50

Анонимен

преди 2 години

Очистен е от ЦРУ.

49

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Бог да го прости момчето.

48

Анонимен

преди 2 години

"Във Военна полиция служат само психически нестабилни. Началникът пращаше голи снимки на интернет-партньорката си. Този пък се гръмнал." ________________________ Военна полиция НЕ е Военна разузнаване, за което всъщност вие пишете! Бъркате службите.

47

Папо

преди 2 години

Сега да видим оставил ли е бележка и какво пише?

46

До 39 Анонимен

преди 2 години

Заради такива като тебе и журналистите които не разкриха истината за инцидента си отиде момчето.Защо никой не каза че Цеха се намира в Района на полигона.Защо не се разкри кой и по какъв начин е дал да има цех в района на Военен полигон където се провеждат включително и учения с съюзниците от НАТО.Някой да каза в някое медийно издание КЪДЕ СЕ Е НАМИРАЛ ЦЕХА. След като си в Район където се провежда учение носиш ползи от това че имаш нисък наем няма да се правиш на герой и да чакаш извинение от МО

45

До 46

преди 2 години

Епа чети бре! Така и не се разбра ще е паднал оня МИГ! Май последно беше, че пилота е сгрешил, или пък беше, че от бая време не бил се качвал на тоя баш самолет! Или пък беше, че нещо мишената, която е нещо като ракета, не знам дали знаеш, та тя го е ударила! Както и да е не се разбра и няма и да се разбере какво точно е станало с тоз самолет, *** и в трите случая некак си като, че ли оставам с вчепетлението, че некак си армията или това което е останало от нея, не е некак си на ниво! Та така!

44

Анонимен

преди 2 години

самоубиха го, сър!

43

Анонимен

преди 2 години

Жалко за човека! Явно е много чувствителен и не е за тази професия! И в цивилния живот много невинни го отнасят, но не мисля, че е повод за самоубийство.

42

Анонимен

преди 2 години

Слаби са му били ангелите на човека. Те му се скарали, той се гръмнал.

41

Анонимен

преди 2 години

жалко, психолозите са го изтървали, за какво ги държат в армията само да бълват хартия

40

...

преди 2 години

Значи то ние армия имале ли още бре!? Това едно на ръка ми сега колкото и да нямаме караме останалите, колкото и да са те, да се самоубиват! Или пък ги целят с ракети и те падат в морето! Епа закривайте армията и да се свършва! Само, че тия самолети от краварите дето ше додат след 10-15г ко ше ги правим не е ясно!

39

Анонимен

преди 2 години

До 39 заминавай за Русия социалистически боккклук.

38

Сержант

преди 2 години

Те във военна полиция трябва и заплати да връщат. По цял ден се чудят какви глупости да мислят, за да докажат колко са полезни на държавата. Способни са от мравката слон да направят, само да покажат някаква ефективност. Всеки служещ в армията знае как и кой започва там работа. А в Сливен са най..........

37

Анонимен

преди 2 години

Колониалната ко....чина колонизирана от Краварите започва да дава плодове. По времето на бай Тошо съм водил учения но никога не са правини фатални грешки. Кой им е давал логистиката на краварите че са влезнали в цех с работници. А краварите кьорави ли са били за да не видят че това не е военен обект за тренировки. Такава издънка може да я направят само краварите. А пушечното месо са Колонизираните. Честити ви банани Госпожи и Господа. Нали вече така ви викат.

36

снайперист

преди 2 години

а казват че ДС вече нямало .

35

Само дето

преди 2 години

това момче е докладвало на момента за инцидента на своите началници. Те съответно са си заврели главите в г.... си и след като се разчу за случая направиха всичко възможно да го набедят за виновен. От толкова тормоз това е резултата. Е, сега трябва всичките тези нвъв военна полиция Пловдив да търкат наровете за склоняване към самоубийство.

34

Анонимен

преди 2 години

Е то се знаеше че някой трябва да убере пишкита. Обикновенно това са ниските рангове, докато тези отгоре никога не са виновни.

33

Альоууу...МО

преди 2 години

Не станаха ли твърде множко жертвите сред военослужещите и гафовете на това ръководство????Нещо да кажете/мъцнете/за ОСТАВКИ????

32

ФуражкоФуражков

преди 2 години

Колко още български офицера трябва да САМОУБИЕМ за да задоволим НАТО-о...???

31

БожкееНЕможеДабъде

преди 2 години

Пак жертва по вина на ГОЛЕМИЯ задокеански брат...Крайно време е да им сложим ЧЕРЕН ПЕЧАТ!!!