19

BG men

преди 2 години

Ами Израел? От 108 души заразени в тежко състояние около 75 от тях са с по две дози "Ваксина" ! Нима е лъжа тази новина от актуална статистика в Израел в момента,но не мисля,защото мнението ми е,че там хората имат най малко вяра в господ/какъвто и да е той/ и отчитат реално ситуацията от хуманна гледна точка- човещина!!!

18

Анонимен

преди 2 години

*** недоносена. Върви си вземи парите дето ти се полагат за пропагандата и преди да си легнеш, вземи си запиши в тефтерчето - колко още можеш да спечелиш от бездействие и бръщолевене на лъжи.

17

Анонимен

преди 2 години

Професор Клисарова, не ви прави чест да плашите собствения си народ и да подтиквате да се ваксинира с експериментална ваксина. Хората, които мислят и анализират, изобщо не са се притеснили, за да се успокояват. И казвам - не ви прави чест, защото баща ви, Бог да го прости, беше един от най - добрите лицево-челюстни хирурзи в България. Оперира ме във Варна преди повече от 20г. Изключителен човек.

16

Шаши

преди 2 години

Защо взеха 13млн. ваксини за 7млн. население. Значи са знаели, че ще има два пъти боцкане.

15

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Абе прави ми впечатление, че като се ваксинират, медийните професори вече не могат да се успокоят, пък и гледат да предадат паниката си и на останалите.

14

Анонимен

преди 2 години

Ами... не се успокоявайте! Изпадайте в паника, ваксинирайте се по 3 пъти... Аз обаче не смятам да слушам това, което ни залива от всички възможни медии...

13

Demonaz

преди 2 години

Ама разбира се никакво спокойствие за народа. Само тормоз и мизерия! Как нямате и капка срам и човещина. Боже,Боже опази ни от тези.Да се молят да не стане бунт есента,че ще им се стори тясно.

12

Анонимен

преди 2 години

Да не се успокояваме, казва професорът. Професоре, пет пари не давам за Вашите притеснения, а така също и за опитите Ви да вменявате каквито и да са притеснения в главата ми. Емоционалното Ви индоктринерство си го насаждайте в главите на други, ако и те Ви позволят. А и не виждам нищо страшно от съответна поредна вълна на вируса дори и при неваксинирани.

11

Шаши

преди 2 години

Офф, пак професор. Тия никнат като гъби.

10

Анонимен

преди 2 години

Да помислим за страната и здравеопазването си, казва професорът. Професоре, добре че не казахте да помислим и за държавата. Не, професори, благодаря, но няма да мисля нито за страната си, нито за здравеопазването в страната си, нито дори за мойто здраве. Държавата няма да успее да ме накара да живея насила в името на каквато и да е нейна политика. Мойто здраве и тялото ми не са Ви публична обществена собственост, както беше в наборната ми робия. А Вие като лекар сте част от робовладелския екипаж

9

до

преди 2 години

Ти по рождение си с промит... Ама гени, генетика, сори.

8

Анонимен

преди 2 години

При 14-дневна заболеваемост за цялата страна под 20 души на 100 000 население, като се има предвид че сме условно 7 милиона, включително и тези в чужбина, се получава 20х70=1400 заразени. Ако се вземе предвид че първоначално говореха за двойно по-дълъг период на лечение, то ориентировъчното число за заразени трябва да е 2800-3000, обаче ни съобщават 7500. Е, откъде дойдоха тези допълнителните

7

Анонимен

преди 2 години

*** не се успокояваме, няма страшно, изобщо не се успокояваме! Ето на 21 има протест срещу ваксинацията. Сега не е време за успокоение, а за действия! Ако не ги спрем сега, съвсем скоро пак ще ни измислят някакъв локдаун и ще искат да ваксинират наред.

6

Анонимен

преди 2 години

0,7% от изследваните са заразени, това показва че хората не са се ваксинирали и им трябва PCR за да пътуват в чужбина! Този процент не е показател за нищо.

5

Анонимен

преди 2 години

Tакава .... Да не се успокояваме при 0,7% заразени с COVID... а кога ? При 0.0001% ? А ве , аре да се гръмнете

4

как така

преди 2 години

Аз още не съм се притеснил, а тази казва да не се успокояваме. Нещо не е наред работата.

3

Божееееее

преди 2 години

спаси ни от продажници, изгони търговците от храма.

2

Анонимен

преди 2 години

Аз съм много спокоен и неваксиниран.

1

Анонимен

преди 2 години

Поредната , дето се опитва да промива мозъци. Обидно е това, че ни вземате за мезе. Списъкът с пропагандаторите става много дълъг.