31

Перманентният Балама

преди 2 години

Адвокатченце, ще инвестират. И в какво? А паричките в чий джоб ще отидат, че да станем богати. И така ли се става богат???

30

НЯМА ЛОШО

преди 2 години

Да внасят по 1М евро и няма проблеми. Кипърците и всички останали дето си продават паспорти срещу инвестиции да не са зле ?

29

позор

преди 2 години

"България в момента е с единствената работеща програма за придобиване на пребиваване и гражданство срещу инвестиции. Това е чиста пералня за пари, присъща за страни от Третия свят.

28

Анонимен

преди 2 години

Пред паспортното в София на Мария Луиза е пълно с руснаци и араби.

27

факт

преди 2 години

разбирай, чрез корупция!

26

Анонимен

преди 2 години

Според мен трябва да се внимава с тези чужденци, защото така продават държавата ни. Не е ли по-добре ние да почнем да си произвеждаме, да правим бизнес. Не е ли по-добре да си върнем нашите интелигенти българи!!!!! Така ще осъдят на 100 процента Борисов, Доган, Октай, Биков, желязков, Божков...да върнат отчасти крадените пари от българите. ....още много мога да пиша...

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 И за какво коментираш тогава като не те интересува? За да видим че говориш на диалект? не е нужно отвсякъде си личи че си пишман псевдомакедонец или някакъв подобен който не знам за какво се е домъкнал тук. А, да, за да ни каже че не го интересува. Не е ли тъпизъм това.? Тотален. И макар че явно е мъж той е от тия дето са като *** на дъжд. можете да си го представите.

24

Анонимен

преди 2 години

Армения, Русия парите от там са мръсни, в тези държави легален бизнес няма. Имай го в предвид като даваш под наем на хора от бившия СССР. Иначе - успех !

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23На мен ми е ясно че си жена, недей толкова да се пениш :)) Варна е голем град, всекакви идват, кво се оплакваш от арменците.... хихихихи :)) Какво ми се оправдаваш като ученичка, мен какво ме интересува това :)

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21Аз пък имам, селяндурино от Варна. Онзи коментар не съм го писала аз ,първо да уточним.Второ в момЕнта едни от Армения са наели мое помещение в центъра на Варна за което плащат мизерна сума тримесечно и им се вижда много само защото съседът плащал със сто лева по- малко.А иначе държат на бюрото си банкноти на камари и плащат със столевки.Кажи ми как да таксувам това В какво инвестират те? В нищо само си пълнят гушите.И на всичкото отгоре БГ била гадна. Какво тогава?

21

Анонимен

преди 2 години

Сега с това чалгарско правителство ще си направим голяма реклама.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18Тъй ли, аз съм от Варна, немам такива наблюдения *** :))

19

Анонимен

преди 2 години

'' Моля ви помогнете мки да живея смислен и хубав живот ! Може ли ? '' .................... може ама трябва да учиш и работиш, с лежане не става.

18

ЖИВКО

преди 2 години

Моля ви помогнете мки да живея смислен и хубав живот ! Може ли ? Няма ад авикам на никого !

17

Анонимен

преди 2 години

Във Варна се се чува повече руска отколкото българска реч ... бягат от путинскя рай.

16

Анонимен

преди 2 години

Ако требва да сме точни, има 15 милиона български граждани по свето, некаква инвистиция е :)) Без макетата стават 13, айде да сме по точни :)) Ако се надяват че некой ще ни натисне, че да си плюем в пазвата, явно не си знаят историята, тоест българската история :))) Ще ги оставим да се въртят на шиш, дори няма да спрем с гаврата :))

15

Анонимен

преди 2 години

Лудите, които ще дойдет да инвестират, че после да ги изнудват мутри с държавни бухалки не са много.

14

Анонимен

преди 2 години

Еврозоната е с огромни дългове ,а бг образование е фалирало.

13

Анонимен

преди 2 години

До желанаЗа макетата е заради ЕС, виж за българите в Молдова и Украйна не е :)) Да играят хоро в Украйна на песента на Славка Калчева "Бяла роза" и да се чувстват по българи от нас, нещо невероятно е, чак онемяваш :))

12

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да чуе за България, камо ли да е желана дестинация и да инвестира някой тук.