18

USA

преди 2 години

ВАЖНА Е ШЕСТАТА ВАЛНА ЗИМАТА С УИ !

17

нали

преди 2 години

в края на юли са наречените от стари времена "юлски горещници".

16

Ясен Желязков

преди 2 години

За "ГОРЕЩА ВЪЛНА" уважаемата Ви колежка Анастасия Стойчева определи 5 последователни дни с над 5 градуса над климатичната норна за страната. За сега виждам 1 ден за месец Юли с аномалия точно 5 градуса, за Юни - 7, макар и не всички последователни. Хайде, за да не бъда голословен, дните са 23, 24, 25, 26, 29, 30 Юни и 15 Юли, последния ден е със средноденощна температура 25.5 градуса, най-горещия досега за годината. Така аз виждам ЕДНА гореща вълна, и то по старата норма 1961 - 1990.

15

Айде стига бе,

преди 2 години

спрете да ни плашите! Четвърта вълна от жега, пета вълна от ковид... Оставете ни да живеем, пък квото дойде! Вие сте по-опасни от жегата и ковида, взети заедно!

14

Анонимен

преди 2 години

Не се правете на много остроумни, а се пазете и се грижете за възрастните си роднини, или такива със сърдечни заболявания

13

анонимен

преди 2 години

Живеем във времената на Содом и Гомор и ни чака як потоп! Обаче както в древността хората са невярвали и до последния мамент са били нечестивци, и сега е така! Алчни, нагли и крадливи политици, особено в милата ни родина, са отворили паст за още и още, а бедните плебеи имаме само правото да гласуваме за тях! Е, нека да ни отнесе, пък който оцелее!

12

Анонимен

преди 2 години

А пък аз очаквах да ходя на ски. Егати и времето. През юли горещини вместо сняг. Ей тоа рачоф голем мИтролог бе.

11

Рачеввввв

преди 2 години

..осмокрачев...а сексс апокалипсис кога бе...да ва еа у вълноломите нефелни :) То не е изборна вълна, то ковид на талази,..ся жежки вълни.... или Рачефф има предвид ,ше ни заливат круизи с пенсионери...те нали имат топли вълни... Все нещо н изалива...айде да н изалее отведнъж ама водна вълна и да се свършва.Който не може да плува да се ваксинира...Който нее се ваксинира ше пукне от жега!

10

Анонимен

преди 2 години

Каква невероятна новина,че края на юли ще е горещо....

9

от

преди 2 години

короната ли?

8

House M.D.

преди 2 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

7

Анонимен

преди 2 години

До края на лятото колко ще да "вълните" от жега? Повече ли от Ковида?Ха-ха, всичко е ковид, даже и жегата

6

Анонимен

преди 2 години

така е четвъртата вълна на КОРОНАВИРУСА идва в края на месеца

5

Анонимен

преди 2 години

Числото четири стана свещено всичко се свежда до четири, жегите, болестите, сезоните. Манипулация на човешкото съзнание сякаш досега лятото никога не е било жега, че сега има вълни от жега че и четири

4

тъй де

преди 2 години

Ох, в първия момент помислих, че е четвъртата КОВИД вълна, понеже вече ми се зави свят от вълни, пророкувани от видни ковидшашкънье!

3

Анонимен

преди 2 години

Егати.Прочетох заглавието и си помислих ,че ИДВА оная с косата с поредния щам на вълни .Щях да хуквам да се ваксинирам , но после се светнах ,че вълната е за невероятните за лятото 36-37 градуса лятна жега.Още малко ще поживеем май.Хубавото е ,че има доста ваксинирани умни,красиви , млади и богати.Ще има кой да населява България след нас неваксинираните.

2

Асан

преди 2 години

Всяко лято е горещо ... Открил топлата вода бай Рачо като бай Шиле :)))

1

Анонимен

преди 2 години

На много места властите признаха, че са били неподготвени за мащаба на стихията, защото тя нямала нищо общо с гейпарад. За гейпарад еесовските власти били готови ежедневно.