Снимка: НС

Преди да представят новото си предложение за правителство с техен мандат ИТН ще проведат консултации с формациите, от които очакват подкрепа. Това обяви Ивайло Вълчев след заседание на парламентарната група.

Още по темата

"Нещата, които трябва да се обявяват в парламента, ще ги обявяваме в парламента. Нещата, които трябва да бъдат обявени в разговор с другите парламентарни групи, ще ги научат първо те в разговор с тях, така, както изисква тази професионална диалогичност. Няма да използвам фразата, че сме си направили необходимите изводи, но всяка информация, която трябва да бъде комуникарана с останалите, ще бъде комуникирана там, където й е мястото и там, където първо заинтересованите ще я чуят. Мисля, че в последните дни показахме с всичките си думи и действия, че абсолютно осъзнаваме това, което лежи на нашите плещи", коментира Вълчев, цитиран от БНР.

От "Има такъв народ" отказаха да коментират дали отново ще номинират Ива Митева за председател на Народното събрание, щели да обявят решението си в зала.

Мика Зайкова и Радостин Василев, който беше предложен за министър на младежта и спорта в първия проектокабинет на партията, обявиха подкрепата си за нейното издигане.

"Ако питате мен, аз харесвам Ива, защото тя е великолепен юрист", коментира Мика Зайкова.

"Тя има пълната моя подкрепа, винаги", допълни Радостин Василев.
 

Коментари Напиши коментар

175

Анонимен

преди 3 месеца

Аиде сега да ми отговори господин белия Нос. Какво точно означава концесия на пътищата. Труднопостроените пътища с парите на държавата и на ЕС да се подарят на някоя ДС фирма за 20 - 30 години при мижави приходи за държавата , това ли е плана за концесията. Ако Белия Нос е неподготвен по темата може и оператора на маркуча или Тошко африкански също да се включат

174

Анонимен

преди 3 месеца

България замина в ***. Са пак ше се години на безвремие. И после ше трябва 10 години да навксаме. *** нардод, обаче всичко е заслужено.

173

Анонимен

преди 3 месеца

Тия не знаят къде се намират. супер неадекватни и си мислят, че всеки е *** колкото техните симпатизанти. Оказа се, че не е така и смениха стратегията.