34

Йода

преди 2 години

Ако го прекарат през Петрич може и 10 часа да закъснее

33

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах що дири влакът София-Варна в пазарджишко?

32

КАТ Сунгурларе

преди 2 години

Кефя се на приоритетите ви г-це Камелия Цветанова от DNES! С голямо заглавие "закъснение на влак". С малко заглавие "прегазен от влак човек". Евала

31

тъй де

преди 2 години

Еееее, пак добре, че е пристигнал.........

30

Анонимен

преди 2 години

София - Варна да беше минал през Кърджали, за по-накратко. Иначе е нормално край римската махала в Пазарджик да излизат по релсите.

29

дфг

преди 2 години

Откакто военната хунта дойде на власт дори и влаковете започнаха да имат проблеми.

28

пияница мистик

преди 2 години

Най обичам като видя някой дъртак да пресича по диагонал голям булевард като Тодор Александров, но с гръб по посока на движението. Хората явно с възрастта съвсем олигофренясват и си мислят, че всеки е длъжен да ги пази заради това, че са слаб0умни

27

Дядо Стефчо

преди 2 години

Нямаше да влезне там се самоубиват много хора непрестанно и никой нямаше да обърне внимание. По скоро щеше да е проблем че е закъснял влака.

26

Анонимен

преди 2 години

за момент си представих как това влиза в международните новини на някоя японска телевизия

25

Тато

преди 2 години

През 1997г пътувах с ИСЕ от Щутгарт до Бремен и във вагона имаше дисплей, показващ скоростта на влака. Стигна до 278, защото имало ограничение до 280км/час. В Китай са изпитали влак на магнит.възглавница, развиващ 600км/ч. КЪДЕ СМЕ НИЕ?

24

Diabolo

преди 2 години

Лека му пръст на човека! Иначе *** работа...! Решил да върви по средата на релсите - ок! Ама 5 часа кво прайте? На Тракия е същата драма.. Веднъж някакви се бяха чукнали - нищо сериозно. Седяхме 4 часа докато дойде полиция, ненужна линейка в случая и още 3 часа дремане

23

Влак

преди 2 години

Анонс по "високоговорителите" на гара Пловдив: "Диана Експрес от Ямбол за София се движи с неопределено време закъснение". Както виждате, напредъкът в БГ е в реверсивно движение.

22

Бай Баяни

преди 2 години

Не забравяйте,че железниците се управляват от служебен министър на червената генералска хунта,която доведе народа до самоубийства и страната до ХАОС. Катастрофи по пътищата, на военни учения, спиране на пътни строежи,стачки на медици, убийства на деца на пешеходни пътеки от служители на полицията на Рашков- обезглавил областните началници на МВР.

21

22

преди 2 години

Единбург Лондон 659 km 4 часа и 40 минути София Варна 442 км ~безкрайност

20

Влак

преди 2 години

Понякога влаковете Варна-София, София-Варна минават през Горна Оряховица-Казанлък-прелитат покрай гара Змейове-Стара Загора и оттам запрашват за Пловдив-Пазарджик, та чак до София. Явно има съучастници, които не си спомнят трасетата на БДЖ. Във влаковете имаше Emergency Break в превод по ганьовски "Внезапна спирачка", вместо "аварийна спирачка", но то какво ли ни е наред, че да обръщаме внимние на подробности.

19

Борисчо

преди 2 години

По същото време Джеф Безос беше на екскурзия до космоса

18

ДО 25

преди 2 години

Този влак минава през Велинград - сменяват колелата и пътува да Банско с теснолинейка .

17

Димов

преди 2 години

Влака Варна-София какво е правил в Пазарджик?!?

16

Анонимен

преди 2 години

Като в Япония, въобще всичко в тая държава работи както трябва.

15

Явор

преди 2 години

От 2020 влизаме от трагедия в трагедия, но май това е единственият начин да се стреснем и да спрем да вярваме на психоаналитици, които ни учат да мислим позитивно. Много жалко за възрастния човек. Страданието е това, което ни кара да проумяваме важните неща и да се стремим към тях.