28

стар радист

преди 2 години

Това,че има програми за подслушване е добре.Пабло Ескобар са го търсели 3 години и не са успели,Само 3 минути е говорел по мобилен телефон и са го локализирали.Ако тези програми се използват срещу престъпниците ефектът би бил супер.Даже и само наркотрафика да удариш-хиляди ще спасиш.Това,че Сноудън е проговорил за тези системи не е добре.Последва 11 септември,други атентати навсякъде по света.А можеше да се предотвратят.

27

стар радист

преди 2 години

И тоя лъготи руснаците като за световното.Каква е тази тайна служба в която някой знае повече отколкото му е позволено.Служил съм в обикновено свързочно поделение като войник.И там всеки си носеше само неговите документи и си ги пазеше.Даже и началниците не знаеха всичко за това което работехме.Това за което се смях от сърце беше как американците през 80-те създали суперкомпюттър който дешифрирал всички записани с подслушване радиограми!Ей това е голям смях,ама няма да кажа защо!

26

Бай Дън до Сноудън

преди 2 години

по-вероятно е Камилас да довърши мандата, отколкото да изтриете Пегас-а от телефоните на Си, Влад и Ххасан ...

25

Херо

преди 2 години

тоя че ми каже на мене он

24

Анонимен

преди 2 години

До ами - Не, "ами", не е това.

23

Анонимен

преди 2 години

До добромир - За теб? Никога.

22

Анонимен

преди 2 години

Тоз не разбрали, че ще остане в азиатската клоака до края на живота си?

21

добромир

преди 2 години

До Анонимен не окрива и обежище-пише се с у-крива,у-бежище.постарайте се малко,моля!

20

Анонимен

преди 2 години

Сноудън е руски шпионин и предател, който ще завърши заслужено в затвора.

19

Анонимен

преди 2 години

Трябват санкции срещу Израел и САЩ. Подслушват свободата на медиите и нарушават човешките права. Нашите доларатлантици мълчат срещу нарушаването на човешките права.

18

Анонимен

преди 2 години

До 10Не се крие, а има политическо обежище там. И дава интервюта онлайн от поне 5 години, дето събират десетина милиона глесания за часове.

17

Анонимен

преди 2 години

До 3 - Ем то има бе,ама... Не купувате.

16

Анонимен

преди 2 години

До 17Кибиги от бъдещето ще убиват майки на не родени революционни лидери? Ем. .. Ок.

15

Samo minavam

преди 2 години

Щом осветиха Пегас, вече е в действие Буцефал. Осъзнавате ли пичове, колко е пророчески сценария, на Терминатор 1

14

ами

преди 2 години

Всички ползваме смартфони с андроид или иос. При компютрите има малко по-голямо разнообразие, но процесорите са само от две американски фирми - интел и амд. От 10-15 години в процесорите има и втори вътрешен процесор, който си има собствена операционна система и има достъп до всички ресурси на компютъра. Така че няма никъде защита. Засега само мислите ни са защитени... засега!

13

Анонимен

преди 2 години

Окрива... !? Какъв професионализъм и грамотност... Всеки ден отиват все по-надолу към дъното...

12

Анонимен

преди 2 години

Едуард Сноудън разкри, че пиндьостански и наглобритански специални служби участват в незаконно подслушване на преговори между лидери на чужди държави. Пиндостан започна преследването му по целия свят, а Путин, запитан от журналисти кога ще екстрадира Сноудън заяви, че Русия не е държава, която предава борците за човешки права.

11

Анонимен

преди 2 години

Браво на Сноудън и за предишните му действия и за тоната позиция. Предател е само за либерстичните, щатски ***! Иначе статията е дъно!

10

1984

преди 2 години

Как ще се спре това според предателя Сноудън? Всеки има компютър в джоба си, хиляди пъти по-мощен от тези летяли в Космоса. Със страхотни масиви от микрофони и камери (и предна и задна, чакам и странични в скоро време). С гласови команди, с прецизна навигация,бърз нет и какво ли още не. Да, но всичко това се управлява от изключително сложен софтуер. В пъти по-обемен от windows xp примерно. С хиляди външни приложения че вече вирусите/троянците и т.н. за настолни компютри са за динозаврите.

9

1984

преди 2 години

Късно е либе за китка. Зарибихте хората по умните телефони и соц.мрежи. Елементарна психология - постваш глупост и се радваш, колко много лайка си събрал. Толкова ти е радостно,че през 5 минути проверяваш за нови и нови. Същевременно лайкаш на познати и непознати, че да ти връщат. Едно време беше простичко - телефон с шайба и нека да му активират камерата , микрофона, gps-а отдалечено и да ти гледат съобщенията в месинджъра