23

Анонимен

преди 2 години

До кога частните болници ще работят с НЗОК?

22

Анонимен

преди 2 години

Да се забрянят с нормативен документ гражданските договори в здравеопазването. Не нормално да работиш на по 20 места едновременно.Разбирасе, че на 19 от 20 места само получаваш заплати заради копие на дипломата, т.е. това е начин да се източва НЗОК.

21

Watchdog

преди 2 години

Позлатиха носовете на собствениците на частните болници. Всички без изключение станаха милионери и отварят ''вериги'' от заведения за да усвояват публични средства от нашите данъци. Общинските и държавни лечебни заведения, в които са инвестирали поколения българи изнемогват и се занимават само с най-тежките здравни състояние от които не се печели. Частните болници следва да се отрежат от системата на публичното финансиране и да им се разреши да си правят частни здравни фондове за който иска...

20

Анонимен

преди 2 години

В Медицинския колеж "Йорданка Филаретова", който подготвя т-нар. специалисти по зравни грижи - сестри, клинични лаборанти, рентгенови лаборанти, зъботехници и т.н. един учебен час лекции се заплаща по 5 /пет/ лева.Изпиването на един студент от председател на комисия се заплаща по 1.50 лева /един лев и петдесет стотинки/.Ръководителите на отделните специалонсти са възпитаници на семейния факултет - ФОЗ /факултет за обществено здравеопазване/Нека гражданите да направят извода!

19

ЕЛИ

преди 2 години

ЕТО ЕДНА РЕФОРМА--МИНИМУМ ОЩЕ ЕДНА И ТО НЕПРЕМЕННО ЧАСТНА ЗДРАВНА КАСА,ТАЗИ КАСА ЩЕ ИЗМИСЛИ КАК ДА КОНТРОЛИРА ДОКТОРИТЕ

18

ЕЛИ

преди 2 години

ДО КОГА ЩЕ СЛУШАМЕ КУХИ ФРАЗИ,РЕФОРМА ТА РЕФОРМА,АМИ КАЖИ ПОНЕ ДВЕ ТОЧКИ ОТ ТАЗИ РЕФОРМА КОЯТО ТИ ИСКАШ

17

Анонимен

преди 2 години

До ХмммИ цената на осигуровките ще се увеличи 10кратно (най-малко), ще стане като в САЩ, няма да ви покрива даже инсулина и простите спешни операции, ще трябва да си ги плащате от джоба. Внимавайте какво си пожелавате.

16

Анонимен

преди 2 години

По удобно е да се качиш на джипката,отколкото да променяш системата.

15

Асан

преди 2 години

Закривай здравната каца ...всички фелдшери на заплата 1000 лв. да не са краде !

14

Анонимен

преди 2 години

За всичко е виновна банкянската тиква, която има уникалната способност да развращава и корумпира всичко, до което се докосне.

13

АНОНИМЕН

преди 2 години

Ето я "ПРОМЯНАТА". Е харесва ли ви?

12

Анонимен

преди 2 години

Правилата са такива че една болница за да свърже двата края лекарите трябва да надписват здравни услуги.Системата е виновна.Пирогов не стачкува за промяна на системата.

11

#

преди 2 години

До АнонименВяро е това, което казвате.Това са самазабрвили се типове, които обикновено не са никакви лекари, а са само и единствено долни търгаши в отделенията и клиниките, живуркащи под опънати над тях политически чадъри.Имат огромно самочувствие и по форумите наричат нкадърници онези, на които се "крепи" крехкото здравеопзавне и работят за по 750 - 900 лева.

10

Нищо ново

преди 2 години

Всички ревем за промяна, а тя горката не идва....Защо ли?

9

Анонимен

преди 2 години

А от общопрактикуващите лекари полза никаква. И те трябва да се премахнат.

8

Анонимен

преди 2 години

Интересно що все докторчета дето се явяват директори на разни болници, а не практикуващи такива, са крупни собственици на имоти, големи инвеститори в строителния бранш, наскоро един такъв придоби и дилъра на Нисан за България. Сигур с двете си ръце са ги изкарали тия кинти.

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се закрият всички (държавни!) болници и да се пре-учредят отново. Но преди това антикорупционна атестация за всички лекари!

6

ДДРОнег

преди 2 години

Ми прав е докторът, тази система е прогнила отвсякъде, може би донякъд еи от липсата на адекватен контрол !!! ...Още тогава личният ми лекар каза, че ще ги превърнат на търгаши и се оказа тотално прав !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Вече кражбата е "нарушаване на правила", щото нямало логика. Големи логици тези.

4

Анонимен

преди 2 години

пълен батак е здравеопазването,както и всичко останалоблагодаря герб,бсп,ндсв ,сдс и прочие