54

Анонимен

преди 2 години

Днес чух за жена изтеглила 200000? кредит и си търси луксозен двустаен в София. Ами оплаква се, че не можела да си намери.Както се казва-този луд луд свят!!!! Хахха

53

Анонимен

преди 2 години

Скачат в бедните държави. Нарича се спекула. Още - нарича се договорка между брокери, сайтове, строители :). Това е положението хора. Продава се гараж със статут на ателие в Дианабад, 18кв.м за 35000? :))) Смях в залата, както се казва. Но и тук пишат доста брокери и ви убеждават, че това е!!!! бъдещето и купувайте сега, защото ще изпусете момента и забележете ТРЯБВА сега да инвестирате. Еми благодаря! Не благодаря!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече работа от вкъщи има толкова повече хора ще могат от малки градчета и села да работят и ще има вътрешно движение на стоки и услуги. Вместо да плащат наеми по големите градове ще си ползват наличноте имоти. Спрат ли наемите и цените ще се намалят. Вече няколко големи фирми обявиха че служите им остават да работят вкъщи.

51

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик!!! Може може! Кат немогат да взимат кредити всичко ще се намести. Гастарите също намалиха изпращането на пари. България е презастроена!

50

555

преди 2 години

Ако имаше добре платена работа за повечето, защо да не си накупим на 1500Е кв.м. Да, ама не, каквото и да си говорим, голямо заробване си е. Гараж 30 000 евро, че той с лихвите за 10 години само гаража ти е по 500лв на месец, а апартамента? За София към момента си е най-добре да си потърсиш сносно жилище с не висок наем, Няма как при тази миграция и смъртност да се населят толкова жилища. Към момента се населяват, зашото все още има високи нива на вътрешна миграция от села към град и т.н

49

Анонимен

преди 2 години

Какво, като приемем еврото. Отдавна цените на НИ са в евро. Пазарът в момента е в стагнация и едва ли ще скочат двойно бетонните кимизарници, при демографския колапс в България

48

пияница мистик

преди 2 години

Ало, балонаджиите. Хубаво четете какво ви се пише и само гледайте какво ще стане като приемем еврото след 2-3 години. Не може олиото от 2 да стане 4 лева, хляба от 1 на 2 лева, строителните материали да се качват и да чакате апартаментите да паднат като по бай Тошово време, когато хляба беше 0,20лв. Сериозно се замислих да си купувам апартамент на морската градина във Варна. Видях една сгодна оферта за 100 000 евро за 120 квадрата апартамент. След време ще струва двойно

47

Анонимен

преди 2 години

При тая голяма територия, и това население си е чист идиотизъм да се скупчваме всичките на едно място. Независимо дали е София или друг град.

46

Anonymous

преди 2 години

Защо не съпоставите с цената за чиста площ, и защо не съпоставите със средните доходи, май ще се окаже, че сме номер едно по цена в Източна Европа.

45

Анонимен

преди 2 години

В момента е пик на цените,следва спад и след някоя годинка пак нагоре.Истината е,че в дългосрочен план цените ще растат.

44

Анонимен

преди 2 години

В бившия соцблок Прага и Варшава са с най-високи цени.....Ами не можеш да сравняваш истински европейски градове с ориенталско-балканския Синдромат - България, благодарение на БКП форевър от 1944 година!

43

преди 2 години

Трябва да си много, много, МНОГО ***, та да си купиш в София жилище на цена на сходно жилище в Прага, Лисабон или Атина.

42

Анонимен

преди 2 години

Не купувайте и балона ще се спука. Само един неориентиран балък си мисли, че сегашните цени са реални. Не се подвеждайте, а мислете трезво. Защото лесно се взима кредит, но трудно се изплаща. И не вярвайте на това, че лихвите са ниски, защото нито една банка няма да ви държи 30 год. на тази лихва.

41

Анонимен

преди 2 години

Стига сте лъгали хората, столиците който давате за пример, не са на държави с изчезващо и застаряващо население и яка ***.

40

До 38

преди 2 години

Няма да намалеят плавно, а изведнъж -30 до -50%.

39

Анонимен

преди 2 години

Ако това което виждам на снимката, се продава на такава цена, то по скоро бих казал, че трябва да се сринат отколкото да се продават. Гледката е отвратителна и хората си дават парите за такива коптори. Ужас!

38

Анонимен

преди 2 години

Много скоро плавно цените ще намалеят! Кой продал продал!

37

Реалист

преди 2 години

До Емо Швепса:"Че тя ипотеката на двустаен е 600 лева и то за 15 години..." -- Това в кой катун?

36

Анонимен

преди 2 години

През последните 6 седмици има спад по 70-80% в продажбите на повечето агенции. Ама НСИ не отчитат нищо и са за закриване. Имотния пазар е зле в момента. Статиите за имоти пускани всеки ден се мъчат да го крепят

35

БАЛОНА ЩЕ СЕ СПУКА

преди 2 години

ИМОТНИЯ БАЛОН СКОРО ЩЕ СЕ СПУКА !!! МНОГО ХОРА ЩЕ ИЗГОРЯТ, БАНКИТЕ И ЧСИ ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ ИМОТИТЕ !!!