8

179

преди 2 години

Не е устоял на напрежението. Има жени които изглеждат над 25 но са реално на 15-16 години. Ако е била по разголена + той пиян още по зле за него. Виновни са и 2мата но по-голямата вина пада на него. Един мъж на 30 години трябва да има добра преценка ,стъпил здраво на земята. А тя на 15-16 какво се очаква нито знае какво е яла нито какво е пила как се вика още със децки акъл.

7

муспи

преди 2 години

Ако е баналното вече хетеросексуално, подлежи естествено на наказание. Но ако е хомосексуално, е под закрилата на закона. Ащо пък е немит (думата черен е цензурна)- полага му се специален бонус за обогатяване на цивилизацията.

6

Анонимен

преди 2 години

Англичанин е. С пълнолетно лице ли очаквате да се сношава?

5

Анонимен

преди 2 години

До 3 - за Адам ДжонсънКакво значи той е клъвнал? Като ти се предлага някаква малолетна *** я хващаш за пискюла и я качваш на първото такси да си ходи дома. Не я мандръсаш, щото видиш ли тя ти се предлагала пък ти си се поддал. Освен ако не си на нейната възраст (16-18 г.) нямаш никакво оправдание да спиш с 16 годишна, дори и тя да си го търси. Просто се предполага, че ти си разумният възрастен и не се водиш по акъла на разни малолетни ***. В противен случай си просто един педофил

4

Анонимен

преди 2 години

"На въпросната възраст - 31 години, са четирима играчи от настоящия отбор на "карамелите"."? И това какво общо има?"Ами много просто - тъй като не се съобщава името на човека, а само неговата възраст, журналистите правят жалки опити да гадаят кой е и са заключили, че трябва да е един от тези четирима.

3

Анонимен

преди 2 години

В Англия, задържан за секс с непълнолетен, означава, че е непълнолетна. Там хетерополовия секс не толерира, особено при бели.

2

Анонимен

преди 2 години

Не знам, но с Адам Джонсън случаят бе много нагласен. Не че не е факт, но онази мома сама му се е предлагала, била е на 16, имаше доказателства, той е клъвнал и тя после се е оплакала. Явно не й платил да си мълчи. Сега хайде да си говорим истината на 16 години колко са чисти и недокоснати, хеле пък британки айде моля ви се. Ама това е - закон и понеже е бял мъж го отнесе.

1

Анонимен

преди 2 години

На въпросната възраст - 31 години, са четирима играчи от настоящия отбор на "карамелите"."? И това какво общо има?