой на заразени с COVID-19. Собствениците на заведения на остров Миконос отправиха гневно обръщение към правителството, че прехвърля вината за разпространението на вируса върху туристите и нощните заведения.''Ваксините работят!

33

Анонимен

преди 2 години

Колко са в болниците е без значение.Хипохондрици бол!Само тези в интензивните са болни,другите се страхуват и 98 от всеки 100 в болница не са за там и могат и вкъщи да го изкарат,ама тогава няма да има парички за болниците.Ваксините не пазят от заразяване!На колко кухи леейки трябва да се обяснява по отделно???!!!!

32

славянин

преди 2 години

''Логиката'' на зомбиваксъра - гърците имат в пъти по-висок % позитивни от нас, но те ще имат сезон до ноември, а ние понеже имаме в пъти по-нисък % позитивни, нас ще ни затворят през септември! Зомбиваксъра освен че е тежко психоболен, явно е и с образование от училище за алтернативно надарени!?

31

Анонимен

преди 2 години

Ако и при нас тестваха толкова много, колкото в Гърция и в другите страни, щяха случаите да са многократно повече. В България броим само по-тежкиге, които са отишли на тест и за болнични. Вижте 6олко много в болниците имаме.

30

до 28

преди 2 години

Спри се бе!Всички ще се заразят и то не по един път не ти ли стана ясно?!Важно е да не се боледува тежко.Ще се заразяваме с всеки нов щам,това е пуснато нарочно не ти ли стана ясно?!

29

Анонимен

преди 2 години

Ррррр овцеее!Отивайте да се боцнете за да не ни затварят пак.Другите народи са много и могат да си позволят да ***.Ние Българите изчезваме,защо правите тия работи и се инатите?

28

до 19 от славянин

преди 2 години

Как точно установи, че сега гърците ще имат сезон до ноември при положение, че процентът позитивни при тях е няколко пъти повече отколкото у нас!? На зомбиваксъра освен другото и ''логиката'' му е зомбиваксърска!