59

До 68

преди 2 години

А ти колко взимаш?

58

Маке-ариец

преди 2 години

Ние великите македонци-арийци приветстваме всеки успешен опит на нашите американски братя да ни дойдат на гости било то на Луната или на Марс!

57

Анонимен

преди 2 години

Дали беше случайност ,че руснаците направиха успешен опит с Циркон който разви близо 3 пъти по-висока скорост. Мисля ,че случайностите не са случайни?

56

Анонимен

преди 2 години

Изчитам няколко коментара и моментално личат голтаците с по 2000лв. заплати на складови работници, касиерки и шофьори на баничарки.

55

Анонимен

преди 2 години

А Путин кога ще ходи в космоса?

54

Да Анонимен 49

преди 2 години

Каква храна за бедни? Той да не е социална агенция? Човекът инвестира в ядрена и термоядрена енергетика, климатични промени, електрически автомобили, образование, медицина, космически технологии, устойчиво земеделие без пестициди, ГМО и пилеене на вода. Това не ти ли звучи по-важно от безплатни банички? А скоро май ще има една доста голяма новина с ново негово начинание. А в един от предишните полети на тази ракета пък летяха картички от училища от десетина държави, включително България.

53

Анонимен

преди 2 години

Гагарин в открития космос ли ходи? Кажете, да се посмеем.

52

Крас

преди 2 години

Джеф Безос не беше ли със македонско потекло?

51

Анонимен

преди 2 години

Искам да гледам на живо еднопосочния полет на Бибитко до Марс.

50

Анонимен

преди 2 години

Я докажете, че Русия е пратила космонавти. Сякаш сте ги видели от вас и са ви помахали от илюминатора. И техните полети са снимани в киностудиа. В България над 60% от населенеито се имат за руснаци и са готови да лижат всички руски задни части. Готови са и да повтарят опорни точки като луди. Нищо, че Русия е една превзета от евреи държава с президент-еврейн, мин. предс. еврейн, министри - евреи. За бизсмените да не говорим. Следователно всички русофили в българия са юдофили.

49

Къде е батко?

преди 2 години

Има двамат гологлави, но май не са Слави, а? А кой е северномакедонеца куче Лайка. Ей, да не ни изпреварят тези, Слави. Вземи се в ръце..

48

Видими резултати

преди 2 години

Двама българи, мъж и жена и един представител на северна македония + Безос! Само седмица след като Слави спечели изборите!!!! Кво искате, а?!? Кво искате?!?!?

47

Анонимен

преди 2 години

Супер! С интерес ще гледам. Хейтърите пред панелките нека си плямпат празните приказки, няма да станат нито по-заможни, нито по-умни.

46

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия - двете страни на една и съща монета. Разделяй и владей. САЩ са материалната страна на монетата а Русия трябваше да е д у х о в н а т а, но се превърна в алкохолната. Клонингите свършват тестостерона на 30-35г, след това следва напиването от скука и депресия. Руснаците са клонинги на германските варвари, затова всеки път като се сбият, изнасилванията са повече от бойните действия. Варвари, сър!

45

Стоко

преди 2 години

Аре стига с тези руснаци и космоса, руснаците правят отлично само бързовари и автършейв. Да си живуркат там под режима на Путин. Крепостни селяни.

44

Браво, след 60 г.

преди 2 години

На американците им трябваха 60 години да изпратят човек в космоса, Русия го направи още 1961г.

43

Анонимен

преди 2 години

Единствения проблем е че това не е полет в космоса, но за американските чалгопитеци става

42

Анонимен

преди 2 години

има още 50 минути какво да гледам

41

Анонимен

преди 2 години

"Бензиностанцията Русия, която първа въведе задължителните спринцовки с графен за крепостниците си? Кой ще врътне кранчето, Путин който взе заповеди от куклата Байдън да чипира народа си?" - Успокой се, леко да не се задавиш от злоба. Гледай си гейcката Европа, а Русия не е лъжица за твоята уста.

40

Анонимен

преди 2 години

Най богатия човек в света можеше да направи вириги за безплатна храна за бедните хора в цял свят така името му нямаше да бъде забравено а тези пари които е хвърлил за тоя полет ще идат в джоба на богатите