108

Буба Мара

преди 2 години

КъФ човек трябва да си, че по цял ден да се интересуваш от работата на прокуратурата, без да си въобще наясно как функционира тази институция и какви са правомощията на гл. пр-р? От доста време се насажда в мозъците на хората, че видиш ли всичко в правораздаването едва ли не зависи от Гешев. Е не е така!Четете Конституцията, ЗСВ, НПК, вместо да четете глупости в нета и да гледате телевизия. И тия заучени реприки от рода на: "бухалка на мафията" и "каскет на тиквата" показват само лошо възпитание

107

Мафиот

преди 2 години

Смятам , че - гешеф е наи добрият служител в прокуратурата

106

Кико

преди 2 години

Рашков е маша в ръцете на Черепов!Всичко е пари,много пари!

105

Анонимен

преди 2 години

Едно време Татарчев се сезираше от публикации в медиите, ако си спомняте. Сега това е вредно според назначения прокурор.

104

ББ

преди 2 години

За радев гласувха над два милиона мой братя...гешев бе назначен без конкурс...от дон борисов!!!

103

ББ

преди 2 години

Оставка на ВСС!Чиста и Свята...Народа ни няма да става съучастник в престъпления!

102

Анонимен

преди 2 години

Има една много съществена разлика между Радев и Гешев, Радев е избран с гласовете на 2 милиона данъкоплатци, а Гешев от продажниците от ВСС купени от олигархията.

101

Анонимен

преди 2 години

Правилно Гешев, в държавата в която ти си главен прокурор, на медии не може да се вярва, все пак сме на 120-то място по свобода на словото, а иначе всички знаем че информацията на Рашков е вярна. ВСС ОСТАВКА!

100

Бай Иван 1

преди 2 години

Не се самозалъгвайте.Гешев няма да подаде оставка,просто няма да му позволят тези който го държат с компромати.Не са го избрали слуяайно.Ще го свалят само ако е достатъчно компроментиран и новият е готов да работи за тях.Овладели са прокуратура и съд.Трябва цялосна съдебна реформа,ако все още е възможна.

99

Българин

преди 2 години

Коя институция работи, Президентството или Прокуратурата ,може да се разбере по думите на Черепа..."да направим и Гешев фигурант като Радев"! Значи в Президентството Черепът вече е успял! А Фигурантът Радев учтиво му отговаря,че повече вярвал на него, отколкото на българската Прокуратура! Жалка работа! Жалко и за Яначко, който заради обещан пост, клекна на Рашков и хукна да изпълнява политическа поръчка!

98

Анонимен

преди 2 години

Гешев чете този сайт и корегира харесванията !

97

Анонимен

преди 2 години

Седя и си мисля как стана така, че прокуратурата стана *** дума за мнозинство то от българите. Още от самото начало в смутните времена прикуратурата винаги се е опитвала да играе политическа роля, което е немислимо и недопустимо. Като връх на всичко главните прокурори са били винаги някак особени: първият беше самовклюбен женкар, след това дойде един психически неуравнивесен екземпляр, след това още един, който дори не прикриваше политическите си пристрастия, каскета от Симеоново е черешката.

96

Анонимен

преди 2 години

Няма данни, да ... един министър на финансите случайно не видял 700 млн. лева неплатени такси за хазарт, но пък получил свръх луксозен апартамент да живее безвъзмездно ...

95

Анонимен

преди 2 години

Оставка мутро! Останалото е,ходенето ти,по нервите,на трезво мислещите и БУДНИ българи!-:(((

94

до ПроСТоТо

преди 2 години

ПpoCToTo, колко ти плащат за пpocтотиите тук?

93

Анонимен

преди 2 години

Да и на баба ти каза сигурно тов е за затвора нищо не е свършил като гл прокурор

92

анонимен

преди 2 години

ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА ГЕШЕВ!ТИ СИ ЕДИН ЦИРКАДЖИЯ!!!!!!!!!!!!!

91

а бе,Каскет!!!

преди 2 години

Ти колко пъти се самосезира по публикации в медиите!? Това,че престъпленията са отразени от някои медии,прави ли ги по незначими престъпления!? Или те оневиняват!?Ти просто си един слуга на Мафията,която ти е позволила да се държиш нагло и просташки! Но идва ти края, милиционер смотан!

90

Анонимен

преди 2 години

Че то чрез медиите се разпространи информация, получена от СРС! Широки се оповести! Това е най-голямото доказателство! На какво друго да се основава?Въпросът е дали тази информация наистина е от СРС! Това трябва да се установи в рамките на образувано наказателно производство! Защото има достатъчно данни за престъпление.

89

АААААААААААААААААААА

преди 2 години

ЛЕЛЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ -ЕДИН ФАКТ НЕ ПОКАЗАХТЕ , ДОКАЗАХТЕ ! А ТОВА ЧЕ ЮМРУЧЕТО е АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ ПОДВЛАСТЕН НА ХЕРО МУСТАФАТА Е ФАКТ НЕОСПОРИМ !!!!И КОЛКО СТТТТАТТНИЦИ ТЯБВА ДА СЕ НАПИШАТ ЗАДА СЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ ЯНАКИ Е РУСКИ АГЕНТ!!АААААААА!!!?? БЕЕЕЕЕЕЕ МУУУУ!!!!