83

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Зайчето -чалгарско ....се фана у капана.....от ЗАЙЧАРНИКА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ КРОТЪК , КАТО АГЪНЦЕ!!!! А ТОШКО МАЙМУНЯКА , ЗА КУРАЖ ---ПАК У НС ЩЕ ВРЯКА...!---ШОУ-то ПРОДЪЛЖАВА!

82

гост

преди 2 години

Размислили били !? Не знаех, че тия чукондури можели да мислят.

81

Рошко Африкански

преди 2 години

Стана ясно, че се договарят за утре. И да не е много видно утре, този намеква, че има диалог. Това с има диалог е, седнахте, разбрахме се, кой какво поема и откъде краде. Утре като мине всичко по мед и масло да не останете учудени. Тройната коалция беше мъжка постъпка, сравнено с този диалог. Тогава никой не се биеше в гърдите, че коалиции не прави, а си разделиха баницата пред хората. Нали имаше и отношение 3:5:8. На светлинни години по-прорачност от това, което предстои. Да ни е честито.

80

БСП

преди 2 години

Колегите от ИТН помъдряват с всеки изминал ден. Най-накрая ще имаме консенсус за едно демократично и стабилно правителство.

79

Анонимен

преди 2 години

Боже,колко аматьорщина,профанщина и дилетантщина лъха от поведението на ИТН.Всъщност,тази партия сега,засега се оказва от двама-трима души.Главатарят като в Холивутски филм-никой ,никога не вижда.Придворните му- едното злобно ,комплексирано джудже,играещо ролята на политически касапин,а третия -т.н. ЗАМЕСТНИК лакей,изпълнява мирно.Аз други експерти и лица от ИТН не съм чул да изразят конструктивно,адекватно,приоритетно,конкретно мнение по някой от редицата проблемни казуси на държавата.Време е !

78

Анонимен

преди 2 години

Така ли му наредиха? Ще ги вкарат в пътя!

77

Пян_Гъ

преди 2 години

Аджамийска работа. Играят по свирката на арестувани и подгонени олигарси. Ония плащат - тия протестират "спонтанно" против властта. В 1-н момент сами се домогват до властта: че ще спрат делата с/у олигарсите е ясно, но трябва и да управляват и тук идва проблемът. Не знаят как, а идват: брутални фалити на цели сектори (хотелиери, развлекателния бизнес, туроператори, миньори), скъп ток/парно, инфлация, ковид вълни. НА БАИР ЛОЗЕ! Заради изолацията на ДПС от властта и глада им за порции.

76

Гошо

преди 2 години

И така нататък,и така нататък,така нататък,докато насреща се покаже Тошко Африкански ипита-вие по какъв въпрос сте - за колегата,колежката или по въпроса за ....!Смешковци!

75

СМЕХ БАКЕ...

преди 2 години

ЧАЛГАРО , ВЪПРЕКИ ВЕЛИКИТЕ ПРИКАЗКИ .....ВЛЕЗЕ У "ЗАЙЧАРНИКА НА ПРЕГОВОРИ"..ХА,ХА,ХААААААААА.......НАЛИ , ВИ КАЗАХМЕ , ЧЕ ТОЯ УС РО ВЕЦ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ...??!!---------------УС РО ТО ---ВЛЕЗЕ У "ЗАЙЧАРНИКА" НАДУПЕН И ИЗБУШЕН....!!!!!!!!!!!

74

Анонимен

преди 2 години

славчо и бойко да напраат правителство :)))))

73

Анонимен

преди 2 години

*** ми дойди ми. Каква е тая палачинка, дето я обръщат всеки ден? Голяма стабилност ни очаква.

72

Анонимен

преди 2 години

До GanchoНасади го Славчо, добре че беше Илия Павлов да му даде кинти, че Славчу още щеше да продава мартеници под подлеза :))

71

Анонимен

преди 2 години

Сутринта излезе информация, че има задкулисни преговори и срещи с ИТН и ДБ, Манолова и Дончева. Новината сега е, за да не бъдат обвинени честните протестиращи, че действат задкулисно.

70

Анонимен

преди 2 години

КАКВИТО И РАЗГОВОРИ ДА ИМА ТО Е ЯСНО,ЧЕ ДПС ЩЕ УПРАВЛЯВА...ДПС ВЗЕ ОКОЛО 11 % ОТ ГЛАСОВТЕ ПРИ БЛИЗО 40 % ГЛАСУВАЛИ...С ДРУГИ ДУМИ ОКОЛО 98 % ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ВЪВ ВЛАСТТА.

69

Питам

преди 2 години

Ми тогава защо се правихте на "мъже" в деня след изборите ?

68

Анонимен

преди 2 години

До ДБ избирателите - лодкаря го пратете да акостира на Бъджака първо, после на Евксиноград и след това сметнете колко е 12% от 30%.

67

Пян_Гъ

преди 2 години

"ИТН размисли, ще има консултации с другите преди да предложи кабинет": Така ли? Нали бяхте много намръщени, много твърди, много безкомпромисни? Ко тана ся? От шоумени почвате да ставате политици, демек да водите "разговори", да очертавате "приоритети", да търсите "компромиси и баланси" в "името на България", нъл тъй? Обаче за р-ка от шоумена, който не носи отговорност, политикът ВИНАГИ го отнася - стои пред вентилатор и е въпрос на време някой да олее перките с ... и да боядиса пейзажа, мхмъъ.

66

Анонимен

преди 2 години

Трябва да съставят правителство, хубаво- лошо, няма значение, трябва да се договорят някак си, по-добре да се договорят,отколкото да се дърлят, обаче изглежда хората от ИТН нямат думата изобщо, а само изпълняват спуснати заповеди - skandalno.net/%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d0%bf%d1%83%d1%81%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d1%82%d0%bd-%d0%be%d1%82-%d0%bd%d0%b0%d1%81-%d1%81%d0%b5-187393/

65

Gancho

преди 2 години

Какво толкова ви е направил Станислав Трифонов,че го насадихте на пачи яйца. Само едно 25 годишно опростачване на повече от една генерация.Резултатите са налице.Сега как да плюят себе си.Не може така.

64

Анонимен

преди 2 години

Положението в българската политика днес: един куп главванаци, които не знаят какво правят и милиони лумпенизирани гласоподаватели.