14

до 17

преди 2 години

До ИкономистПородата лабрадор е изключително податлива на дресура и обучение, но това не изключва факта, че е животно. Написах в гугъл "лабрадор нападна човеч" и опалааа, не чак толкова отдавна, през 2019-та жената на Милев Велчив е била ръфана от лабрадор.

13

Икономист

преди 2 години

До до 4 За да изкараш поне някаква агресия от лабрадор, трябват години жестокости и мъчения. Досега поне аз не знам лабрадор или ретривър да е нападнал човек.

12

Замислен

преди 2 години

И най елементарното счупване на 80-годишна възраст е сериозен проблем, който може да завърши и летално. Няма какви камери да гледат потърпевшите. Моментално, ама моментално завеждане на съдебен иск към общината за колосални обещетения! А общината да си търси престъпника с кучето!

11

dmx

преди 2 години

Мерките са ясни, но се чака смъртен случай. И за медиите да има да пият кръв, и управляващите да изглеждат по-загрижени

10

От СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Скоро ще сложа камери за видеонаблюдение за да видите как (и) туристите си пускат кучетата свободно.

9

Анонимен

преди 2 години

Трябва стриктен контрол над кучкарите. Аман вече, огромни кучета се разхождат свободно в парковете, ама то е много добро. А бе то е животно, дръж си го на каишка поне, че наморници почти не съм виждал, пък не детето ми да се стряска щото доброто ти огромно куче само щяло са го подуши.

8

Спокоен

преди 2 години

Вижте, не знам какво трябва още да се случи, че собствениците на кучета едри породи да започнат да спазват закона! Бе деца бяха ядени живи, бе хора бяха осакатени. Значи ако те хванат без *** на устата в магазин директно отнасяш глобата, но зверове без намордник ръфат безнаказано! Това трябва да приключи! Не става така!

7

Анонимен

преди 2 години

Това е всекидневие в южния парк. Единици са кучетата с каишки. В тая скапана държава няма никакъв контрол.

6

до 4

преди 2 години

Бе лабрадор ама си е 30 килограмово ЖИВОТНО.

5

РусенецЪ

преди 2 години

Нещо кучкарите с едрите породи стават все по нагли! В Русе има един с бял питбул, че и като му направиш заележка, че мастията е без намордник започва да скача на бой! Аре разни общински тътразулници да започнат да си вършат работата и да налагат глоби!

4

Икономист

преди 2 години

Е точно снимка на лабрадор ли сложихте?! Това е може би най-спокойната и неагресивна порода!

3

до 1

преди 2 години

Всички кучкари сте един дол . Все вашето куче "не хапе". Докато не нахапе някое дете.

2

Pips

преди 2 години

Хайде, сега кучкарите да започнат в хор: Горкото кученце, как така жената му се е пречкала на сутрешния джогинг. Масово срещам т.нар. Кучкари с кучета без намордник, убеждаващи ме как животинчето е много добро и не хапе.

1

Анонимен

преди 2 години

Заради такива женки, дето не сибдържат кучетата, не събират след тях, пак всички кучкари ще ядем дървото. Веднага да я намерят и под съдебна отговорност, отнемсне на кучетата и затвор.