51

Анонимен

преди 2 години

Сега и по радиото съобщиха за "взрив" на ковид на кораб в Бургас. Явно са спуснали една и съща опорка до всички медии да сплашват хора ахахах

50

анонимен

преди 2 години

Така е, когато удоволствията и парите са прекалено важни. Без такива пътешествия може, стига да имаш воля. Здравето честичко губи битката с ината, желанието да си над правила и закони и желанието за удоволствие. Най-после се осъзнайте и в тази битка нека победят здравето и животът.

49

светофар

преди 2 години

Ей сега ще не нахакат в червената зона на Европа, заради тях. Германия само това чака да ни изхвърли зад борда, в пика на сезона.

48

Бай Ганьо

преди 2 години

Тези заглавия вървяха миналата година по това време. Сега вече сте смешни. Ковида е грип с показатели като останалите грипове. Хайде стига толкова! Ясно е какво правите - подготвяте ни за новите затваряния есента.

47

До 43

преди 2 години

Няма такова нещо като "корабен лекар". На корабите от търговския флот няма изобщо лекар. Има набедено медицинско лице - един от капитаните, обикновено втория пом. капитан. Функцията на този човек на кораба не е доктор.

46

Анонимен

преди 2 години

Взрив на мозъчна недостатъчност всред журналястите в последните години!!!!

45

Ради

преди 2 години

Янев, сменяй Стойчо Кацаров! Тъкмо всички се възхищавахме на смелите и бързи действия на Асен Василев, Кирил Петков, Вили Комитова, Рашков , Стоилов по осветляване на безобразията на мутренската шайка и здравния министър ще вземе да развали цялостното добро впечатление от правителството. Неадекватен е...

44

Анонимен

преди 2 години

Не можах да разбера тия със зелени сертификати ли са влезли в БГ или с PCR? Как са допуснати в страната?Ако са ваксинирани и болни е редно да се съобщи това, щото утре ще Бутнете Бургас в карантина, заради немарлив контрол по пристанищата. А може би това е целта?

43

БГ

преди 2 години

НАЛИ ИМАТ КОРАБЕН ЛЕКАР, защо ги допускат на сушата!2 Да им доставят лекарства и тестове, но какво правят в ОАРИЛ? Или целта е да заразят болницата!?

42

Анонимен

преди 2 години

Извикайте консултанта по ваксинация Кантарджиев да ги ваксинира, а експерта по "оправяне" на клинични пътеки Балтов да ги хоспитализира някъде с диагноза чернодробна недостатъчност

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ваксината прави усложнения ако има други болести.

40

Ах морето то мутрета

преди 2 години

ги спасява...Там работиш ти за чест и само слава.

39

Коментар

преди 2 години

Сега ще има взрив и в болницата!

38

Анонимен

преди 2 години

Кораба се конфискува докато не върнат парите за лечение и ваксини.

37

Анонимен

преди 2 години

Екипажите нямат право да слизат на брега поради местни или фирмени изисквания. Обаче право да се качват на борда имат всякакви проверяващи навлеци търсещи си таксата "спокойствие". 20-те нещастника затворени в стоманената си кутийка представляват интерес само когато има някаква сензация свързана с тях както в случая

36

vlady

преди 2 години

До АнонименНай-уместен е бил фронтален удар с пълен реверс за намаляване на скоростта - така щяха да бъдат разбити първите два отсека и щеше да има сериозен брой жертви в тях, но Титаник щеше да се задържи на повърхността и да стигне до най-близкото пристанище.

35

Анонимен

преди 2 години

Всички ще се срещнат с вируса, рано или късно. Някои ще получат имунитет по трудния начин, други по лесния-с ваксина.

34

agent

преди 2 години

ВЪйййй , ами сига?!

33

Анонимен

преди 2 години

както титаник е доказано,че е нямало да потъне нацяло ако се е блъснал директно без опити за смекчаване на удара ,смсл в момента вместо да се сборим с вируса, ние му бягаме ,опитваме се да се ударим пак отстрани ,да го излъжем с някакви непохватни маневри, и ще глътнем вода скоро. Но такъв е планът, всичко да се банкрутира,да се насочат младите кадри само в медицонски , и военни науки и да се бием с обявените ни врагове.

32

Анонимен

преди 2 години

Връщайте ги в открито море, който оцелее - оцелеее.