9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (6)Вие сте мъдър човек. Ако болшинството от човечеството разсъждаваше като нас, животът би бил много по-добър и спокоен.

8

Сит

преди 2 години

Що не напишете , че е Илинден?

7

Прецакан

преди 2 години

Аз пък като агностик съм тотално прецакан. Нямам нито байрям, нито великден, бе нямам повод да си налея едно малко в 10.00 сутринта. Но пък така симпатизирам на мюсулмани, християни, будисти, заратутристи, джен-будисти и т.н. , че все пак ще си капна 50 ром в кафето. Наздраве за пророците! Да са живи и здрави!

6

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мисля, че съединението прави силата. Живеем в свят, в който се пробват да ни е*бават от всякъде, като използват разделители като религията. Насъскват ни едни срещу други и така ни налагат контрола си. Днес ни задължават да се бодем на сила с неизвестна пом*ия, утре Бог знае какво ще е. Бог е един, макар и с много имена. И е крайно време да се обединим, за да можем да оцелеем като човешки вид.

5

:)

преди 2 години

Курбан и намаление на свински джолан в Лидл. Това е по хубаво от рожден ден.

4

до 5

преди 2 години

Бе като съпруг вашия пророк не е най добрия пример, ама да не се задълбаваме. Ние пък си имаме Уди Алън, който се се ожени за дъщеря си. Та сме горе-долу на кантар.

3

Emir

преди 2 години

Честит Курбан байрам на всички мюсюлмани по света. Нека Аллах ни брани и води и да сме единни като юммет срещу всички предизвикателства на днешния ден. Моля да изтриете обидните коментари към Пророка тук. Нашият пример, за баща, за съпруг, за водач, емир умуминин (сав).

2

Анонимен

преди 2 години

И какво, ще има ли специална емисия новини на турски по БНТ?

1

Честит другарю Доган

преди 2 години

празник !