85

Анонимен

преди 2 години

Защо това разследване е разпределено на Спецпрокуратурата СпП, а не на СГП? В случая нямаме ОПГ, а проверка, която се извършваше от испанската прокуратура, за жилище на висока стойност. Само че гешефтурата иззе разследването с тенденцията да го замаже. Г-н Гешев, и към него нямате отношение? Доколкото си спомням, преди това бяхте шеф на СпП и тя избирателно поема заедно със СНС дела, които касаят или от които се интересуваше доскорошното правителство на ББ.

84

Анонимен

преди 2 години

Това досъдебно производство СпП го дъвче сума ти време, като целта е да оневинят Боце за поредната любовница. Прок.Маджарова не смята, че ще предизвика фурор с него , но "товарищи прокурори, наш босс отдал приказ". И прокурорите ще напишат 30-ина тома обяснения за невинност на Падишаха от Банкя. Защото в спецпрокуратурата работата по дадено досъдебно производство се измерва в томове написана документация. 30 тома - удовлетворително, 60 тома - хорошо, 100 тома - очень хорошо.

83

ОтМенТолкова

преди 2 години

Да си нагъл,пр ост,безочлив и правно неграмотен е основание за гордост и стълба за израстване кариерно в Специализираната корумпирана прокуратура и Каскетура .Обидно,но пък истина .

82

ОтМенТолкова

преди 2 години

Да си нагъл,***,безочлив и правно неграмотен е основание за гордост и стълба за израстване кариерно в Специализираната корумпирана прокуратура и Каскетура .Обидно,но пък истина .

81

Анонимен

преди 2 години

Когато има заповед на съда, няма нахлуване в президентството. Държавна измяна, в полза на чужда държава е тежко престъпление, органите на реда са действали правилно.

80

факт

преди 2 години

има за да се замаже!

79

Анонимен

преди 2 години

това е добър начин да де изчистят отвсякъде.проверката ще установи че няма данни за престъпление.

78

не Аутобали а Пътеки

преди 2 години

най много се крещи и обругават министрите които ще пипнат золумите: Строителството, Медицината, Съд и Прокуратура, а за пенсионните фондове ще чакаме да лъснат още извратеняци по подобие на тези от далаверите в Пирогов и др подобни болници. Не аутобани м/у болниците а пътеките , здравните пътеки и превръщане на болниците в търговски дружества напълниха чекмеджетата на Брейв Пехливан

77

БАРЦЕЛОНА -ПРОСТОТИИ

преди 2 години

НЯМА НИЩО ЧЕРНО -НА БЯЛО ЗА ТАЯ БРАЦЕЛОНА....САМО МОКРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЪНИЩА НА ЧЕРВЕНИ ЧИКЙОРЧЕТА.....ХА,ХА,ХАААА.....ПОРЕДНИЯ РОШКОВ БЛЪФ...!

76

видов ден ива

преди 2 години

РАДЕВ СЪН НЕ ГО ЛОВИ, ОТКАКТО ГЕШЕВ МУ РАЗРОВИ ЧЕРВЕНОТО БЛАТЦЕ. МАЧКАЙ ГЕШЕВ !!! ПРОЧЕТИ МУ ПРАВАТА И ДА СЕ СВЪРШВА .

75

Анонимен

преди 2 години

До CNNТова са фишеци за пред публиката, да не мислиш че имат некакви доказателства :)) Щом запис на гласа на Боко не важи като доказателство, не знам какви улики ще изкарат, мейби ще му ровят в кофата за *** :))))

74

CNN

преди 2 години

ЮРИСТ на 20.07.2021 в 13:58Ясно е, че Гешев и спецпрокурорите са уплашени и пробват да се харесат на новата власт. Обаче да питам, за честта на Правото: 1. Испанската прокуратура защо не обвини никой, ако е имало съмнения за пране на пари? 2. Защо Исп.Гл.прокурор прекратява делото и го "премества" / по израза на Йончева/ в България? Няма такава легална конструкция и такова понятие в НК и НПК. Другото е публицистика. 3. Юридически няма как Гешев да разследва "пране на пари" в Испания, което е предикатно престъпление, а трябва да докаже, че собственика на къщата се е добил с парите за покупкат

73

Анонимен

преди 2 години

Еми успех, не че ще докажат нещо след толкова време :)) Погнаха Боко, ама ония е бил в СИК, ясни са му нещата, покрил е работите отдавна :)))

72

Анонимен

преди 2 години

хахахахаха рашана бил трън в петата на пеевски, това виц ли е?...

71

Анонимен

преди 2 години

Рашков може да е всякакъв, но е много добър юрист и изключително смел човек. Затова е трън в петата на Пеевски и ко. Дано успее, стискаме палци.

70

Анонимен

преди 2 години

На Рашков единствено може да лъже качествено, друго досега не е показал.

69

Анонимен

преди 2 години

Къща в Барселона няма и никога не е имало. Испанците са спрели всякакви разследвания!Обаче резиденцията на Рашков за 2 мил. долара е факт. А това че е наследена от развода с жена му буди смях. Този наглец си плаче за яко разследване.

68

Анонимен

преди 2 години

Рашков всичко отдавна е декларирал. Ако имаше нарушения отдавна да са го изкъртили, но явно няма. това е разликата с бай Толупа и каскетя. Едно е качествен юрист, друго е милиционер

67

Анонимен

преди 2 години

Течало "интензивно разследване" ?! хахаха Абе 1-ви април мина, кого лъжете? Ако имаше интензивно разследване онзи толуп отдавна трябваше да е в килията , а в къщата в Банкя трябваше да има обиски, претърсвания и т.н.

66

Анонимен

преди 2 години

откъде някаква красива девойка има 1,8 милиона евро, за да купи тази къща ?