14

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще започне да глобява всични , защо Не издишваме Кислород

13

Анонимен

преди 2 години

Поколения антибългарски политици подаряваха националните ни интереси на Вашингтон.Да си припомним Костов, Кунева, Орешарски, Станишев, Борисов.България трябва да излезе от нато, а после и от ес.

12

пасарела

преди 2 години

До АНОНИМЕН Абе , пич ти от къде си ! Що не питаш Станишев , Орешарски Кунева за АЕЦа !А си седнал да ревеш като вдовица за х..!!

11

Анонимен

преди 2 години

Дайте средства за АЕЦ, а ВЕИ-тата, съвместно със чужди инвеститори си ги стройте където си искате! Енергията произвеждана от АЕЦ е най-евтина във целият свят! Имаме си 2-ра реактора и ни дайте за още 2, а ВЕИ-тата може да си ги вземете във Европа, даже ще ви подарим и частните ВЕЦ-ве (да ви пресушават реките)!

10

Анонимен

преди 2 години

Тиквата остави оборудване за милиарди (от АЕЦ) да изгние, за да може да си строят фотоволтаиците и ВЕЦ-ве на поразия. Във резултат на това пресушиха язовири, пресушиха реки... Тиквата се правеше на ударен, от къде идва проблемът, но никой така и не каза каква е истината. Докато съседните страни Румъния и Турция си строят АЕЦ-и много скоро ние ще започнем да внасяме ток от там. Но герберските калинки се правиха на ударени и накрая всички плащаме скъпият ток и носим последствията от това!

9

Анонимен

преди 2 години

До Европеец Какво разбирате вие от енергетика и проект съвместно със частна Корпорация? Слушате Тиквата и бисерите му, докато той ни набута със ВЕЦ-ве и пресуши реки и язовири! Знаете ли, че тези инвеститори, ако имат мажоритарен дял във бъдещ АЕЦ, ще определят цената на провежданата от тях енергия (както американските ТЕЦ-ве). Преди да пишете глупости се поинтересувайте от Енергетика (не слушайте пожарникари, а енергийни експерти) и тогава коментирайте!

8

Анонимен

преди 2 години

Това не е съвсем вврно. Ако докажем, че обема на горските ни масиви, усвоява обема на СО2, то би било редно да нямаме проблем. А ако е повече даже и ще ни плащат.

7

Европеец

преди 2 години

До Анонимен2 По скъп е защото производството му е оставено на руски технологии Ако бяхме обявили конкурс западни компании да ни обновят енергийните производители ,да ни построят нови ,тока щеше да ние почти безплатен ,а ние ще строим Белене

6

Потребител

преди 2 години

Не въглищните централи, а крайния потребител ще плаща цената. Всичко е калкулирано на гърба ни...*** народ, слаба държава!

5

Анонимен

преди 2 години

Как може тока в БГ да е по скъп от този в много западни държави, как?-------- ами по жицата са намърдали посредници и смучат комисионни , 1 лев Иван , 3 лева за Петър , 2 лева за Драган че трябва да си купи апартаментче и т.н.

4

Анонимен

преди 2 години

Ще мръзнем като кучета заради зелената сделка.

3

Watchdog

преди 2 години

И тук, както в почти всички области на икономиката България е обект на политики (регулации) , а не субект на такива. Каквото кажат от Брюксел и Берлин това ще става...защото такива са договорите и правилата на ''членството''. Чуждестранното началство казва, народите изпълняват, чрез иначе демократияно избрана местна колониална администрация, наречена парламент и правителство.

2

Анонимен

преди 2 години

Идеята на запада е много ясна. Бедните народи да плащат емисии, докато богатите да минават метър. Как може тока в БГ да е по скъп от този в много западни държави, как?

1

Анонимен

преди 2 години

Затова планът на Демократична България е да ги продаде на гражданите. Като станат нерентабилни, хората да си се оправят.