20

УУУУЖАС....

преди 2 години

АКО ПРЕДЛОЖАТ ВРАНАТА ИВА НА КОЯТО НИЩО НЕ И СЕ РАЗБИРА КАТО ГОВОРИ САМО ВРЯКА ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТ

19

Фалшива новина

преди 2 години

Цитат: Както е известно в 46-тото Народно събрание партия "Има такъв народ" ще има 65 депутати, а ГЕРБ-СДС - 63. Парламентарната група на "БСП за България" ще бъде от 36-*** и т.н. *** Никъде в Конституцията, законите или в някакви правила няма, че парламентарните групи се формират от депутатите според партиите явили се на изборите. В Правилника на парламента пише, че депутатите МОЖЕ да образуват парламентарни групи, още нещо за независимите и толкоз. Може депутати от ИТН и ГЕРБ да направят група

18

До активист 19

преди 2 години

По погрешка ти сложих минус. Съжелявам и аз мисля така.

17

Анонимен

преди 2 години

Как се нови и млади искаме , затова протестирахме. Какво виждаме все същите и от предния парламент. Д ни е честито новото старо.

16

Payak

преди 2 години

Аз мисля баба Мика да си стане титуляр председател. Есента направо президент. Тази топ експертка е ценен кадър да не я изпускаме.

15

До активист

преди 2 години

Не се коси. Аз вече не се ядосвам. Тъжната истина е, че с този материал - толкова. С друг - можеше и повече.

14

Кажи баба тенкю

преди 2 години

Баба мика! Може да е възрастна, но все 2-3 заведения ще издържи. Говори бавно и ясно. Може да произнася всички 30 звука. Ураа!

13

Активист

преди 2 години

Хайде всички на цирк ! На 21 юли отново ще орезилят красивата сграда ! Ще напълнят красивата сгрда с прасета, мръсни, грухтящи, смрадливи ! И ще кажат , че "има такъв народ" Не ! Няма такъв народ, който сам си слага примката на шията !!! Като почнат язвите, тогава ще е късно за оправяне! Чашата с отрова вече я глътнахте,космонавти ! Честито!

12

СМЕХ....

преди 2 години

АЙДЕ ПЪРВО ДА ЗАВЕДЕТЕ ИВА МИТЕВА НА ЛОГПЕД, ЗА ДА НЕ ФЪФЛИ , А ДА СЕ НАУЧИ ДА КАЗВА..."Л"....ха,ха,хааа

11

гражданин на Българи

преди 2 години

Аз лично очаквам от парламентарната трибуна тъй наречените партии на промяната каква точно промяна на системата искат и как ще я постигнат. Но настоявам обяснението да е конкретно, а не с общи думи. Защото много се говори за промяна на системата, но каква точно , как ще стане, колко ще ни струва и какво ще доведе след себе си никой не казва!?

10

Анонимен

преди 2 години

До анонименЯНАКИ Е ПРОФЕСОР, КОЛКОТО ХИТЛЕР Е БИЛ ДОКТОР. КОМУНИСТИЧЕСКО НЕГРАМОТНО ИЗЧАДИЕ.

9

анонимен

преди 2 години

И аз мислих, че Янаки Стоилов е добър професионалист, обаче съм сбъркал! Не може професор - юрист да предлага НС да разгледа неговият доклад и да вземе решение по отношение на главния прокурор, безумно е - текстът е отпаднал от Конституцията на РБ още през 2005 г., след като е обявен за противоконституционален с Решение на Конституционния съд!

8

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ КАТО НЕ ПРЕДЛОЖИ НОМИНАЦИЯ ВЕДНАГА ЩЕ СИ РАЗПЛЕТА ЧОРАПИТЕ.

7

пасарела

преди 2 години

Прав си Анонимен !!Янаки Стоилов го мислех за умен цовек ,ама нали е комунист , а бивш комунист няма , и той взе , че стана *** на Радев и Рашков ! Па не ги срам бе !!

6

СИКТИРДАК

преди 2 години

МИТЬО ПИЩОВА Е ДОСТОЙНИЯ

5

Анонимен

преди 2 години

цирка продължава но скоро ще ни омръзнат клоуните много от тях ще са за последно

4

Анонимен

преди 2 години

Много снешно!Какви консултации с ИТН,никой не познава депутатите им,дори Ива Митева беше ненамясто.Изборите бяха нечестни,целта беше да спечелят кукловодите на Слави с тяхното статукво.Отиграха машинния вот с помощта на ДПС,дадоха им исканите службици за да им отвърнат с гласове.Кой го интересува народа,има ли го,няма ли го,власт да вземат старите оядени муцуни и корупция,а Гешев им пречи.Жалко,че и Я.Стоилов се съгласи да го ползват за бърсалка,а точно Гешев да "уронва"престижа е несъстоятелно

3

Анонимен

преди 2 години

Дано Ицето вече да е научил, че за внасяне на предложение за промяна на конституцията му трябват 60 подписа от депутати. Да не се излага, като в 45 НС.

2

Син биг

преди 2 години

Фъфлещата истеричка ли ни готвят пак за председател... ужАсъ.

1

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Най...добре да е...опитната Цвета Караянчева,от ффтората сила,нооо жалко че не е в Парламента.Все пак няма да стой...айлак;пак ще се върне в завода за поцинковани...кофи кат...водещ инженер и ще следи...дистанционо колегите си по партия.