41

О,Шипка-радефф

преди 2 години

радефф-ските ПАТЕРИЦИ, ВЪН ОТ ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ ! Б Р А В О !!!

40

ББ

преди 2 години

Поздравления г-жо,ако е необходимо и през час,или работят почтенно за Народа ни...страхотна сте...възхищавам се на смелостта Ви...Бъдете здрава и ви благодаря за грижите и смелостта

39

Анонимен

преди 2 години

Нали тая сукуба спря работата по магистралите? Защо сега уволнява тези, които са изпълнили нейните нареждания? Отделно, тази, която само се води архитект, и през живота си е построила само две къщи УЖ за гости, с пари от еврофондовете, но без гости май се взе за Спецова, нищо, че е Некадърникова... От 3 месеца гледаме парад на некадърността, наглостта, лъжата, измамата и злобата + чалга ТВ. Честито, българи, пак ви излъгаха.

38

дядо Йоцо,

преди 2 години

Евала на Комитова !..Ми така трябва,саботаж ли ?

37

Ха-ха-ха

преди 2 години

Не случи на кадри фигуранта! Скоро ще уволнят и новоназначения Николай Цонев от В и К.

36

Аланкоулу

преди 2 години

Чакай малко, Комитова ? Нали ти го назначи преди два месеца, като ни лъжеше колко лош бил предишния, а този бил светец. Сега - лош бил ! Очакваме ти оставката, калинко Радева ! Веднага ! Нагли лъжци и манипулатори на конци - това сте вие, нищо друго !

35

анонимен

преди 2 години

До Анонимен28Не са герберски калинки, а са граждани с позиция.ако се позамислиш малко ще видиш,че както тези некадърници бяха активни преди изборите, сега са се изпокриха и започнаха да изчегуртват свойте. да не говорим за фигуранта-появява се с неговите клишета и това е.

34

Анонимен

преди 2 години

Репресиите и уволненията продължават. България все повече заприличва на бивша република на СССР след перестройката.

33

До 30

преди 2 години

Мен дали ме чака не знам ама като гледам при теб вече е дошъл както лаеш на умряло. Ще го търсите бат си Бойко само при него можехте да сте неграмотни безхаберници и да взимате заплатка. Сега ще трябва да станете овчари щот толкоз ви е капацитета да се прехранвате.

32

Dinosaurus

преди 2 години

Тук ми се струва, че само бесни червени служебни калинки коментират неща, от които си нямат хал хабер от понятие. Щото им плащат.Също като архипа*ката министър, дето разбира от пътища. И иска да сложи на птица хриле, щото архитектите така "виждат" нещата. Червените отрочета-специалисти, влезли да следват ИСИ с привилегии пък са най-големите разбирачи, достойни за насекоми на льотчика и ДС

31

До Монката

преди 2 години

Монка не си добре мой човек, мисля че трябва да обърнеш внимание на психичното си здраве. Успокой се живота не е само ГЕРБ, има слънце, вода, храна и други неща

30

До28

преди 2 години

Скрий се бе чалгар,голям глад те чака !!!

29

Монката

преди 2 години

За 2 месеца един алкохолизиран корумпиран полицай-рашков съсипа службите ,две харвардски ментета с корумпето спецов източват приходите към нои,тая бабишкера блокира строителството на хемус ,метрото ,ремонтите и тунела под Шипка,Кацаров спря ваксинацията и източна в момента болниците ....Не ми се продължава защото става страшно !

28

Анонимен

преди 2 години

Тук ми се струва че само бесни грберски калинки коментират. Или са няколко и пишат коментари наред. Така ги е яд че ги разобличават че със своите злобни коментари доказват че наистина са виновни. Цъкайте минуси да ви преброя колко сте.

27

Нмк

преди 2 години

До 21и23Жалко но е така !Съспаха ББР,сега коя е наред само можем да гадаем.жалко че България живна малко ,а сега всичко се съсипва ,но виновни сме ние че позволихме шепа платени протестъри да се гаврят с бъдещето ни .чалгата не прощава

26

анонимен

преди 2 години

Ех,тези новите министри май са бегачи-щафетници.Първо Рашков беснееше(в алкохолния делириум) и му се привиждаха я Боко-канибалЯ,я заключваше,че Гешев е престъпник от прочетеното в соц.мрежи.После на сцената стъпи Кацаров,ама сам се оплете в своите лъжи и измислици та засега се притаи в засадата.И ето сега шафетата пое Комитова.На тази дама на неопределена възраст няма ли кой да й каже малко по-така да се облича,че дантелени прозиращи блузки и разголени рокли не й стоят никак добре.

25

РоРо

преди 2 години

Фигуранта радев при спонсора си Божков и да взема цялото смешно правителство Вън мутро с пликовете

24

анонимен

преди 2 години

Както става ясно,последните 2 месеца ни заляха с помия.да се надяваме,че българите ще си научим урока и повече няма да допускаме некадърници като фуражката да ни ръководят.Както чорапа свали Бойко така и го върна на бял кон.

23

Стоил

преди 2 години

До нмк: сега е само за загрявка. Чакай да посегнат към банките. Бързо ще разберем къде срът гладните, ама вече е късно.

22

До14

преди 2 години

Няма авансово, всичко откраднаха за 2 месеца Да отговори къде отидоха парите ?В на радев пликовите и версиите на Божков, който плащаше на протестърите